Cena je van svake pameti, ako misle da ostvare neku bolju prodaju, uređaj bi mora da bude jefitniji bar 100 evra u odnosu na s6
Bitno da je samsung sa s6 napredovao...LOLznemanja napisao:Model sa plastičnim leđima i liči na nešto, kožni jeOvde i ne vidim neki napredak u odnosu na G3, ekran je, koliko vidim, dosta svetliji i boje su odlične, najveća mana na G3 je bio previše taman ekran. Lično mi se ne sviđa zakrivljenost telefona. Kamera verujem da će biti ok, ali to će biti samo nijanse u odnosu na iP6/6+ i S6/S6 edge.
Cena je van svake pameti, ako misle da ostvare neku bolju prodaju, uređaj bi mora da bude jefitniji bar 100 evra u odnosu na s6
Vojo prosto je to, nekom se baš ta koža sviđa, a nekom ne(kao i meni) . Pa su odlučili da je stave. Što se mene tiče ako ima dve varijante plastike i kože, onda nije nikakav problem..vojkan85 napisao:Sve sve, ali zasto forsiraju leather varijantu? Ne znaci da je premium model ako ima kozu. Mozda ta koza nekome ne odgovara kao podloga.
Znaci m8 kad spustis na sto i tapnes po ekranu on se ne klacka levo desno?Baraba napisao:Ako je zakrivljen, za mene model koji koji ću preskočiti. Kako me nervira kada spustim telefon na što i tapnem displej da pogledam, ili da promenim pesmu, a telefon krene da se klacka.