LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Re: LG G2

Post od dejaxy »

Ja negde citao da moze samo touch da se menja kad se pojave zute mrlje, jel tacno to?

tihi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 16:46
:: Samsung S7

Post od tihi »

Koja su podesavanja najbolja da bi xcam davao najbolje rezultate, I da li stari xcam lg settings sa kk radi i na lp?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Kako se zove onaj pather za reg app ja zaboravio :)

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Ja cu moj najverovatnije prodati,pa ako je raspolozan neko sa faruma da kupi moze da mi se javi.Telefon star 5 meseci,VIP garancija,beli,32GB.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Veceras kada bude mrak javi cu,kako je usklađen blic inace brzo fokusira i blic je tacan i brz

Slika

Slika
To je to nocu blic brz,sve radi kako treba ;)
Da li je bolje ili losije od kit-kat ne znam ali lepo radi i zadovoljan sam :)
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 02. Jun 2015. 21:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

kutijagreha napisao:Onda otkazi kupovinu.
Na sve tri revizije
pa koliko je čest taj problem? pratio sam dosta dugo ovu temu, dosad sam samo onaj komentar dve strane unazad primetio.

nisam neki gamer na fonu, ali ponekad zaigram angry birds, bilijar ili tenis. ali opet ne bih da sad opipavam koliko je vruć :)

problem je što ne znam šta bih drugo uzeo u tom cenovnom rangu, konkurencija je ili prevelika gabaritima (htc, sony) ili preskupa (samsung) ili mi se ne sviđa.

već godinu dana merkam da uzmem g2 i baš sam zagrejan za ovaj model. koliko inače košta popravak tog kvara sa lepkom?
Poslednja izmena od kopitaneskita u Uto, 02. Jun 2015. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa uzmi neki sa validnom garancijom, neki koji je uzet preko mreze. To ti je sigurica za slucaj da se nesto desi.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

@azimuth

znam da bi to bila najsigurnija opcija, ali i tu ima problem... uzimam model sa 32gb memorije i oni su dosta retki, a i skupi po oglasima i kod većine je ostalo još par meseci ili manje zvanične garancije... i šta onda? dođem na isto.

sećam se slične situacije tamo negde 2012, kad je izašla ona prva htc one serija (one x, one s, one v), tad je isto dosta bilo žalbi na lepak i žute mrlje, skoro na svakom forumu. i ja rizikivao i uzeo preko oglasa (nisam mogao čekati da dođe kod operatera) i nikad nisam imao problem sa ekranom.

ipak ću ponoviti pitanje, koliko bi koštao eventualni popravak (ne bih da prizivam, ali bolje pitati :D).
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 02. Jun 2015. 21:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.

Yugo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2015. 13:59
:: g2

Post od Yugo »

Pogledajte istu sliku na G2, G3 i G4... Dal je ovo moguće? https://www.youtube.com/watch?v=aoHz14HAWu8

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Koliko mi je samo smesno poredjenje kamere :D

Uzme i opali sliku bezveze, a da ne pricam kakvi su uslovi za slikanje. Poredi totalno drugacije kropove. Na g2 je vec uslikana slika i verovatno je koriscen blic.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Kopitaneskita, mislim da je popravka ekrana kostala oko 70€ pre 3-4 meseca.

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Zile995 napisao:Koliko mi je samo smesno poredjenje kamere :D

Uzme i opali sliku bezveze, a da ne pricam kakvi su uslovi za slikanje. Poredi totalno drugacije kropove. Na g2 je vec uslikana slika i verovatno je koriscen blic.
Video ko sa je sprdnja. I stalno s805 za g2.. Da nije neka verzija dostupna samo korejcima. I svi imaju microsd..pa onda i g2 misli? Onda je korejac..ali onda nema 3000 mah. Uglavnom :)

cikadoktor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 22:31
:: lg g2
:: ot idol

Post od cikadoktor »

staff napisao:Kopitaneskita, mislim da je popravka ekrana kostala oko 70€ pre 3-4 meseca.
Moze u inbox ako znas koji Servis radi za te par

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

staff napisao:Kopitaneskita, mislim da je popravka ekrana kostala oko 70€ pre 3-4 meseca.
jeli to u ovlaštenom ili... ?

evo gledam celo jutro rezervne opcije, ništa mi se ne sviđa, a da nije skuplje ili lošije (govorim o novim uređajima). jedino možda ovaj ascend p7, vidim da ga svi hvale po forumima.

stvarno nemam alternative u tom nekom cenovnom rangu kao što je g2. kontaktirao sam prodavca, kaže da umesto g2 mogu rezervisati galaxy a5, ali on me odbija samo zato što nema led diodu za notifikacije. ne dajem tolike pare za telefon koji nema led diodu.

dakle, zasad ostaje g2 i ascend p7 (ako se bude mogao naručiti uopšte).

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Ne znam da li je u ovlascenom servisu ili ne, nisam siguran i da je ta tarifa sada. Znam da se ta cifra pominjala kada sam ja kupovao telefon. Pozovi neki od ovlascenih servisa i pitaj.
U klasi g2 je i xiaomi mi3, ja sam i njega razmatrao, medjutim nisam se usudio da ga uzmem zbog garancije a i dosta je veci. Otvori posebnu temu i dobices neke predloge.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

ma ne bih otvarao posebnu temu, jer manje više znam šta je konkurencija, koliko šta košta i šta bi, a šta ne bi... a druga stvar, čovek od kojeg uzimam nema sve i svašta na stanju što bi neki eventualno predlagali, i ovaj g2 od 32gb treba da naruči.

ponudio mi je a5, ali neću ga zbog nedostatka led diode.

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

Zute mrlje mogu da se pojave na svim telefonima, ponavljam jos jednom. Ukucajte yellow spots iphone, naci ce vam koliko hocete slika, ukucajte samsung isto, htc isto. Imao sam Iphone 4 pre ovog telefona i imao zute mrlje. Nadam se da mi se na G2 nece pojaviti :roll: Sve zavisi koliko se telefon forsira sto se tice igrica i koliko se cuva :)

Uticu li maske na zagrevanje/pregrevanje telefona? :)

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

@sly4pb

interesanto, kad u google ukucaš samsung yellow spots, najviše izbaci g2 i iphone4 slika s tim problemom :dry:

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Zute mrlje se stvaraju na IPS ekranima. Zato se i ne stvara na S5 npr. Amoled ima svoj burn in problem. Ali da, verovarno je displej kod g2 nesto slabijeg kvaliteta ili sta vec

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kopitaneskita,zasto si bas zapeo za model od 32gb? 16gb ti je malo?
Ako ne mislis da ga urnises sa igricama,normalno koriscenje,onda budi bez brige.
G2 sam koristio godinu dana,posle sam prodao ovde clanu sa foruma (staff) i za sada je sve kako treba,da kucnem u drvo

Odgovori