Neka sigurno pravi problem. Da je bilo negde oko 70% ekrana,ostale stavke do 10%,a sot 1h,onda bi moglo da se kaze da je baterija vrisnula. Ovako

Ako je sve fabricko,sigurno nemas ni root. Ako nemas root,nisi sigurno mogao da obrises nesto sto ne bi trebalo. Svaka sistemska aplikacija koja moze da se obrise (disejbluje) bez root-a,nije kobna po sam sistem.Marko97 napisao:Sve je fabricki nista nisam cackao, moze biti da sam obrisao neke sistemske fajlove.
Kod mene se isto to dešava, kod mene je u pitanju 1%. Telefon je star 4 meseca, takođe sam radio i kalibraciju, ne pomaže.NestorC napisao:Stigao mi je danas G3 32
Igrao sam se sa njim pa cu ga sada staviti na prvo punjenje, ostalo mi oko 4% baterije, nego sam primetio da kad je bilo oko 5% i nisam ga cackao nekih pola sata, mozda i manje, nekako se sam "napunio" na 7%, mozda je zato sto je baterija nova, jos nije bilo prvo punjenje, ne znam da li se nekome od vas to nekada desilo?
Jel neko zna kako da rešim ovo?PavleVuk napisao:Podesio sam u Kernel Auditoru profil, i namestio da se podesi pri butu, ali čim uradim restart, vrate se default vrednosti. Jel neko zna rešenje?