LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
Ja sam, doduse na g2 primetio da kad telefon skinem sa punjaca cim se oglasi da je baterija puna, taj prvi procenat traje kao i ostali, preko noci padne na 99-98%. A kad ga ostavim jos 15-20min na punjacu, ide i do 20min sot, a preko noci(8-9h) ne padne ni procenat.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 31. Jul 2015. 19:43
- :: LG G2
- :: Motorola Defy plus
Zbog toga sam i pitao, jer se taj prvi procenat obicno bas razvuce i trbalo bi da pokrije celu noc. Videcu narednih noci hoce li se popraviti, mada mi je danas na drugom mestu po potrosnji google usluge, ne znam zasto.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jednostavno je. Kaze da je bio na wifi, a to znaci zatvoren prostor, a to opet znaci i dosta slabije osvetljenje. E to u kombinaciji sa zamrznutim aplikacijama koje ne rade u pozadini moze da da ovakav rezultat.
PavleVuk, pokusaj i ti, prebaci na 2G, ugasi DATA i upali samo WIFI, izbacuj sve apllikacije iz rama i zamrsavaj sve sto ne koristis trenutno, tako da ti nista ne radi u pozadini. Siguran sam da ces dobiti isti ili priblizan rezultat.
PavleVuk, pokusaj i ti, prebaci na 2G, ugasi DATA i upali samo WIFI, izbacuj sve apllikacije iz rama i zamrsavaj sve sto ne koristis trenutno, tako da ti nista ne radi u pozadini. Siguran sam da ces dobiti isti ili priblizan rezultat.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Uz to, 2 dana uz 6h sot znači prosečno korišćenje. Ne intenzivno surfovanje internetom, fb, yt, itd. U takvim situacijama bude slabiji rezultat. Ovde jednostavno usled dosta obaveza, telefon mahom koristim za komunikaciju i tek ponekad u prolazu bacim pogled na fb ili nešto izguglam. Svakako da je kucanje poruka dosta lakši posao nego surf. Sve to utiče na bateriju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nemamo svi podjednako slobodnog vremena i samim tim nam baterija drugačije traje. To je normalno. Ja npr kada mi dođe ispitni rok gde mi telefon igra bitnu ulogu (zameni pc za apsolutno sve), moram i dvaput dnevno da ga punim.
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
- :: LG G3
- :: Huawei P6
Koristite 16:9 ili 4:3 za snimanje fotografija i koja je neka glavna razlika?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
jovackopolje, 4:3 uzima punu pikselazu,tj 13mpx
16:9 uzima 10mpx.
Zavisi sta ti se vise svidja. Meni je nekako vise wide mod bolji,tj 16:9
16:9 uzima 10mpx.
Zavisi sta ti se vise svidja. Meni je nekako vise wide mod bolji,tj 16:9

- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Gubi se root kad se uradi update na neku sledeću verziju androida? Čini mi se da se gubi
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
jovackopolje, zavisi. Ako ides na OTA azuriranje ne ostaje,kao i preko LG PC Cuite-a.
Imam probleme oko paljenja telefona. Danas sam ga ugasio da bih ga napunio, što brže. I upalim ga ja, plavi i zeleni led se naizmenično pali, i očitava logo i tako oko 5 minuta. Morao sam da uđem u recovery i obrišem cache i tek onda se upali, ali isto mu dugo vremena treba. Rom je Cloudy G3 2.5 i Gabriel kernel
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Meni je taj gabriel kernel g.
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Tako je i kod mene na G3, zato ga i pustim da se puni malo dužeLedjo napisao:Ja sam, doduse na g2 primetio da kad telefon skinem sa punjaca cim se oglasi da je baterija puna, taj prvi procenat traje kao i ostali, preko noci padne na 99-98%. A kad ga ostavim jos 15-20min na punjacu, ide i do 20min sot, a preko noci(8-9h) ne padne ni procenat.