LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Slobo G3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Sep 2014. 09:15
:: lg g3

Re: LG G3

Post od Slobo G3 »

Instalirao sam Turbo download manager, za skidanje raznih stvacica sa neta, ali me nesto zeza.
Kada pokusam da sa recimo youtube skinem neki spot, prijavljuje mi neku gresku vezano za javu.
Ima li potrebe sa ovaj mob instalirati javu i ako ima koja verzija je najbolja ili ima neki bolji download manager koji ne pravi probleme.
Hvala.

PavleVuk
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 02. Feb 2015. 01:42

Post od PavleVuk »

Za skidanje sa YouTube-a koristi OGYouTube aplikaciju, nema je na GP, moraš pitati Google [emoji14]
Jel još neko ima problema sa prijemom signala? Na HTC D816w sam imao bolji prijem signala, ovde je baš problematično. Ponekad nemam ni 2G signala, u opcijama sam stavio GSM only. Rom je Lion 5.5

NestorC
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Sep 2013. 08:19
:: P30

Post od NestorC »

Ja imam na stocku los signal. U gradu sam i u stanu imam 1-2 crtice signala na auto, na mestima gde sam sa XSp imao 1-2 (selo) sa G3 nemam uopste, jedva i 2g nekad uhvati sa 1 crticom, ne znam da li je do telefona ili softvera, desilo mi se jednom u Bg da sam morao da ga restartujem jer nije hteo nikako da nadje mrezu, kad se upalio radio je normalno.

Je l moze neko da mi kaze parametre za xcam, hocu da je koristim za nocno slikanje, stock cu za dnevne slike, sinoc sam napravio u auto modu neku sliku i ocajne su. Citao sam onu temu za bolje fotografije, ali mi trebaju konkretno vase vrednosti pa da od njih pomerim malo i vidim da li mi odgovara. Hvala.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da li neko od vlasnika G3 moze da mi kaze da li se na njihovom modelu kada se ugasi ekran - vidi kao neka mrezica preko celog ekrana?
predpostavljam da je to ta touch folija ispod stakla...

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

iLuka, bez brige, dobro pretpostavljas, to je digitajzer.

jovackopolje
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
:: LG G3
:: Huawei P6

Post od jovackopolje »

PavleVuk napisao:Za skidanje sa YouTube-a koristi OGYouTube aplikaciju, nema je na GP, moraš pitati Google [emoji14]
Jel još neko ima problema sa prijemom signala? Na HTC D816w sam imao bolji prijem signala, ovde je baš problematično. Ponekad nemam ni 2G signala, u opcijama sam stavio GSM only. Rom je Lion 5.5
I ja imam problema sa prijemom signala, varira dosta

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Takodje. Prijem signala nije bas za pohvalu...

Btw. G3 nema fabricki flashlight?

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Trebalo bi da ima kao widget. Tako je barem bilo na G2.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Nemam, sad sam proveravao ponovo.

Sto se tice samog telefona:
Prijem signala osrednji, vidljivost ekrana na max osvetljenju napolju isto osrednja/losa. Fabricka kamera ima jako malo podedavanja, automatski blic se retko pali u uslovima slabe osvetljenosti. Uporedjivao sam sa s5, kvalitet slika je tu negde, zavisi, ali sam imao utisak da moram vise da se potrudim sa g3 da ispadnu kako treba. Fabricka vremenska prognoza se sporo updatuje. Notifikacije tripuju, obavestenja za tapatalk ne rade. Nema fabricki baterijsku lampu. Ima jos nekih sitnica koje su me iznervirale, sve u svemu ocekivao sam malo vise...

Tel ima 16gb, i 5.0 LP...

NestorC
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NestorC »

Dexter, Slazem se sa tobom oko tih mana, dodao bih jos da mi se desava da u task menadžer ponekad kad idem clear all i opet udjem izbaci da su otvoreni neki programi u koje uopste nisam ulazio.
A za lampu skini quick apps pa je meni uz nju dosla, ali kao posebna ikonica, ne znam kako.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Potvrdjujem da je prijem signala osrednji,naime cesto se desava da imam pun signal pa da na kratko nestane u potpunosti ili da varira,pa se stabilizuje na pun signal.Naravno uvek mi je na 2G,tj GSM only.Takodje potvrdjujem da se automatski blic retko pali kad je rec o uslovima slabije osvetljenosti,kao i da se po prvi put susrecem da pogasim sve aplikacije,ponovo pritisnem da proverim da li su sve pogasene kad uvek se nadje neka koja se nije zatvorila.Recimo ako sam obavio poziv ili proverio ima li dostupnog softvera za azuriranje.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

NestorC,kovach81 To da uvek ostane neka aplikacija posle ciscenja je 'bag' na svakom androidu koji radi na verziji 5.0 ili 5.1 lollipopu

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

I ja imam isto problem sa signalo,niej da mi smeta nesto da nemam signal uopste ali da mi u sobi varira od 1 do 4 crtice npr,ne znam da li to moze nekako da se ispravi zaista ako neko zna resenej

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Da li ovaj telefon ima neki bug u vezi pregrevanja? Citao sam neke recenzije, a nazalost i iskustva nekih da se pregreva, jednoj devojci se cak ugasio automatski jer je dostigao bog te pita koliku temperaturu...
Festina lente.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pregreva se, barem nekim mojim prijateljima kada igraju igrice. Ja nisam uspeo jos da ga toliko poteram, bio je vruc ali ne toliko jos uvek. Jedino sto mi pre neki dan kada sam bio na suncu nije dao da povecam osvetljenje na max, nego na 70-80% kao bilo mu je vruce.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

G3, kad se fino zagreje, se "stiti" ne dozvoljavajuci preko 90% osvetljenje, ali to 70,80% prvi put cujem. Drugo ljudi, napolju bude po 40+ stepeni, pa sta ocekujete, da bude hladan?

NestorC
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NestorC »

Greje se mozda malo vise nego sto bi trebalo ali nista preterano. Z2 ima vecih problema sa pregrevanjem koliko sam cuo, tako da G3 nije najgori. Desavalo mi se kada igram igrice i zagreje se ne dozvoljava preko 90%, nije da drzim osvetljenje na toliko ili vise, ali sam testirao, sto se vise greje on stavlja nizu granicu, npr 70% tako sam negde procitao. Jedino mi malo smeta sto se i ekran zagreje pored standardnog mesta pozadi ispod kamere. Ali to je valjda generalno problem sa SD801 da se malo vise greje. ali nista strasno.

PavleVuk
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od PavleVuk »

Koju aplikaciju koristite za fotografisanje? Koristim stock trenutno na Lion 5.5 ROM-u, ali nema podešavanja za ekspoziciju, ili ja bar nisam našao

PavleVuk
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od PavleVuk »

Hteo bih da probam kako radi Kitkat. Jel ima neko kdz pošto nisam uspeo da nađem?

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Evo da se pohvalim, primetio danas crticu kod IR-a, pih, licno meni ne smeta, ali bas kvari utisak o telefonu... Cekam 6s pa cu videti da li cu preci na njega, ako ne, uzimam neki dobar spiegen pa da se bar ne vidi... Svako ko vidi telefon kaze pa nisi prijavio da ti je pukao telefon, i ajde sad ti njima objasni da je to od pregrevanja...:( :D

Odgovori