LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 15. Avg 2015. 13:47
:: LG G2
:: Galaxy S2

Re: LG G2

Post od Sehro1 »

sr74dragan, negdje si pogrešio, ja sam radio po ovom uputstvu. Moraš ući u dwnload mod skinuti odgovarajući kdz za svoj telefon, imate sve moguće drajvere instalirane na comp. uključiti usb debuging, pokrenuti LG Flash Tool 2014 itd....

sr74dragan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Avg 2015. 11:38
:: lg g2
:: htc 816

Post od sr74dragan »

Sehro1, Skinuo kdz po imei br. sa kutije jer mi nista ne radi na telefonu, ne mogu da ukljucim usb debuging i to je mozda to, zato ne vidi telefon i trazi da vadim bateriju da bi ga restartovao. Sve uradio po uputstvu, vise puta. Ajde ako jos neko ima neki predlog. :-(
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 25. Avg 2015. 18:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Mozeli neko na pp da mi posalje Xcam setings ili mora da se kupi?

shami
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2015. 00:21
:: samsung galaxy s4

Post od shami »

Ljudi, koj Cloudy da ubacim i ako ima neko neki tutorial za ubacivanje ?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pazi kad ti sve pise ovde. Covece, prelistaj temu, nemoj da se ponavljaju postovi na svakih par strana.

shami
Novajlija
Novajlija

Post od shami »

Azimuth, Naso sam, naso sam. Ali posto imam 5.0.2 jel mi treba kk boot loader kad rutujem mob?

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

Shami, ne treba ti kk bootloader kad rutuješ, a Coludy 3.3 ubacuješ po ovom tutorijalu https://www.youtube.com/watch?v=rwxvYqDu7qA, znači ubacuješ u telefon sve redom kao u ovom videu - sretno.

shami
Novajlija
Novajlija

Post od shami »

Sehro1, Znaci da preskocim ovaj deo za kk bootloeader ?

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

Ti si pitao za rutovanje, dakle kad rutuješ telefon, (to je operacija koja prethodi ubacivanju custom roma) ne treba ti kk bootloader (pogledaj tutorijale za rutovanje). Kad si već rutovao telefon i krećeš da ubacuješ custom rom (npr. Cloudy 3.3.) onda ideš po ovim koracima jedan po jedan kao u videu. Kao što se vidi iz videa, jedan od koraka je i ubacivanje kk boatlodera...
Nisam mogao više da pojednostavim :D

eventnis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Apr 2015. 21:19
:: alcatel idol
:: nokia 808

Re: Slike sa mobilnih telefona

Post od eventnis »

pratim ovaj forum već duže vreme i znam da su mnogo od vas imali G2 pa me zanima koji fix trebam da ubacim na moj tel.442 KK je i ima 20h firmware.pozdrav!

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Sehro1 napisao:Shami, ne treba ti kk bootloader kad rutuješ, a Coludy 3.3 ubacuješ po ovom tutorijalu https://www.youtube.com/watch?v=rwxvYqDu7qA, znači ubacuješ u telefon sve redom kao u ovom videu - sretno.
Meni nije jasan klip.Koliko vidim on ima rutovan telefon i ubacen recovery.Sa tim instliranim on radi ono sto radi pa ubacuje CLoudy.
Neki linkovi ne rade sa strane na kojooj je uputstvo.
Ja koliko sam razumeo treba prvo uraditi rut sa alaton OneClick Root a zatim instalirati apk Auto Rec(to je recovery ako sam dobro razumeo) a onda pristupiti uputstvu sa klipa.
Gresim li negde?

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

@"yocasylver, Shami kaze ovako (post iznad): "Azimuth, Naso sam, naso sam. Ali posto imam 5.0.2 jel mi treba kk boot loader kad rutujem mob?". Ja mu odgovaram da ne treba bootloader kad rutuje nego kad ubacuje cloudy 3.3 custom rom. Dobro si razumio tako treba i raditi, ako mu zatreba koji od ovih fajlova mogu uploadovati obzirom da neki linkovi ne rade. (Mislim da je bitno kod citanja ovih tutorijala poznavati bar malo engleskog jezika).

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

To je ok,nisam zeleo da te ispravim skroz si u pravu.I ja sam se ukljucio preko reda.Pratim temu ali samo nove postove.Imam skinut rom i LG one click root ali kad ga pokrenem pise *Starting adb server...
* server not running *
Probam sa DP Tools i odradi proces do pola tj doce do dela kad trazi serial port stane i nista.Video u klipu da tad treba da se ugasi telefon i ukljuci u download mode pa ce se proces nastaviti..To i uadio ali nije se nastavio proces.
Mislio sam da ce ici lako tj iz prvog puta ali sam se prevario
Evo da se ispravim,uspeo root iz drugog puta sa DP Tools,probao drugi nacin i uspeo tj isao u DL mode direktno iz programa.
Ubacio Recovery preko AutoRec sa Glay.Moze li neko da mi da linkove za ona dva fajla iz klipa.
Cloudy 3.3 imam.
Treci put menjam post :oops:
Da li je fix za kameru ubacen u Cloudy-ju?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

yocasylver, da,nalazi se u samom rom-u fix. Ne mora dodatno da se ubacuje :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jel postoji neka kalibracija za touch na lizalici?Kao da nije tako osetljiv na dodir od kad sam uradio update.Nekad imam osecaj kao da je ekran onaj rezistivni sto moras da pritisnes da bi reagovao.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

yocasylver, evo postavio sam fajlove koji ti trebaju, ROM si sigurno već skinuo:
https://mega.nz/#!e5EhjYjY!1DSbVelwMe71 ... s507UYPpHY
https://mega.nz/#!flUg1SBJ!JRduFLUSzKg1 ... dRUyR6TOGs

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Da se zahvalim Sehro1 za linkove i svim osalima na pruzenoj pomoci.Jos jednom hvala Android i LG zajednici

Evo me na CLoudy.Imam tri pitanja:
1. Trebam li da radim odmah posle instala Cloudy-a factory reset i
2. Ako resim da radim ponovni instal treba samo da uradim wipe i onda novi instal Cloudy bez ona dva fajla
3. Zasto nema sata kad preklopim futrolu?Na Cloudy 2.2 sam imao okrugao sat kao na G3.
A da,jos jedno pitanje vezano za kameru:Zasto ima opcije kao defolt kamera?Zar ne bi trebala da ima vise opcija za podesavanje?

Sehro1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sehro1 »

1. Ja nisam radio factory reset
2. mislim da možeš ići samo sa wipe, ali za svaki slučaj napravi backup u recoveriju.
3. Ne znam, ne koristim preklopnu futrolu.
4. Ja koristim Better cameru meni je bolja od clodyjeve, link: xxxxxxxxxxx
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 30. Avg 2015. 11:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je ostavljati linkove do nelegalnog softvera. Pročitaj oravila foruma.

Stefanelo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2015. 16:44
:: LG G2 D802

Post od Stefanelo »

Poz narode, nov sam na forumu pa mi treba malo pomoci, ne mogu listati bas 344+ strane :? imam Lg g2 d802, skoro sam ga unapredio na LP preko lg pc suita i svhatio da mi vise odgovara bivsi KK. Kako da se vratim na 4.4.2 najjednostavnije? Hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Stefanelo, potrudi se, tebi treba pomoc oko necega o cemu je nebrojano puta pisano u ovoj temi. Sve pise, necemo se ponavljati i zatrpavati temu zato sto tebe mrzi nesto.

Odgovori