LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 29. Jun 2015. 00:05
- :: Iphone 7 plus
- :: Lg G4
Re: LG G4
Pala cena Lg sa 480 na 440, video na logicshopu...
Je l treba ocekivati dalji pad cene?!
Je l treba ocekivati dalji pad cene?!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Čini mi se da smo već imali temu tipa "S6 vs. G4" ili tako nešto - ali može i ovako. 
U svakom slučaju, ukoliko bih sad kupovao neki telefon i iz nekog razloga u obzir dolazio samo LG - uzeo bih G4, jer mislim da vredi dati nešto više novca za njega, u odnosu na G3 i G2.

U svakom slučaju, ukoliko bih sad kupovao neki telefon i iz nekog razloga u obzir dolazio samo LG - uzeo bih G4, jer mislim da vredi dati nešto više novca za njega, u odnosu na G3 i G2.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Zaboravio sam na Fleks 2, možda bih njega uzeo pre nego G4, zbog elastičnosti kućišta i OLED ekrana. A G4 bih uzeo radije nego neki drugi LG jer sam u prilici da G2 gledam svake nedelje kod nekih prijatelja, i mada je telefon simpatičan i lepo leži u ruci - nije me ničim oborio s nogu, a ako G3 ima zaista tako loše osvetljenje ekrana, to bi me iritiralo dovoljno da ga preskočim, bez obzira na sve druge (dobre i loše) njegove osobine. Jedna poznanica ga ima, ali nikako da se vidimo, pa da ga ljudski propustim kroz šake
i zaokružim neki svoj utisak o njemu.
E sad, koliko mi se na G4 sviđaju kožna leđa, toliko mi je ružan prednji deo - nikako mi nije jasno šta su razmišljali kad su ga dizajnirali.

E sad, koliko mi se na G4 sviđaju kožna leđa, toliko mi je ružan prednji deo - nikako mi nije jasno šta su razmišljali kad su ga dizajnirali.

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ne voli svako staklo pozadi. Brzo se haba,mnogo je klizavo.pero0000 napisao:Zasto? Da li "samo" zbog kamere ili zbog jos necega?
Grba oko kamere prva strada ako se ne nosi silikon. Staklo kamere nije uopste toliko kvalitetno koliko pricaju.
Nema ulaz za memorijsku karticu. Baterija ne moze da se menja. Ako se promeni mimo servisa,ukidaju garanciju. Ako odes u ovlasceni servis da je zamenis,kazace ti da se baterija ne menja u garantnom roku.
Da bi dobio dobar rezultat baterije,moras telefon da rutujes (okines knox-izgubis garanciju) i sredis ga kako treba.
Nije razlog samo kamera.
Ocito,meni nije smetalo sve ovo sto sam naveo. Cak naprotiv izgled S6 je za mene mnogo bolji

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja lično mislim da nije baš toliko vredno preći sa G2 na G3 ili G4. Dati 100-150e više za nov G3 ili 200-250e za nov G4 je nerealno. Ne dobijaš ništa toliko bolje da vredi ta razlika u ceni... Pre bih prešao sa G2 na Flex 2 nego na G4...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
G2 i G4 = nebo i zemlja razlika ali treba još malo sačekati- brzo će mu pasti cena ispod 400€, G3 da -290/300€ su novi , znači u stanju 10/10 do 240€ max se isplati kupiti .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ja sam evo kupio LG4, sve to fino izgleda, jeste da se grije malo vise nego s5 koji sam imao ranije, ali nista ozbiljno...
Ako koga sta zanima neka pita ili ako ko ima neki savjet neka kaze: D
Ako koga sta zanima neka pita ili ako ko ima neki savjet neka kaze: D
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Cudnovate stvari pocele da se desavaju u poslednje vreme ovde 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Lepo se vas dvojica zamenite telefona i na ladno pivo, ne ide vam ovo sad nikako jedno uz drugo 

Huawei