LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: LG G3
Sta pricas Aco covece,niko m od nama vlasnika Sonija se nije gasio telefon vec samo u retkim slucajevima kamera kad je napolju bas toplo i kad se kamera bas dosta koristi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Na plazi,napolju 40 stepeni,telefon ispod peskira (cisto da ne budee na suncu)ni zastucao
A koriscen i za slikanje i za snimanje.Sony Ultra je u pitanju,da li se to desava nekome ,licno nikada cuo,sem po forumima
A koriscen i za slikanje i za snimanje.Sony Ultra je u pitanju,da li se to desava nekome ,licno nikada cuo,sem po forumima
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Drugo je ultra, vece je povrsine, lepo se rasporedi toplota, a i nema neke probleme sa grejanjem. Sony zlatna sredina.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baš tako se ponaša G3 na Adi, ili na suncu kada se koristi neko vreme. To je normalno za taj model. G2 je mnogo bolji po ovom pitanju, spusti osvetljenje samo.Azimuth napisao:Juce gledam jedan G3, nesto malo je radio na suncu i prvo se osvetljenje spustilo toliko nisko da je bilo prakticno nemoguce bilo sta videti na displeju, pa je ubrzo potom iskocila poruka da ce kamera prestati da radi zbog pregrevanja, da bi se posle nekih 15tak sekundi telefon ugasio. Nisam nikada video da se neki telefon tako ponasa. Ok da spusti osvetljenje, pa i kameru da ugasi, ali da se ceo telefon ugasi, to jos nisam video. Da li je jos neko imao takava ili slicna iskustva?
Ljudi nisam lud znam šta sam čitao i to na ovom forumu sigurno, jer drugi i ne koristim.
A sad da to tražim niti me zanima niti želim da se cimam oko toga. Ali lepo se sećam da se nekom dešavalo da mu se telefon gasi....
A sad da to tražim niti me zanima niti želim da se cimam oko toga. Ali lepo se sećam da se nekom dešavalo da mu se telefon gasi....
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
G3 se greje, jer se cpu lose odvodi toplotu. Nalazi se kod power tastera, i toplota direkt ide na plastiku. Ljudi po internetu su otvarali pa stavljali onu pastu za procesore i tako resili problem.
Meni se najvise desilo da spusti na 80%, ali je sam uredjaj mnogo topliji od recimo One X koji sam imao. Na 45-50 stepeni je vreo kao HTC na 60 stepeni npr.
Da se gasi to je ok, to sam video samo na iphone5 do sada, isto na Adi, izbaci onaj znak upozorenja da se pregrejao i ne mozes da ga koristis. HOX sam terao u sulude temperature, nikad nije smanjivao osvetljenje a kamoli da se ugasi.
Meni se najvise desilo da spusti na 80%, ali je sam uredjaj mnogo topliji od recimo One X koji sam imao. Na 45-50 stepeni je vreo kao HTC na 60 stepeni npr.
Da se gasi to je ok, to sam video samo na iphone5 do sada, isto na Adi, izbaci onaj znak upozorenja da se pregrejao i ne mozes da ga koristis. HOX sam terao u sulude temperature, nikad nije smanjivao osvetljenje a kamoli da se ugasi.
- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Ja svoj LG G3 nosio na more.3 dana Parge i 10 dana Lefkada.40 stepeni,slikao sa njim ceo odmor,dosta slika na plazi na suncu.Jeste se grejao ali nista preterano,nijednom nije ni štucnuo,radio savršeno!!!!
Ljudi, ocu da instaliram CloudyG3, pre instalacije traba da uradim wipe data,system,cache,dalvik, e sad kad istaliram jel opet moram da skidam sa play stora autorec i da flesujem da bih uradio wipe posle instalacije(data, cache, dalvik)??
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
dexter00, u pravu si. Bez obzira sto odradim sve pre instalacije,odradim to isto i nakon toga. Dva minuta dodatnog posla,ali sam 101% siguran 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 30. Avg 2014. 22:10
- :: Huawei U8110
- :: Htc Desire X
LG G3 prenos podataka
Ljudi ne radi mi internet na g3 dekodiran sa amercike mreze, moze da se zove salje poruke i wifi al prenos podataka ne radi, jel to moze da bude do toga sto nemam 4g karticu ili tako nesto? □ matija
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Pogledaj apn postavke Matija
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855