LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
acamatic, Instalirao sam es explorer ali ni tu nemogu da ga nadjem, ni preko total commandera. Znas li neki preko koga se sigurno vidi?
Sly4pb, ne prikazuje mi twrp folder kad ga prikacim na komp. Jel postoji neka putanja pa se ne vidi?
Sly4pb, ne prikazuje mi twrp folder kad ga prikacim na komp. Jel postoji neka putanja pa se ne vidi?
Stigao mi je telefon,zamenjen touch kompletan,za divno cudo samo 9 dana je bio kod njih 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Kucaj u Google : restorecon lg g2 i to što piše napravi u terminal emulatoru
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Behemoth, rekao sam ti ljudi su profesionalci.da si ga licno poslao dobio bi jos brze.neka te sluzi u zdravlju i veselju
Tihi ovom procedurom sam ja ubacio cloudy 3.3:
1.Preko flash tool-a ubacio stock lollipop
2.rootovao uredjaj
3.Skines autorec sa playstore-a koji ce ti istovremeno instalirati i twrp i kk bootloader
3.flash cloudy 3.3 iz twrp-a - ides wipe svega osim internal storage
1.Preko flash tool-a ubacio stock lollipop
2.rootovao uredjaj
3.Skines autorec sa playstore-a koji ce ti istovremeno instalirati i twrp i kk bootloader
3.flash cloudy 3.3 iz twrp-a - ides wipe svega osim internal storage
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Kako ste zadovolji radom GPS-a.Ja mislim da mi je bolje radio na stock LP nego Cloudy 3.3.Malo duze cekam na Cloudy-u pozicioniranje satelita.
Video sam ovo
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/g ... g-t3098819
Video sam ovo
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/g ... g-t3098819
Dzonny, hvala na instrukcijama.
Ja sam se preko flash tool-a vratio na kk, pa krenuo u instalaciju cloudy3,3.
Nasao sam na forumu, neko je okacio taj bootloader, pa sam uspeo da odradim sve.
Sad cu malo da se igram sa ovim romom
Ja sam se preko flash tool-a vratio na kk, pa krenuo u instalaciju cloudy3,3.
Nasao sam na forumu, neko je okacio taj bootloader, pa sam uspeo da odradim sve.
Sad cu malo da se igram sa ovim romom

Sad me vise niko ne cuje kad razgovaram.postoji li resenje za to?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.