Stigo je telefon

, pa da prenesem neke prve utiske. Pakovanje je vrlo lepo sa uputstvom punjacem, usb-om i slusalicama (nisam ih jos probao ali su verovatno neke prosecne). Telefon je bas elegantan. Lepo lezi u ruci. Zakrivljenost nije toliko primetna i strasna pa se vrlo brzo naviknes. Sve je lepo utegnuto. Nista ne krcka iako je plastikaner

. Nisam uspeo puno da istestiram ali na prvu loptu ekran me je jako prijatno iznenadio, jako je jasan prijatan za gledanje bar u stanu. Na suncu ga nisam testirao ali mislim da nece biti problema. Sto se grejanja tice nisam primetio nista strasno. Prilikom apdejta malo se zagrejao ali nista neizdrzivo. Cak se Lumia 1520 koju takodje koristim vise se greje kad ga opteretim. Jos nisam testirao neke igrice da vidim da li ce biti pregrevanja ili prilikom snimanja 4k.
Nisam primetio neko seckanje ili stucanje. Kameru sam malo cacnuo i opalio par slikica u polumracnoj sobi. Kamera je vise nego upotrebljiva. Nista spektakularno ali je dobra. U odnosu na L1520 daje sletlije slike (blic na mojoj lumiji je dosta slabiji izgleda) ali su slike sa manje detalja i zrnastije. Uporedicu sa S5 da vidim kako tu stoje stvari. Video nisam probao ali mislim da je ok. Baterija mislim da bi mogla da izgura ceo dan umereno zahtevnog koriscenja. Kad sam ga upalio bbilo je oko 60%. Posle dosta cackanja instaliranja aplikacija i azuriranja androida sad je oko 30%.
Ako se jos nesto setim napisacu

Ako nekog nesto zanima neka pita