LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G4
Pomazite, telefon pocne sam da mi mijenja kontrast tj jacinu boje, odjedno samo sve postane bledunjavo pa onda pocne da se vreca na staro.
Zna li neko o cemu je rec?
Zna li neko o cemu je rec?
samsungs5 pa verovatno ti je ukljucena opcija za automatsko osvetljenje,ako predpostavimo da na to nisi mislio ostale su ti dve stvari,da resetujes telefon ili da nosis u servis,slican problem sam imao sa samsungom i crkla je ploca...
Normalizovalo se poslije 15ak minuta, ma nije do osvjetljenja, vec ne znam kako da objasnim, poje su postajale blijede samo, pa se unormale.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Šta mislite isplati li se zamijeniti 7 mjeseci star Note 4 N910F za potpuno nov G4 sa kožnim poklopcem? Kopka me nešto zadnjih dana ali sam opet malo nesiguran kao višegodišnji korisnik Samsunga, još otkad je S3 tek izašao. 

- janka_88
- Expert
Pa nije nešto da je dosadio, služi me sasvim dobro. Ali me od izlaska G2 LG privlačio sa tim modelima ali nikako se odlučiti za neki od njih, uvijek im je nešto nedostajalo.
Sad se i tu dvoumim zbog baterije malo.

- janka_88
- Expert
Zamjena bi bila 1 za 1 bez ikakve doplate jer je LG nov zapakovan sa 2 godine garancije... dok moj Note ima 2mm ogrebanu lajsnu i na sredini ekrana ogrebotinu na staklu od neka 2cm, primjetna na suncu kad je ugašen ekran.
Cijeli dan sam u dilemi pa reko da vidim šta se ovdje ima za čuti. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
zoreli, uh
... onda menjaj . Pazi G4 je odličan fon ali baterija je malo problematična za neko jače korišćenje , u svakom slučaju malo promene ne škodi - ionako znam da ćeš posle uzeti Note 5
.

16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
Kaži mi samo da li brzi punjač od Note 4 odgovara za G4 da ga puni brzim režimom?
I pošto je ovo leather brown da li se u pakovanju dobija i plastični poklopac i koje bi treba biti boje pa da znam? 

- janka_88
- Expert
Usb 3? Koliko znam oba imaju USB 2.0 microusb priključak tako da su kablovi isti. Idem na to što podržava i telefon i punjač Qualcomm Quick Charge 2.0 standard pa očekujem brže punjenje u odnosu na stock punjač iz pakovanja.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
G3 je dobio medju prvima LP.
G4 dobija MM. Bravo
Samo neka tako nastave...Hvatace se jos malo Samsung za glavu
G4 dobija MM. Bravo
Samo neka tako nastave...Hvatace se jos malo Samsung za glavu