LG Flex 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Flex 2
Ja sam živeo u zabludi da nije fleksibilan, bio sam ubeđen u to. Sad na brzinu proguglao i izgleda da ipak jeste.
Laki nema nikakvog laga, telefon leti blago rečeno. Ja recimo nikada ne bih uzeo g3 pre flexa, ni u snu.
Laki nema nikakvog laga, telefon leti blago rečeno. Ja recimo nikada ne bih uzeo g3 pre flexa, ni u snu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Da li si koristio telefon i na 5.0 verziji? Zbog razlike tada i sada na 5.1.1. Čini mi se da je samo rock9855 povukao paralelu 5.0/5.1.1.
Nisam, ali nema nikakvog razloga da ne podigneš momentalno na 5.1.1, sve verzije koje su izbačene su već dobile apdejt, tako da nema razloga da koristiš inferiorniju verziju androida. Flex 2 je moja preporuka ako se dvoumiš između njega i g3. Kamera je za nijansu bolja na g3 i ekran ali baš za nijansu, Flex 2 je praktično neuništiv telefon i mnogo je agilniji od g3. Na tebi je da odlučiš svakako, samo sam izneo svoje mišljenje 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Kamera je identična, samo Flex 2 ima OIS+ novije generacije. Neko reče da su i algoritam promenili, ali nisam primetio veće razlike gledajući slike na internetu. Displej mi je bolji an Flex 2 samo jer je 1080p pa manje troši energiju, mada se žale na bateriju i pored toga.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja ne znam sto kod tebe ide samo 40-42 na benchmarku. Ja sam probao antutu i izbacilo je oko 53 i nesto. To je najmanje bitno. U radu kako se ponasa? Jel nekad baguje koci restartuje?KingJovan napisao:Ali bez obzira sto ima plasticna ledja ipak kad sam ih skinuo to je jako debela i kvalitetna plastika a ne kao kod bivseg S4,e sad mi nije jasno zasto imam skor na bencmarku samo 42000-43000 kad sam na jutjubu video da imaju po 50 hiljada,da nije mozda moj Asia Spec zato sto kad sam ga dobio bio je na kineskim slovima,a i na kutiji pozadi pise isto na kineskim?
@El Laki Ako se odlucis za flex onda ako naletis na 32/3GB varijantu ako nije puno skuplja da uzmes nju. Ssigurno ce raditi bolje ako se bas nakrca aplikacijama. Ne znam sto sam sistem zauuima skoro 8 GB??? Od 16 kad sam ga palio i uradio apdejt imao slobodno samo 7 i nesto. Pre apdejta ne znam koliko je bilo. Na svim ostalim telefonima je 4-5 GB sistem.
Ja nusam koristio 5.0 odmah sam povuko apdejt kad mi je ponudio tako da ne mogu da poredim i da li je velika razlika. A kamera je meni vrh. Imam pored L1520 i mogu da kazes da je u low light egal na auto. Na manual je malo bolja Lumia. A po danu je bolja nanflexu sto me iznenadilo jel L1520 ima bas dobru kam. Veci senzor i 20 prema 13 mp ali su mi cropovi cistiji na flexu.
A naravno da je flexibilan pa imas brdo testova na netu. Licno nisam sedao na njega ili ga pritiskao tolikobda ga ispravim ali nema razloga da lazu ljudi
- Dart Vejder
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 09. Okt 2015. 10:21
- :: S7 edge
- :: Xiaomi Mi8
Taman se odlucim za Flex, a El Laki, me odvrati nekim novim komentarom. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nema kod nas verzije od 3gb, bar ne za ove pare (do 300e). Uostalom, ne verujem na istom modelu da gb rama predstavlja razliku jer npr G3 isto radi bilo 16, bilo 32gb rama. Jedino eto ako je nekome malo 6-7gb za aplikacije, pa mora da ih prebaci na sd. Sve što je na sd se sporije ucitava nego na internoj memoriji. Ostale razlike mislim da nema.
-
- Mobil manijak
To se slazem da je razlika sad zanemarljiva ali mozda ako se nakrca sa 100 aplikacija (mada svi koriste 20max) da ce znaciti 1gb rama.
Sto se baterije tice sasvim je prosecno dobra. Po meni je bolja od S5 i izvaci malo duze sot. Naravno nije na nivou mate 7 ili Z2 ali je ok. Mislim i da je g3 tu negde sa baterijom plus minus
Sto se baterije tice sasvim je prosecno dobra. Po meni je bolja od S5 i izvaci malo duze sot. Naravno nije na nivou mate 7 ili Z2 ali je ok. Mislim i da je g3 tu negde sa baterijom plus minus
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Dec 2014. 15:03
- :: Z10
- :: FG G FLEX 2
Zdravo svima
Evo ako nekog zanima, da iznesem svoje misljenje o telefonu posle nedelju dana korisrcenja.
Dizajn- ocena bi bila 9 , sve je zategnuto i ne krcka i tako to, ali je malo klizav i lepe se otisci na njega. Privlaci paznju okoline i to mi je bas zanimljivo.
Baterije- ocena 10, svo ovo vreme je izdrzavao jedan normalan dan koristcenja ( 20min igrica, 1 do 2 sata citanje vesti i emaila, par videa na Youtubu, 10ak poziva i 20ak poruka na Viberu ) sto je po meni sasvim u redu da izdrzi od 7 ujutru sve dok se ne ode na spvanje. Mozda sam ga jednom ili dva puto samo punio u toku dana.
Softver - ocena bi bila 8 ( mozda malo manja ocena zbog mog navikavanja na Android ) sve radi super, nisam primetio neko seckanje i bagovanje, mozda na par aplikacija, ali je to bas ne primetno, sekund dva.. mada ima jos par stvari koje bi mogle da se srede. Ima par jako dobrih resenja, kao na primer dual window, bas korisna stvar, zatim ona stvar da sakrijete ikone koje ne koristite i tako dalje i tako dalje.
Kamera Sve u svemu, ocena JAKA 9ka.
Imam par zamerki samo, mada mozda i ja ne znam da namestim.
Nerviraju me zvukovi i notifikacije i ona dugmad od iza, uvek mora da se smanji pusti ton i sta ja znam, nema klasicnoh namestanja profila... Na mom BlackBerry-u je to bilo bas super uradjeno. Profil WORK i samo pozivi rade, profil Bedside, i sta god da se desi telefon se ne cuje niti vibrira, ali kad ustanem vidim sve sta se desavalo.
Ako neko moze da pomogne dobro dosao je savet
Nadam se da sam nekome pomogao.
Evo ako nekog zanima, da iznesem svoje misljenje o telefonu posle nedelju dana korisrcenja.
Dizajn- ocena bi bila 9 , sve je zategnuto i ne krcka i tako to, ali je malo klizav i lepe se otisci na njega. Privlaci paznju okoline i to mi je bas zanimljivo.
Baterije- ocena 10, svo ovo vreme je izdrzavao jedan normalan dan koristcenja ( 20min igrica, 1 do 2 sata citanje vesti i emaila, par videa na Youtubu, 10ak poziva i 20ak poruka na Viberu ) sto je po meni sasvim u redu da izdrzi od 7 ujutru sve dok se ne ode na spvanje. Mozda sam ga jednom ili dva puto samo punio u toku dana.
Softver - ocena bi bila 8 ( mozda malo manja ocena zbog mog navikavanja na Android ) sve radi super, nisam primetio neko seckanje i bagovanje, mozda na par aplikacija, ali je to bas ne primetno, sekund dva.. mada ima jos par stvari koje bi mogle da se srede. Ima par jako dobrih resenja, kao na primer dual window, bas korisna stvar, zatim ona stvar da sakrijete ikone koje ne koristite i tako dalje i tako dalje.
Kamera Sve u svemu, ocena JAKA 9ka.
Imam par zamerki samo, mada mozda i ja ne znam da namestim.
Nerviraju me zvukovi i notifikacije i ona dugmad od iza, uvek mora da se smanji pusti ton i sta ja znam, nema klasicnoh namestanja profila... Na mom BlackBerry-u je to bilo bas super uradjeno. Profil WORK i samo pozivi rade, profil Bedside, i sta god da se desi telefon se ne cuje niti vibrira, ali kad ustanem vidim sve sta se desavalo.
Ako neko moze da pomogne dobro dosao je savet

Nadam se da sam nekome pomogao.
-
- Mobil manijak
Cestitam na dobrom izboru:) Telefon je extra i moja najveca zamerka je jako klizav zadnji deo koji se brzo masti i sakuplja otiske. Ja sam to resio hard case-om koji je izradjen od svalitetne mat crne plastike koja ima jako dobar grip pa je problem resen sto se toga tice. Po meni je bolje resenje od silikona sto se gripa tice mada ako padnu na beton hoce da napuknu te obloge dok je silikon neunistiv sto se toga tice.
Baterija i kamera su po meni najprijatnije iznenadjenje. Jel sam ocekivao bas slabu bateriju zbog ne bas stedljivog SD810. Uz normalno koriscenje bez igrica i 4k videa izvuce jedan dan sigurno a meni i 2 dana posto dok sam na poslu tel ne koristim. SOT je 4,5-5,5h. Zavisi od osvetljenosti ekrana i da li je vise 3/4G ili wifi. Po meni vise nego solidan rezultat i bolji od S5 npr i G4
Baterija i kamera su po meni najprijatnije iznenadjenje. Jel sam ocekivao bas slabu bateriju zbog ne bas stedljivog SD810. Uz normalno koriscenje bez igrica i 4k videa izvuce jedan dan sigurno a meni i 2 dana posto dok sam na poslu tel ne koristim. SOT je 4,5-5,5h. Zavisi od osvetljenosti ekrana i da li je vise 3/4G ili wifi. Po meni vise nego solidan rezultat i bolji od S5 npr i G4
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Pitam jednog prodavca da li ima jaci model i koja bi bila cena ako ima a on kaze javice ako bude imao a trenutno ima samo model sa 2GB.Sutra me zove i kaze da nece biti dostupan model sa 32GB u skorije vreme a inace ima jos dva sa 2GB pa ako hocu.
Cudno je sto se nece pojaviti jaci model.Koja je poenta napraviti ga i pustiti u malom broju u prodaji?Bas mi je cudno njegovo uverenje bilo.
Nesto razmisljam,trenutno imam G2 32GB i dati razliku od stotinak evra za malo veci ekran,manje interne memorije i malo jacu kameru,drugo parce plastike mi ne pada na pamet.Ako bar placam vise onda neka ima sbar taj 1GB RAM-a vise.
Cudno je sto se nece pojaviti jaci model.Koja je poenta napraviti ga i pustiti u malom broju u prodaji?Bas mi je cudno njegovo uverenje bilo.
Nesto razmisljam,trenutno imam G2 32GB i dati razliku od stotinak evra za malo veci ekran,manje interne memorije i malo jacu kameru,drugo parce plastike mi ne pada na pamet.Ako bar placam vise onda neka ima sbar taj 1GB RAM-a vise.
-
- Mobil manijak
Onda juri g3 sa 3gb rama. Imaces tih dodatnih zeljenih 1gb rama vise
Nije tu poenta samo u 1gb rama, meni je mnogo bitnije 16gb vise memorije, jer dok ti kupis dobru karticu , to ti je jos 20-25e, kolika je razlika izmedju g3 od 16 i g3 32gb , a brzina citanja sa interne memorije je osetno veca nego sa kartice. Plus ne razmisljas da li ce ti zeza kartica itd, a opet mozes da kupis o prosiris ako ti zafali...
- yocasylver
- Mobil manijak
Da sam hteo G3 32GB kupio bih ga.Ne svidja mi se model i nisam ga hteo tad pa necu ni sad.Neverovatno mi je da se nece pojaviti Flex 2 32GB?
-
- Mobil manijak
Dobra kartica od 16gb clas 10 ili brza je max 15€. I sluzi za multimediju najcesce. Aplikacije najbolje na internoj. A g3 32gb je 50-ak € skuplji od flex 2 16gb
U "Sound" podesavanjima bi trebalo da imas Sound profile opciju, gde mozes da namestis regularnu zvonjavu, Vibrate only i Silent. Mozda nije isto kao kod BB, ali u podesavanjima za zvuk mozes da ispodesavas dosta toga. Ako si se navikao na BB, navici ces se i na Flex.no_nick napisao:Nerviraju me zvukovi i notifikacije i ona dugmad od iza, uvek mora da se smanji pusti ton i sta ja znam, nema klasicnoh namestanja profila... Na mom BlackBerry-u je to bilo bas super uradjeno. Profil WORK i samo pozivi rade, profil Bedside, i sta god da se desi telefon se ne cuje niti vibrira, ali kad ustanem vidim sve sta se desavalo.
-
- Povremeni posetilac
Kod mene je samo sound i vibrate only. Malo cudno ali dobro. Navikavam se.
-
- Povremeni posetilac
Stigao je neki novi update V15c-SEP-28-2015
I dosta usporio tel. Nisam zadovoljan.
I dosta usporio tel. Nisam zadovoljan.
- yocasylver
- Mobil manijak
Niko mi nije odgovorio da li svetluca mesto oko power tastera kad se razgovara telefonom ili prilikom stizanja obavestenja?
Prodao sam G2 i na klackalici sam da li da kupim ovaj model,muci me ranije navedeni problem.Mozda je najbolje da odem do prodanice i malo ga pogleedam
Prodao sam G2 i na klackalici sam da li da kupim ovaj model,muci me ranije navedeni problem.Mozda je najbolje da odem do prodanice i malo ga pogleedam
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne svetli. To je prisutno samo na G2/G Pro 2 modelima.