LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Re: LG G2
Vidi u BBS da l' ima nesto cudno
-
- Redovni učesnik
Ne znam, ne koristim ga, ali mislim da moze.
BBS imas za dzabe na xda, mada ne znam koliko je koristan bez roota.
BBS imas za dzabe na xda, mada ne znam koliko je koristan bez roota.
Слобода или смрт
Poceo nesto danas da mi blokira fon iz cista mira. Ne mogu da provalim sta je. Dal je tac u pitanju, softver ili virus. Treba po nekoliko puta da pritisnes taster da bi radio. Pa onda odjednom sve radi ok. Pustm youtube on radi jedno vreme pa se samo zakljuca. Otkljucam ...malo radi pa opet.... Ne mogu da povatam sta je u pitanju. Inace sam na LP.
Tako je meni poceo ekran da crkava dok nije skroz riknuo
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
- :: LG G2
Zdravo! Imam par pitanja, ako nije problem... Procitah zadnjih 40-tak strana cisto da vidim gde gresim ali... Elem, imam G2 vec pola godine i kamera je zivi ocaj, znaci strasno, danju i moze da prodje ali nocu je uzas, fokusira po 10 sekundi, slike mutne... I uradila sam ovo sto je neko postovao, za poliranje pastom i dalje nista... I jedino resenje je koliko mogu da procitam xdabbeb-ov driver za kameru....
Uradila sam prvo root preko DP Tools-a, zatim autorec (sve pohvale @bender_007), bekap sam zaboravila (i sad ispastam), zatim u recovery flash "xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0.zip" i "xdabbeb_camera_kk_v3.2.0.zip" (posto koliko sam shvatila to je najbolja verzija kamere). I restart i nista, stoji logo i to je to, 20 minuta... Ne znam gde sam pogresila, mozda je ova kitkat verzija upropastila nesto, posto sam ja bila na 5.0.1 verziji... Posto nisam imala bekap pokusala sam prvo preko Flash Tool-a da ubacim kdz ali bezuspesno i zatim sam skinula flashable zip (http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... p-t3070383) i pokrenula sam ga nekako ali sam izgubila dosta podataka...
Skinula sam nasumicno "SRK-D80230b_20150425_droidth.zip" jer ne znam koja verzija mi treba (znam da je LG-D802, 32GB, ali se ne secam sta je pisalo u About phone), postojale su jos i :
SRK-D80230a_20150403_droidth.zip
SRK-D80230d_20150403_droidth.zip
SRK-D80230e_20150417_droidth.zip
SRK-D80230f_20150926_droidth.zip
mozda sam trebala neku od njih?
Ne znam sta da radim, htela sam stock sa boljom kamerom, ali sad ne znam ni koji stock rom da skinem, i kada ga skinem sta da uradim da instaliram kameru a da ne pokvarim ponovo...
Hvala unapred!
Uradila sam prvo root preko DP Tools-a, zatim autorec (sve pohvale @bender_007), bekap sam zaboravila (i sad ispastam), zatim u recovery flash "xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0.zip" i "xdabbeb_camera_kk_v3.2.0.zip" (posto koliko sam shvatila to je najbolja verzija kamere). I restart i nista, stoji logo i to je to, 20 minuta... Ne znam gde sam pogresila, mozda je ova kitkat verzija upropastila nesto, posto sam ja bila na 5.0.1 verziji... Posto nisam imala bekap pokusala sam prvo preko Flash Tool-a da ubacim kdz ali bezuspesno i zatim sam skinula flashable zip (http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... p-t3070383) i pokrenula sam ga nekako ali sam izgubila dosta podataka...
Skinula sam nasumicno "SRK-D80230b_20150425_droidth.zip" jer ne znam koja verzija mi treba (znam da je LG-D802, 32GB, ali se ne secam sta je pisalo u About phone), postojale su jos i :
SRK-D80230a_20150403_droidth.zip
SRK-D80230d_20150403_droidth.zip
SRK-D80230e_20150417_droidth.zip
SRK-D80230f_20150926_droidth.zip
mozda sam trebala neku od njih?
Ne znam sta da radim, htela sam stock sa boljom kamerom, ali sad ne znam ni koji stock rom da skinem, i kada ga skinem sta da uradim da instaliram kameru a da ne pokvarim ponovo...
Hvala unapred!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
Puj,puj nemam takvih problema,ali sam se naucio da tek ovlas pritisnem ekran jer nema potrebe za onim bodenjem prstom,kako cesto vidim oko sebe.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 20. Apr 2015. 21:19
- :: alcatel idol
- :: nokia 808
treba mi mala pomoć-skoro sam uzeo tel pa me zanima koji rom (cloudy...itd) ima modovanu kameru već integrisanu,dobro trajanje baterije i stabilnost u radu.sve ostalo može da bude kao i na stock KK.da znam šta u servisu da tražim da ubace 
pozdrav!

pozdrav!
-
- Redovni učesnik
Clody 3.3.
@Kristina, mozes li da udjes u recovery?
Koji rom je najbolji da sredim ono sranje od mikrofona,po mogucstvu da ima fix za kameru?
Od kako sam zamenio displej niko me ne cuje apsolutno nista
I ako neko moze da mi objasni,kad ukljucim spikerfon onda me cuju normalno.
U cemu je fora?
Od kako sam zamenio displej niko me ne cuje apsolutno nista
I ako neko moze da mi objasni,kad ukljucim spikerfon onda me cuju normalno.
U cemu je fora?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Nisam nikad ni rutovao telefon.
Ne bih mu nista menjao da me ne nervira ovaj mikrofon.
Ne bih mu nista menjao da me ne nervira ovaj mikrofon.
-
- Novajlija
Da, da, pa nakon bezuspesnog Flash Toola i kdz-a, vratila sam se u TWRP (koji sam instalirala preko Autorec-a) i instalirala SRK-D80230b_20150425_droidth.zip, i sad mi telefon radi, ali ne znam da li sam skinula pravu verziju posto kao sto sam napisala postoje 5 verzije nanightshadow931 napisao:Clody 3.3.
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... p-t3070383
i kao sto rekoh ne znam da li sam istalirala pravu verziju, posto na kraju dana sam htela stock sa tim kamera drajverima... ne razumem bas tacno gde sam pogresila prvi put...
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
Neka, dobar je i taj što ima. Kao što reče dejaxy samo napravi i bude OK.
-
- Novajlija

30f vec ima stagefright fix koji moze da se flesuje i na 30b. E sad ako hoces da probas cloudy 3.3 moja preporuka, lepsi i malo brzi od stocka. Vec ima u sebi advanced drajver za kameru, samo instaliras apk.
-
- Novajlija
Instalirala sam sinoc Cloudy 3.3, bez problema, videcu kako ce se pokazati, ne mogu sad preko noci...
Kupicu i XCam LG Settings da probam sa "XCamLG_624_g2adv_lp.apk" posto je to verovatno maksimum sto se moze uraditi za kameru... Hvala na svemu!

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
Bravo. Imaju na umu da su driveri već sadržati unutar Roma. Kad kupiš app prvo obrisi xcam pa onda tek app(settings pokreni)