LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
Imam jedan problem, ili dva, prvo ne radi mi vise vibracija, nikako, ni za poruke, ni za dodir, pokusao da menjam opcije i nista, ne znam hoce li pomoci da ugasim-upalim posto mi vec radi 1083 sata bez prestanka, pa da izguram sto vise mogu ili da probam factory reset, ako ce da pomogne, samo ne znam oko app hoce li moci da ih vrati sa svim fajlovima, kao i za 2k16 da mi sacuva karijeru 
Drugi problem, primecujem neke random dodire, npr kliknem da mi otvori nesto na sajtu, on mi otvori neku temu iznad-ispod koju nisam mogao da pritisnem, tj. nije do mene, da sam pogresio, ili tako nesto, tipa listam nesto na fb u pretrazivacu i kliknem na neku vest, on mi otvori neku koju sam vec prosao ili tako nesto, moze li biti da je do pretrazivaca? I kako to da resim? Hvala.
Takodje nekada nece da mi otkljuca telefon skoro minut, knock knock ne reaguje, mogu da kucam do sutra, probao po celom ekranu, ali ne desava se cesto, ne znam da li ima neke veze sa onim kaljenim staklom koje imam za zastitu.
Inace i ja imam problem sa signalom, pisao sam vec, tako da ne verujem da je do kartice, jer je na proslom telefonu bio bolji signal.

Drugi problem, primecujem neke random dodire, npr kliknem da mi otvori nesto na sajtu, on mi otvori neku temu iznad-ispod koju nisam mogao da pritisnem, tj. nije do mene, da sam pogresio, ili tako nesto, tipa listam nesto na fb u pretrazivacu i kliknem na neku vest, on mi otvori neku koju sam vec prosao ili tako nesto, moze li biti da je do pretrazivaca? I kako to da resim? Hvala.
Takodje nekada nece da mi otkljuca telefon skoro minut, knock knock ne reaguje, mogu da kucam do sutra, probao po celom ekranu, ali ne desava se cesto, ne znam da li ima neke veze sa onim kaljenim staklom koje imam za zastitu.
Inace i ja imam problem sa signalom, pisao sam vec, tako da ne verujem da je do kartice, jer je na proslom telefonu bio bolji signal.
Poslednja izmena od NestorC u Pet, 30. Okt 2015. 09:57, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
Ma nije do kartice problem nego do OS postoji veliki broj ljudi koji koristi osnovni softver i ne radi nikakva rutovanja instaliranja novih karnela romova isl i dosta njih ima probleme sa signalom i jos neke druge od prelaska na 5.0
Pretpostavljam da ti Laki ne koristis klasicni softver vec verovatno neki rom.
Nije ni to meni konkretno neki veliki problem jer vise korstim pozive preko vibera isl veci mi je problem sto se gubi signal interneta i sto mi je wlan na metar od rutera zna da padne kao da sam u lupam u sobi pored na par sekundi pa se vrti u normalu
Pretpostavljam da ti Laki ne koristis klasicni softver vec verovatno neki rom.
Nije ni to meni konkretno neki veliki problem jer vise korstim pozive preko vibera isl veci mi je problem sto se gubi signal interneta i sto mi je wlan na metar od rutera zna da padne kao da sam u lupam u sobi pored na par sekundi pa se vrti u normalu
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Da, ja sam koristio različite romove, stock samo prvih par sati. Ne znam da li je do toga. Uvek možeš i sam da probaš romove, pa da vidiš. Proces rutovanja je jednostavan, kao i daljeg flešovanje romova.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Uh, poduži je spisak, ne znam da li ću se setiti svega.
Evo ovako napamet šta ja gotovo uvek zamrznem (variraju aplikacije od proizvođača do proizvođača, naravno): Chrome, Email, Exchange service, Google Play Newsstand, Google Play Games, Google Play Music, Google+, Google text-to-speech, Hangouts, Lg Health, Lg Smart World, Lg Smart Cleaning, Maps, TalkBack, QuickMemo, onda svi cloud servisi sem Drive-a, kod Samsunga su tu Samsung Play, S Health, ChatOn, itd.
Evo ovako napamet šta ja gotovo uvek zamrznem (variraju aplikacije od proizvođača do proizvođača, naravno): Chrome, Email, Exchange service, Google Play Newsstand, Google Play Games, Google Play Music, Google+, Google text-to-speech, Hangouts, Lg Health, Lg Smart World, Lg Smart Cleaning, Maps, TalkBack, QuickMemo, onda svi cloud servisi sem Drive-a, kod Samsunga su tu Samsung Play, S Health, ChatOn, itd.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kod instaliranja aplikacija prestane da radi taster " instaliraj" a "otkaži" radi. Ne reaguje na dodir. Nakon nekoliko restartovanja počne da radi. To se desilo dva puta za 30 dana.
Telefon je d855 i v20h android.
Šta bi moglo da bude uzrok toj grešci?
Telefon je d855 i v20h android.
Šta bi moglo da bude uzrok toj grešci?
Sta koristis umesto Chroma?El Laki napisao:Uh, poduži je spisak, ne znam da li ću se setiti svega.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Sada imam V20h verziju.
Preko IMEI na lg-firmware-rom.com pokazuje da je Latest firmware d855 20T_00.kdz.
I OTA mi nudi v20t- Avg-18-2015.
Ko ima iskustva sa v20t, dali je bolji.
Koliko OTA ima posle ovog, da li će mi opet nuditi OTA?
Preko IMEI na lg-firmware-rom.com pokazuje da je Latest firmware d855 20T_00.kdz.
I OTA mi nudi v20t- Avg-18-2015.
Ko ima iskustva sa v20t, dali je bolji.
Koliko OTA ima posle ovog, da li će mi opet nuditi OTA?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Bolji je T, da.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Uputstvo za root i sve što je neophodno:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... p-t3056951
Recovery uputstvo i sve što je potrebno:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... o-t3081396
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... p-t3056951
Recovery uputstvo i sve što je potrebno:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... o-t3081396
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Da li je neko uzimao skoro u Vipu G3?Znate li da li su u Vipu sim free G3 ili zakljucani?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Mozda bih uzeo verziju 16gb,nije mnogo skupa uz paket od 2200 din ili 2700.Privlaci me beli model,prelep je.
-
Narucih ga malo pre preko online prodavnice.Beli,32GB verzija za 19700 din uz paket Nova 5 2700 din mesecna pretplata.