LG G4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Re: LG G4

Post od weska88 »

Mozda mu padne 5e cena :)

EDIT:

Za sada su utisci jako pozitivni.Sem sto naspram G2 kida bateriju:)

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

weska88, znaci ponovio si se? :) Telefon je za svaku pohvalu,odlicno optimizovan,i sto je bitno ne pregreva se kao G3 a u svakom segmentu poboljsan.Crna boja mu je skoro pa kao na vrhunskom amoled ekranu a kamera izuzetna.Sto se tice baterije,veruj mi da si mnogo bolje prosao nego da si uzeo S6 koji je jedini telefon kojeg moram nekad i dvaput dnevno napuniti.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ponovio jasta.Jos par dana pa cu napisati svoje misljenje o njemu za sada sam zadovoljan.Baterija izgura od ujutru do uvece sto je bitno.Sta sve ima telefon dobra je.Mada mogla je i bolja biti.

akvarista
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2015. 16:52
:: LG G4

Post od akvarista »

Posle pucanja lajsne na lg g3 zamenio sam g3 uz doplatu za g4 :-). Imam ga malo vise od mesec dana i prezadovoljan sam. Konacno imam u ruci telefon a ne radijator:-)) g3 se grejao kao bolestan. Do toga da ne mogu da pipnem zadnju deo. Ali zaista ne moze da se dotakne. Nije ni cudo sto puca lajsna. E sad g4,ekran je ludilo. Svetao,jasan,pregledan ma super na suncu se odlicno vidi,Setovan mi je na auto uz 64% to mi najvise odgovara.Baterija je odlicna u odnosu na g3. Skinem ga uvece sa punjaca i sledeceg dana uvece ga punim bez razmisljanja da mi se slucajno ne ugasi. Konacno oko toga mogu da se opustim. Sa g3 sam uvek nosio punjac sa sobom sada vise ne pa mi neobicno :-)). Kamera je ludilo. Da li po mraku ili po dnevnom svetlu pravi odlicne fotografije. Manuelni mod jos provaljujem ali polako :-).prednja je ok. Malo bledunjave fotke ali za moj ukus vrhunske. Cekam sada taj Android M samo zbog te optimizacije baterije i onda ima da roka dva dana :-))). Zvuk je po meni odlican. Jak zvucnik i jasan. E sada ono sto me ponekad nervira je taj problem sa knock knockom. Nekada kada je polozen na stolu nece da knockne pa nema sanse. Inace nekada zna da me iskulira kada hocu da ga upalim na knock. Jedino to sto mi ide na zivce ostalo je zadovoljavajuce. Kao to je softverska greska koja ce biti ispravljenja. Ako neko zna kako da ga sredim nela pise. :-)))

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Slucajno sam blokirao broj za proveru stanja 1260. Bila ona poruka da nebi bilo troskova itd i ja sam to cekirao.Sada kada hocu da proverim stanje izbacuje crveni trougao i ne moze da posalje.Kako to da sklonim? :)

Milossimic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Jun 2015. 00:05
:: Iphone 7 plus
:: Lg G4

Post od Milossimic »

Brat koristi G3, a ja G4, ekran na G4 je primetno svetliji, boje su zivlje, bukvalno ne treba brightnes da ide preko 75% ( preko bole oce) posle duzeg koriscenja.

Baterijom sam jako zadovoljan u proseku 4-5h SOT, jednom sam izgurao 7h ali sa slabijim osvetljenjem na 35-40%.

Kozna ledja jesu lepa na oko i dodir, ali bukvalno posle dva dana koriscenja, vratio sam se na plasticna ledja, jer se kozna brzo habaju i vide se tragovi koriscenja, sto je velika steta jer telefon bas lepo izgleda sa koznim ledjima.

Sta mi preporucujete od maski za LG G4, imam jednu providnu koja nedovoljno stiti telefon, pogotovo deo gde je kamera, pratim KP ima spigen za 1100-1200, ali ne znam da li su original? tj. da li je dobra kopija

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Naravno da nije original i naravno da su to bacene pare. Bolje se otvori i kupi original za 20-30$ pa znas da imas kvalitet kako spolja tako i unutra, sa ovim kopijama mozes samo stetu napraviti.

Milossimic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Milossimic »

Hvala @Azimuth
Slazem se bolje zastiti kako treba za 30 $ nego posle popravka za 200 ekran ili nesto slicno, daleko bilo :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A za slicne novce pogledaj Speck, Thule i sl. Original, naravno. Po meni su mnogo bolja opcija. Dobar je Spigen, ali mi nije nesto najsrecnije odradjen niti je izbor materijala nesto specijalno. Lepo deluje na oko, ali ume da bude klizav taj plasticni bumper okolo, dok ledja imaju dobar grip. Ram puca jako lako. Zato kazem, pogledaj i ostale, imas na youtube svasta nesto da vidis ;)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Nekako mi slike sa blicem vuku na zelenkasto.Ne daje bas najbolji ton.Kako je kod vas?
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/17 ... ceeb1d.jpg[/img]
Prva je bez blica druga sa blicem. Iskreno nikada mi nije vuklo na zeleno ovo je sranje.

Milossimic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Milossimic »

i kod mene je zelenkasto, tj vuce na zeleno. Takodje mislim da sam to procitao i na nekom review-u :)

EDIT:
Juce sam malo vise obratio paznju na power, i volume dugmice, nekako su labavi, da li i ostali korisnici ovog telefona, imaju takav utisak
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 21. Nov 2015. 15:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

akvarista napisao:Nekada kada je polozen na stolu nece da knockne pa nema sanse. Inace nekada zna da me iskulira kada hocu da ga upalim na knock. Jedino to sto mi ide na zivce ostalo je zadovoljavajuce. Kao to je softverska greska koja ce biti ispravljenja. Ako neko zna kako da ga sredim nela pise. :-)))
Nemam G4 nego Leon ali isto mi se dešava, mislim da je to generalno sa KnockOn funkcijom.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Kod mene je sve utegnuto.Nista ne klima.

Milossimic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Milossimic »

Ja imam takav utisak, nadam se da nece uticati na rad telefona, stvarno sam zadovoljan telefonom. Ekran odlican, kamera odlicna, multitasking odlican. Sta mislite kada ce doci oficijalni M kod nas?!

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Decembar-januar ja mislim. A kod naših operatera kasnije.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ja sam iskreno zadovoljan svime.Samo eto taj blic me nervira ali ima aplikacija,provucem sliku i popravim.Al opet bzvz da popravljam slike.Mada retko i koristim blic.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne znam šta je u pitanju, ali G4 od operatera je gotovo nemoguće naći na KP, dok ih na MS nema skoro uopšte, ni uvoznih ni od operatera.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ja sam jedva nasao sa koznim ledjima na kp.Ima po neki sa plastikom beli.Iskreno mislim da za ove para nema bolje a konkurencija je u tom nekom rangu skuplja 100e.A nista ne nudi vise za tu razliku.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

O kožnim leđima, tj dva poklopca da ne pričamo. Ako gledaš i to, plus garanciju operatera, to je tek nemoguća misija. Pričam o realnim cenama i korektnim oglasima, izuzimajući pojedince koji žele da iskoriste pad ponude i telefon prodaju po apsurdnim cenama ravnim konkurenciji (S6).

Milossimic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Milossimic »

Ja sam uzeo preko Vipa dobio sam dva poklopca, bila dobra ponuda obnova ugovora popust 3000 rsd, i placanje gotovinom dodatnih 10 % na cenu uredjaja, tako da je izaslo nekih 8.000 rsd jeftinije nego u redovnoj ponudi uz paket. Meni se cini da od svih operatera telefoni su najpovoljniji preko Vipa, Telenor kida sa cenama. Mozda ti je najbolje preko operatera i plus 2 godine garancije.

Odgovori