Posle pucanja lajsne na lg g3 zamenio sam g3 uz doplatu za g4

. Imam ga malo vise od mesec dana i prezadovoljan sam. Konacno imam u ruci telefon a ne radijator:-)) g3 se grejao kao bolestan. Do toga da ne mogu da pipnem zadnju deo. Ali zaista ne moze da se dotakne. Nije ni cudo sto puca lajsna. E sad g4,ekran je ludilo. Svetao,jasan,pregledan ma super na suncu se odlicno vidi,Setovan mi je na auto uz 64% to mi najvise odgovara.Baterija je odlicna u odnosu na g3. Skinem ga uvece sa punjaca i sledeceg dana uvece ga punim bez razmisljanja da mi se slucajno ne ugasi. Konacno oko toga mogu da se opustim. Sa g3 sam uvek nosio punjac sa sobom sada vise ne pa mi neobicno

). Kamera je ludilo. Da li po mraku ili po dnevnom svetlu pravi odlicne fotografije. Manuelni mod jos provaljujem ali polako

.prednja je ok. Malo bledunjave fotke ali za moj ukus vrhunske. Cekam sada taj Android M samo zbog te optimizacije baterije i onda ima da roka dva dana

)). Zvuk je po meni odlican. Jak zvucnik i jasan. E sada ono sto me ponekad nervira je taj problem sa knock knockom. Nekada kada je polozen na stolu nece da knockne pa nema sanse. Inace nekada zna da me iskulira kada hocu da ga upalim na knock. Jedino to sto mi ide na zivce ostalo je zadovoljavajuce. Kao to je softverska greska koja ce biti ispravljenja. Ako neko zna kako da ga sredim nela pise.

))