LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: LG G3
KingRoot v4.6.0 rutuje V21a. Skinuo said xda v4.1 instalirao i pokrenuo. Tražio da se ažurira na zadnju verziju i odradio posao. U aplikaciji ima 4 programa, šteta što je jedan na Kineskom. Nadam se da će prevesti u novoj verziji.
Možda će moći da rutuje android 6?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... t-t3136013
Možda će moći da rutuje android 6?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/g ... t-t3136013
Za tebe je ovo http://www.w0lfdroid.com/2015/05/How-to ... perSU.html
Da li ima nade za njega
G3 bio je oštećen displej ali je radio, od juče kada sam pokušao da ga upalim pokrenuo se do LG Life i tu je stao, sad više nema ni to. Ima li šanse za njega da se spasi?
Hvala

Hvala
Teba mi pomoć. Ne dobijam zvucno obavestenje o pristiglom mail-u, a notifikacija (zvuk i vibracija) ukljuceni. Ima li nekih dodatnih postavki ili ne. Inace koristim aplikaciju gmail. Moj drug ima neki samsung nizeg ranga i njemu to savrseno radi. Mislio sam da je problem sto mi nije ukljucena sinhronizacija ali sam skontao da,nije do toga jer dobija,zvucns obavestenja a ja mail ne vidim dok ne uradim rucnu refres.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 27. Feb 2013. 11:42
- :: Xperia x8
- :: Xperia p
Imam jedan problem i treba mi vase misljenje.Kada sam nakacen na WiFi sve radi perfektno,ali kada mi je mobilni net fb aplikacija mi ne radi,pise kao da nema konekcije.Da li imate resenje za ovaj problem ili da mi kazete da li da promenim operatera.Inace sam MTS korisnik.
Hvala unapred!
Hvala unapred!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Pozdrav svima. Juce sam kupio ovaj telefon pa imam par pitanja. Kamera - pokusavam da nadjem scenes (ako uopste ima po defaultu) tipa nocni rezim, slikanje po suncu, kada je oblacno napolju itd, i sta koristite/preporucujete od Anti Virusa da se instalira i aplikacija za ciscenje "junk-a" (svojevremeno sam koristio Clean Master)?
Festina lente.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Azimuth, Na G2 mini sam samo koristi prethodno pomenuti Master Cleaner, nego nisam znao da li ima potrebe da instaliram AV posto na Windowsu nista od toga nisam koristio.
Green, Mhm... Onda mi nece trebati u tom slucaju
Green, Mhm... Onda mi nece trebati u tom slucaju

Festina lente.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Što se tiče slikanja, skini XCam i onda pomoću manuelnih podešavanja prilagodiš šta ti treba - wb, iso, exposure, itd. Bolja ti je ona nego fabrička aplikacija ako već hoćeš manuelno da podešavaš.