LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G4
Da li se neko seca,a pricalo se o tome da G4 ima problem sa odzivom ekrana?Navodno delovi ekrana blizu ivica nisu tako osetljivi,a ja sam primetio da mi se desilo par puta da nije odreagovao kad sam hteo da otvorim notifikacioni panel prevlacenjem prsta od vrha ekrana na dole.I drugo,desavalo se da kad kuckam poruku da ponekad proguta slovo,iako mogu da se opkladim da sam ga tapnuo.Mozda je problem sto brzo kuckam,a mozda trazi malo jaci pritisak prsta.
Uostalom evo klipa gde prikazani G4 ima zesci problem.Levo je G4 a desno G3.
https://www.youtube.com/watch?v=PvrgA9DEuYE
Uostalom evo klipa gde prikazani G4 ima zesci problem.Levo je G4 a desno G3.
https://www.youtube.com/watch?v=PvrgA9DEuYE
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
kovach81, svi ti problemi su navedeni ovde u temi. Nema potrebe po par puta da se opet naglasava. Svi ti problemi su ispravljeni kroz apdejt koji je stigao pre mesec i jace dana
ti problemi nisu ispravljeni,imas test unutar telefona koji sluzi za servisere,kreni da tapkas ekran i redovima od vrha ka dnu,nece biti registrovano oko 5% dodira,to i ne moze da se ispravi nikakvim zakrpama vec je to mana ekrana,inace jedina mana ovog telefona koju cak retko ko i primeti...
iznesem neke utiske posle 10ak dana koriscenja telefona.
Dizajn:
Meni se licno jako svidja kako telefon izgleda pogotovu sa koznim ledjima.Hteo sam braon kozu nije mogla da se nadje pa sam uzeo crnu.Telefon je na ivici da moze da se koristi jednom rukom.Ko kaže koža nije klizava taj laže ili nije drzao telefon u ruci.Telefon je dosta veliki i klizav i lako moze da pobegne.Ne izgleda bas premium kao S6 ali izgleda jako lepo.Stvar ukusa.
Ekran:
Odlican,dosta svetao.Boje su fantasticne.Ja ga drzim na 50% skoro uvek i bas lepo izgleda.Napoljiu naravno automatika onda raspali osvetljenje i to jako lepo izgleda.Lepo se vidi sve, sunce mu ne smeta.Ova zakrivljenost meni licno nista ne znaci eto simpaticno je al ne vidim sem padova pravo na ekran da ima neku vajdu.Odziv je odlican po celom ekranu.Ja nisam primetio da coskovi imaju los odziv.
Baterija:
Onako sredina neka.U zatvorenom prostoru sa 50% osvetljenjem i na wifi ide od 4.5h do 5h sot , napolju na maximalnom osvetljenju i 3g oko 3 - 3.5h sot.Uglavnom izgura ceo dan sto je bitno.Obzirom da je veliki ekran i velika rezolucije odlicno se bori. Losija je od G2 bolja od S4 to su prethodni telefoni moji pa neka paralela.
Preformanse:
To je sve upeglano i jako lepo radi.Nigde ne zapinje sve otvara jako brzo i lepo.Telefon klizi kako radi.
Kamera:
To je zbog cega sam najvise i uzeo telefon. Preko dana su slike fantastične.Boje zivopisne prosto nemam reči.Mislim da za nijansu malo vise naglasava zelenu boju.Nista strasno lepo izgleda.
Iskreno i aparati koji su dosta skuplji ne mislim da prave bolje slike.Uporedjivao sam sa par telefona slike preko dana u istim uslovima i G4 je pokidao.Nocu takodje pravi odlicne slike plus ima manuelni mod koji moze do savrsenstva da dotera sliku.Za jedan telefon u uslovima slabijeg osvetljenja je fantasticno.Moja najveća zamerka na kameru je blic.Sama dijoda kada se ukljuci daje zutu svetlost i samim tim slike sa blicom su zuckaste.Lice izgleda lepo prirodno.Ali ako ima dosta svetle ili bele boje u pozadini povucice na zuto.Konkretno mene nervira slikam nesto zid beo u pozadini a na slici je zut.Nije realisticno i ogroman minis za to!
Zvuk:
Sagovornik se jasno cuje u svim uslovima.Za sve dane korišćenja niko nije imao primedbi na mikrofon a ja na sam zvuk sagovornika.
Sam zvucnik je dosta jak i glasan.Tako da nema brige da li cete ga čuti.Kada se pusti neka muzikica lepo se to čuje nije kao na M8 ali dosta dobro.Muzika na slisalicama za prosecnog korisnika je vise nego odlicna.Ja sam lično koristio samo fabricke slušalice.Sta znam ja sam zadovoljan.Nisam neko ko slusa muziku na mob jer nemam vremena za to.
Par slika

Dizajn:
Meni se licno jako svidja kako telefon izgleda pogotovu sa koznim ledjima.Hteo sam braon kozu nije mogla da se nadje pa sam uzeo crnu.Telefon je na ivici da moze da se koristi jednom rukom.Ko kaže koža nije klizava taj laže ili nije drzao telefon u ruci.Telefon je dosta veliki i klizav i lako moze da pobegne.Ne izgleda bas premium kao S6 ali izgleda jako lepo.Stvar ukusa.
Ekran:
Odlican,dosta svetao.Boje su fantasticne.Ja ga drzim na 50% skoro uvek i bas lepo izgleda.Napoljiu naravno automatika onda raspali osvetljenje i to jako lepo izgleda.Lepo se vidi sve, sunce mu ne smeta.Ova zakrivljenost meni licno nista ne znaci eto simpaticno je al ne vidim sem padova pravo na ekran da ima neku vajdu.Odziv je odlican po celom ekranu.Ja nisam primetio da coskovi imaju los odziv.
Baterija:
Onako sredina neka.U zatvorenom prostoru sa 50% osvetljenjem i na wifi ide od 4.5h do 5h sot , napolju na maximalnom osvetljenju i 3g oko 3 - 3.5h sot.Uglavnom izgura ceo dan sto je bitno.Obzirom da je veliki ekran i velika rezolucije odlicno se bori. Losija je od G2 bolja od S4 to su prethodni telefoni moji pa neka paralela.
Preformanse:
To je sve upeglano i jako lepo radi.Nigde ne zapinje sve otvara jako brzo i lepo.Telefon klizi kako radi.
Kamera:
To je zbog cega sam najvise i uzeo telefon. Preko dana su slike fantastične.Boje zivopisne prosto nemam reči.Mislim da za nijansu malo vise naglasava zelenu boju.Nista strasno lepo izgleda.
Iskreno i aparati koji su dosta skuplji ne mislim da prave bolje slike.Uporedjivao sam sa par telefona slike preko dana u istim uslovima i G4 je pokidao.Nocu takodje pravi odlicne slike plus ima manuelni mod koji moze do savrsenstva da dotera sliku.Za jedan telefon u uslovima slabijeg osvetljenja je fantasticno.Moja najveća zamerka na kameru je blic.Sama dijoda kada se ukljuci daje zutu svetlost i samim tim slike sa blicom su zuckaste.Lice izgleda lepo prirodno.Ali ako ima dosta svetle ili bele boje u pozadini povucice na zuto.Konkretno mene nervira slikam nesto zid beo u pozadini a na slici je zut.Nije realisticno i ogroman minis za to!
Zvuk:
Sagovornik se jasno cuje u svim uslovima.Za sve dane korišćenja niko nije imao primedbi na mikrofon a ja na sam zvuk sagovornika.
Sam zvucnik je dosta jak i glasan.Tako da nema brige da li cete ga čuti.Kada se pusti neka muzikica lepo se to čuje nije kao na M8 ali dosta dobro.Muzika na slisalicama za prosecnog korisnika je vise nego odlicna.Ja sam lično koristio samo fabricke slušalice.Sta znam ja sam zadovoljan.Nisam neko ko slusa muziku na mob jer nemam vremena za to.
Par slika

Poslednja izmena od weska88 u Sre, 25. Nov 2015. 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
weska88, samo da se nadovežem na ovo za zakrivljen displej. G4 gotovo i da nema zakrivljen displej, jako teško se primeti razlika u odnosu na "normalne" tako da ne verujem da bi to uopšte pomoglo pri padu i sl.
Zato Flex 2 druga priča. Zakrivljenost dolazi do izražaja i zaista pruža pun ugođaj i sliku o svim prednostima takvog displeja. Definitivno je meni bolja opcija kao na Flex 2 ali mislim da LG nije hteo da se kocka i toliko zakrivi G4 jer su ljudi dosta skeptični po tom pitanju. Ovako su našli neki kompromis, da tako kažem.
Zato Flex 2 druga priča. Zakrivljenost dolazi do izražaja i zaista pruža pun ugođaj i sliku o svim prednostima takvog displeja. Definitivno je meni bolja opcija kao na Flex 2 ali mislim da LG nije hteo da se kocka i toliko zakrivi G4 jer su ljudi dosta skeptični po tom pitanju. Ovako su našli neki kompromis, da tako kažem.
weska88, svaka cast na ovoj mini recenziji
Apsolutno sve sto si rekao je na mestu!Plus dodao bih dobar prijem signala i sagovornik se zaista jasno cuje.Mozda ne bi bilo lose da kazes nesto i za zvuk sa fabrickim slusalicama,posto verovatno neke zanima,a ja za tih par dana koriscenja nisam stigao da probam.I da,crna boja je skoro pa kao na samsungovom amoled-u.Mnogo bolje nego na G3!

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 29. Jun 2015. 00:05
- :: Iphone 7 plus
- :: Lg G4
Imam stativ ali mi fali dodatak koji drzi telefon. Da li zna neko gde ima da se kupi taj dodatak, a da je kompatabilan sa G4..
I da dodam barem u mom slucaju G4 se minimalno zagreva pri koriscenju, i tokom punjena sto je veliki plus u odnosu na prethodnika G3
I da dodam barem u mom slucaju G4 se minimalno zagreva pri koriscenju, i tokom punjena sto je veliki plus u odnosu na prethodnika G3

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Stigla i braon leđa 
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28 ... d1ebf3.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28 ... 423631.jpg[/img]

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28 ... d1ebf3.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28 ... 423631.jpg[/img]
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Ako imas stativ kupis najeftini selfi stap koji je iz dva dela, mada sam ja tronozac I drzac za telefon platio oko 900dinMilossimic napisao:Imam stativ ali mi fali dodatak koji drzi telefon. Da li zna neko gde ima da se kupi taj dodatak, a da je kompatabilan sa G4..
El laki, bordo su najlepsa
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2015. 03:36
- :: Lg G4
Od nedavno sam postao vlasnik ovog telefona,utisci su mi WOW.. U svakom pogledu, posto se jos nisam na nekom nivou fotografskom ne mogu da komentarisem kameru preterano,sem da kazem da je po meni dobra. Telefon ima mnogo dobre mikrofone isto tako i slisalicu tako da u razgovorima nema frke ocel neko cut vas ili vi njega. Ekran mocan jako svetao vrhunski za gledanje klipova na yt ili filmova za sta ga ja vecinom i koristim. Gaming na ovom telefonu super brz nema lagova nikakvih,ali imam osjecaj da se telefon zagrijava malo vise, ne ka g3, ali ocekivao sam da ostane smireni u tom pogledu.
Inace sve preporuke za telefon
Inace sve preporuke za telefon
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Preko LG Bridge moze odavno da se ubaci. Kazu da je baterija jos bolja.
Obavezbo odradi reset. Napisi utiske
Obavezbo odradi reset. Napisi utiske
Kako odavno kada sam i juce probao nije bilo do jutros. A i kako da radim reset kad koristim aplakicije i sve moram da brisem.? I da. Od pre 30 sati 6.0 je pusten za evropu. Ali samo preko bridgea. Znam da je bio dostupan za Koreu a pre toga Poland. Pratim ja to redovno.
Poslednja izmena od akvarista u Pon, 30. Nov 2015. 12:28, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Zavisi za koji region ti je telefon
Napravi bekap aplikacija,odradi reset,pa vrati.
Preporucljiv je reset posle svakog apdejta,pogotovo kada se prelazi sa 5.1 na 6.0
Napravi bekap aplikacija,odradi reset,pa vrati.
Preporucljiv je reset posle svakog apdejta,pogotovo kada se prelazi sa 5.1 na 6.0

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ljudi na bendzu su zadovoljni. Kazu da jos brze i fluidnije radi. Kamera i baterija poboljsana. Zagrejao se bas za G4
Reci mi sta si uradio po pitanju kamere?

Reci mi sta si uradio po pitanju kamere?
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Kako mislis kamera poboljsanja? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] Gde ces vise bolje..
Bolje LG da se pozabavi sa G2, nego sto ce da sredjuju vec odlicnu kameru.
Bolje LG da se pozabavi sa G2, nego sto ce da sredjuju vec odlicnu kameru.