99% da ce ostati uz redovite ispravke(zakrpe itd) ali ako ista i dodje onsa 5.1.1 (ako..), mislim sramota bi bilo da g3s ili g4c dobiju nešto novo a g2 ne(barem u ovom stadiju]MedaMiska napisao:Jel ima nekih novosti za neki update ili ostaje na 5,02?
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Re: LG G2
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
nightshadow931, Ali desavalo mi se to mozda 2x i na vecem broju procenata..
Nisam nasao nigde da je bender to objasnjavao?!
filip11314, Desavalo se i meni to na G1 jos ranije ali to sam prepisivao zastarelom softveru, jer je cesto znao da brljavi.. Ali ovo je sad LP, ako ce i tad da mi brljavi telefon sa baterijom onda stvarno..
Iskreno, sramota za LG ako G2 ostane na 5.0.2. Kad je jedna Xperia Z koja je u klasi sa LG G1 dobila 5.1.1.
Svaka cast Sony-u za taj potez..
Nisam nasao nigde da je bender to objasnjavao?!
filip11314, Desavalo se i meni to na G1 jos ranije ali to sam prepisivao zastarelom softveru, jer je cesto znao da brljavi.. Ali ovo je sad LP, ako ce i tad da mi brljavi telefon sa baterijom onda stvarno..
Iskreno, sramota za LG ako G2 ostane na 5.0.2. Kad je jedna Xperia Z koja je u klasi sa LG G1 dobila 5.1.1.
Svaka cast Sony-u za taj potez..
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ako zaista ostane na 5.0.2. onda ću ga sigurno menjati pre leta, jbt ako ne mogu 3 flagshipa (g2, g3 i g4) držati na zadnjem androidu, onda ne znam stvarno... sony i htc i flagshipove i srednji razred apdejtuju na 5.1.1. i 6.0, a LG zasad samo g4, što je više nego porazno...
gde je sad nestao onaj LG developer što je pre koji mesec kačio na blog slike zvaničnog 5.1.1. lolija za g2?
gde je sad nestao onaj LG developer što je pre koji mesec kačio na blog slike zvaničnog 5.1.1. lolija za g2?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ja bi volio da to bude. G2 bi na 5.1.1 jos vise poletio. Mozda bi ga cak kupio za sicu, nek ga imam. G2 je šteta prodati za sicu..bolje ga ostavitikopitaneskita napisao:ako zaista ostane na 5.0.2. onda ću ga sigurno menjati pre leta, jbt ako ne mogu 3 flagshipa (g2, g3 i g4) držati na zadnjem androidu, onda ne znam stvarno... sony i htc i flagshipove i srednji razred apdejtuju na 5.1.1. i 6.0, a LG zasad samo g4, što je više nego porazno...
moze pomoc? prikacio sam telefon preko usb kabla na komp i pokusao da pokrenem pc suite i ovo mi je iskocilo i onda me je prebacivao automatski na wifi povezivanje sa suitom. ranije nikakvih problema nisam imao sa povezivanjem preko kabela.
http://postimg.org/image/8t10vpyr1/
isao sam i na izbrisi drajevere,medjutim, nista se nije promenilo.
http://postimg.org/image/8t10vpyr1/
isao sam i na izbrisi drajevere,medjutim, nista se nije promenilo.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
možda umišljam ali imam utisak da posle ovog google security patcha od 23mb baterija nešto kraće traje.
Jel zna neko gde moze da se kupi punjac sa USB-om za G2?Samo da ne bude neko kinesko govno,vec original
Jbt spremam se za posao,ukljucim u steker,vidim ne puni.
Izvucem punjac,kad jedna strana ostala u stekeru.Sreca pa imam digitalac na istom usb-u pa ga tako punim.
Jbt spremam se za posao,ukljucim u steker,vidim ne puni.
Izvucem punjac,kad jedna strana ostala u stekeru.Sreca pa imam digitalac na istom usb-u pa ga tako punim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.