LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
urado
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2014. 10:05
:: LG G3

Re: LG G3

Post od urado »

Jesam, ni to nije pomoglo.. nema pravila, nekad ce se resetovati samo jednom dnevno, a nekad se bukvalno resetuje po tri puta zaredom..

dexter00
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Sep 2015. 15:20

Post od dexter00 »

Probaj ono sto sam ti ja postavio, ako to ne pomogne onda probaj custom rom.El Laki, ispravi me ako gresim.

urado
Novajlija
Novajlija

Post od urado »

Ok, sad cu da probam.. Reci mi samo, jel firmware uzimam ovaj fajl 85521A_00 koji sam skinuo sa http://lg-firmware-rom.com/ ili neki drugi?

dexter00
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dexter00 »

Udjes u taj link sto si stavio, otkucas svoj imei i downloadujes.

urado
Novajlija
Novajlija

Post od urado »

Da, da to sam vec uradio. Taj file kroz LG flash tool ubacim na telefon, jel?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Iskreno, nisam siguran šta to može da bude. Jedino što mi pada na pamet je memory leak koji muči sve na lollipopu. Preooterećenje ram memorije može biti uzrok da se sistem sam restartuje. To je samo moje neko nagađanje. U tom slučaju rešenja mislim da ne bi bilo bez root-a.

dexter00
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dexter00 »

Ajde da predjemo na poruke da ti sve objasnim da ne pisem ovde?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Mislim da sam ti našao rešenje - zamena baterije.

Više imaš na ovom linku: http://forums.androidcentral.com/lg-g3/ ... antly.html

Isti problem ljudi imali, pokušali sve (reset, flash, itd) ništa nije pomoglo. Promenili bateriju i sve je ok.

urado
Novajlija
Novajlija

Post od urado »

El Laki hvala, pokusacu prvo root pa ako ne bude vredelo onda cu menjati bateriju..

bacom
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
:: galaxy s2 i9100
:: G3 d855

Post od bacom »

@urado,
Napravi format memorije telefona i sd kartice. Pre toga prebaci važne stvari na pc.

Dexi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Okt 2015. 08:48
:: Lg g3
:: Sony xperia z2

Post od Dexi »

Pozdrav. Planiram da za neki dan kupim g3 ili z2...polovan, pa ako neko moze da napise mane i probleme za lg g3 da bih znao za koji da se odlucim i sta da ocekujem...

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Dexi, Pre dve nedelje sam kupio G3 i prezadovoljan sam telefonom. U pitanju je verzija sa 3gb rama. Sve radi fluidno ko sat, displej perverzija, zvuk odlican... Na 94. stranici sam detaljno opisao svoje utiske pa mozes procitati.
Festina lente.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Dexi, Ako imaš dilemu, otvorio novu temu u sekciji Poređenje modela, u ovoj temi pišemo samo o G3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Dexi dobar je G3 izbor u svom cenovnom rangu (250-280e nov). Mane su mu nešto tamniji displej (ne pravi problem u zatvorenom prostoru već na direktnom suncu kada može biti nečitljiv). Dalje, nešto slabija baterija na stock. Pucanje lajsne (potpada pod garanciju). Inače telefon jako lepo i fluidno radi. Kamera odlična. Podrška odlična, uskoro stiže i Marshmallow. Izmenljiva baterija, sd slot...

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Z2 svakako ako ti nije bitna kamera toliko. Pre svega, najbolje je da uradis ovo sto ti je znemanja predlozio.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Dexi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Okt 2015. 08:48
:: Lg g3
:: Sony xperia z2

Post od Dexi »

Nismo se razumeli :) Nisam trazio poredjenje z2 i g3... nego samo mane na g3 da bih znao ako ga kupim sta moze da mi se desi :)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Procitaj par postova unazad :) Imas i moje poredjenje sa M8, znam da ti to ne znaci, objektivno sam napisao kakav je telefon(njegove mane itd.)i sta bih pre uzeo, a tu se spominje i Z2 ;)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

pekson
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Apr 2014. 17:48
:: lg g3
:: l920 i l800

Post od pekson »

Kupio sam ovaj tel pre 20ak dana, pre toga sam imao, tj jos imam lumia920, xperia z1(vise nemam), mogu reci da je telefon solidan, lep dizajn, najbolja stvar je sto je ekran 5.5 inca a samo je 2 milimetra veci od z1, a pri tome i lepse lezi u ruci jer je zaobljen, i tanji dosta od z1. Kamerra daleko bolja od z1, neuporedivo, z1 ima kao prosecan mid range telefon. E sada nisam mnogo podesavao ili jos uvek nisam mnogo isprobavao, ali u odnosu na lumiu nocne slike su gore na g3, dnevne bolje, mada malo bledje za moj ukus. imam verziju sa 3gb rama, radi brzo, nesto nisam primetio da se preterano greje, barem da se greje da ne mogu da ga drzim u ruci. Ali hoce po malo da zasecka kada recimo igram godfire. Double tap jos od lumie neprevazidjena opcija, pogotovu sto je dugme za otkljucavanje pozadi, pa moram da okrenem tel ako hocu da ga koristim :) kad se navikne covek nema bolja stvar. Zvuk izvanredan, mozda cak i prejak :) sve u svemu vise sam zele da kupim l930, ali nije bila kod operatera pa sam uzeo ovaj, dobar telefon, ekran zadovoljavajuci, pogotovu kada se gledaju klipovi u visokoj rezoluciji, fluidnost nije kao na windows-u, android kao android tesko sr***e :) kamera dobra(ne perfektna) sve u svemu vredi ove pare, mozda je za nijasu bolja kupovina s5, mada dizajn odvratan, z2 gori, (povucen iskustvom z1) htc m8 nisam imao prilike da koristm, lumia 930 najbolji izbor :D

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

pekson, I ja sam pre dve nedelje kupio ovaj telefon, prethodno sam koristio Lumiju 830. Bolje slike po noci sam pravio sam Lumijom 830, po danu sa G3. Ne znam kakav je S5 u odnosu na G3 ali dizajn je, kao sto si rekao, odvratan. Igrice ne igram pa tako pri normalnom koriscenju, gledaju klipova na youtube nisam imao problema sa zagrevanjem, pregrevanjem.
Festina lente.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

S5 daje jaču bateriju, ali je G3 fluidniji sa boljom kamerom. Uz to i 70ak evra jeftiniji.

Odgovori