LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G4
Ljudi moji da vam kazem. Juce mi iz cista mira dok sam se kuckao pojavi linija na ekranu od vrha pa do dna ekrana. I gasi,restartuj fabricko podesavanje. Ma kakvi riknuo ekran. Smorio sam se kao nikada u zivotu. G pro 2 mi ukrali,g3 puce lajsna,a sad ovde crce ekran. Pa dal je realno. Kad mi brat kaze e imas neki program za mrtve pixele probaj da skines. Ja skidoh pokrenuh i ladno ta linija nestade. Mene sada zanima da mi kaze neko ko se razume da li je to neki znak da ce ekran da crkne ili se samo malo zaglupio??
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
To sto ti se dogodilo je najverovatnije do hardvera.ako imas garanciju bas te briga a ako nemas gledaj da se otarasis telefona sto pre
Ma neverovatno. Ne mogu se 6 meseci skrasiti sa telefonom. Jos mi gore posto cuvam telefone ko oci u glavi. Folije silikon. Ne skidam fabricke folije. Ne punim ga na pola nikada uvek do kraja. Ne vadim kartice baterije. Nekada razmisljam da cuvam telefone toliko da ne mogu da uzivam u njima. I stalno neko s...nje. Sada sam pitao nekog poznanika koji ima servis kaze da je to znak da se ekran kvari. OMG
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Zato što ih ima jako malo u ponudi već duže od mesec dana. Ne znam šta je u pitanju ali se svakako očekivalo da utiče na cenu. Kako li će tek skočiti cena primercima sa garancijom operatera. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
A kako će tek da im padne cena posle nove godine
( izvor: veliki uvoznik preprodavac sa oglasa ) ... uskršnji praznici i popusti .
Sad se koristi sutuacija kad ih nema da se dignu cene - tržište , sistem ponuda-potražnja uvek je tako .

Sad se koristi sutuacija kad ih nema da se dignu cene - tržište , sistem ponuda-potražnja uvek je tako .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Bice zanimljivo tada videti cene
G3 kao S4,G4 kao S5

G3 kao S4,G4 kao S5

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Znam koji su se poredili...ali neverovatno da nov S4 jos malo pa kosta kao nov G3
Nebo i zemlja razlika u kvalitetu i specifikaciji
Nebo i zemlja razlika u kvalitetu i specifikaciji
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Čisto da ne bude da je ono bio izolovan rezultat. Uz lakšu upotrebu, izgura G4 dva dana. Wi-fi sve vreme, gps, sinhronizacija nekoliko naloga, osvetljenje automatsko (30-40%).

_________
Pre 2 dana isto sve

Ko ne veruje, ne mora. Da varam na neki način zaista nema poente. Jednostavno kada imam dosta obaveza tako izgleda moje korišćenje telefona. Dnevno imam vremena max za neka 2-3h sot uglavnom u pauzama.

_________
Pre 2 dana isto sve

Ko ne veruje, ne mora. Da varam na neki način zaista nema poente. Jednostavno kada imam dosta obaveza tako izgleda moje korišćenje telefona. Dnevno imam vremena max za neka 2-3h sot uglavnom u pauzama.