LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G4
Uz ovakvu upotrebu, jedan radni dan (do 20h npr) bi sigurno izvukao veći sot. E sad, ja lično nemam toliko vremena dnevno da buljim u telefon. Ali ako je nekome to posao... S tim što se onda javlja pitanje wi-fi, tj da li je dostupan.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Isključeni, palim po potrebi ali to je jako retko jer imam wi-fi svuda gde se krećem (fakultet, restoran, kafić). Jedino u prevozu ponekad uključim ali samo ako mi baš treba jer je signal očajan (E). Konkretno ova dva punjenja što sam okačio, imao sam možda po 10-20min mobilni net.
Ja kada sam kupio telefon kao da je duze trajalo, sada mi traje od 3.5 do 4h SOT .Nisam siguran ali mislim od kada sam ubacio memorisku karticu da vise trosi bateriju takav neki osecaj imam.
Trenutno stanje

Edit: Kraj
Trenutno stanje

Edit: Kraj

Poslednja izmena od weska88 u Pon, 14. Dec 2015. 19:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ni ne kažem da je spektakularno, već su se neki "iznenadili" kada sam pre par dana okačio sličan rezultat pri istoj upotrebi pa reko da postavim još koji ss da ne bude da lažiram iz nekog razloga.Azimuth napisao:Ako je bez 3/4G tj mobilnog interneta onda je ovo samo prosecan rezultat, nista spektakularno. Toliko mozes sa manje vise svakim flagshipom iz 2014/15 da izvuces uz takvu upotrebu.
E sad, ne mogu baš svi modeli ovako. Npr bolji je nego većina onih koje sam koristio - S4, Note 4, G3, Flex 2, Lumia 930. Ne mnogo, ali jeste bolji. Međutim ostaje da ovo nije nikakav vau rezultat. Zato sam se i čudio nekim komentarima ovde.
Opet kažem, sem kada testiram bateriju, telefon punim svako veče. Nije mi to problem. Ne razmišljam sutradan.
Da budem iskren, vec mi malo ide na zivce to testiranje trajanja baterije, jer se uvek nadje neko kome se nesto ne svidja i pored saznanja da svako telefone koristi na drugaciji nacin. Ako ja postavim ss da mi baterija traje dva dana, bez konstantne data konekcije, bez "stotinu" sinhronizacija i ostalih cudesa, je l' to nesto lose? Ima se i pametnijih stvari od zurenja u ekran, proveravanja maila i ostalih notifikacija. Kako mi na neku stvar idu ljudi ovde, tolika zavisnost i potreba cackanja po telefonu nece na dobro izaci.
Kada udjete u podesavanje pa kartica "opste" pa "pristupacnost" i na dnu ima opcija greenify da li je ko to upalio? Ja sam skinuo greenify sa marketa i upalio to i ono kao da nesto radi iskacu prozori sa aplikacijama i prinudno zatvori.Ima li ko iskustva sa ovim?
- El Laki
- Prijatelj foruma
G4 je prvi telefon da ne koristim Greenify. Zaista nisam osetio potrebu. Ranije kada sam koristio, morao sam da namestim te neke dozvole u podešavanjima (za upravljanje obaveštenjima i da postavim Greenify za jednog od administratora telefona ako se ne varam). I to što sam ti već rekao da se pojavljuje prilikom hibernacije.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Sam Greenify zaustavlja aplikacije ali ne može to da uradi u pozadini bez roota da se ne vidi. Ovako Greenify redstavlja samo prečicu za ručno uspavljivanje i zato se vide ti prozori i sve.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jeste neobično i iritantno, pogotovo ako si uvek koristio uz root ali jeb*ga. Ako ti je potreban Greenify, moraš napraviti taj kompromis. Moje je mišljenje da ti ne treba, a ti proceni sam.
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
evo i ja sam se danas ponovio sa ovim telefonom, s obzirom da sam prezadovoljan sa LG g2 nisam se dvoumio oko ovog modela.
Vidececu dali cu da se pokajem, mada na prvu mi se ne svidja zakrivljen zadnji poklopac. Nezgodno je kucanje kada je na stolu. Ali mislim da ce to da resi neka maska...
Vidececu dali cu da se pokajem, mada na prvu mi se ne svidja zakrivljen zadnji poklopac. Nezgodno je kucanje kada je na stolu. Ali mislim da ce to da resi neka maska...
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2015. 03:36
- :: Lg G4
Imam neke meni ne bas najjasnije probleme sa telefonom. Opcija kuc-kuc ne radi kako treba(nekad oce nekad nece), isto tako i kad povucem prstom po zakljucanom telefonu da vidim samo obavestenja. Telefon je jos uvjek na 5.1