LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Zna li neko gdje se na novom Viberu moze promjeniti font? Sve sam prosupao i ne mogu naci..
Inace sam stavio u podesavanjima da mi je font na cijelom telefonu 'Purewhite' i sad sta god otvorim ide mi taj font, samo na Viberu ide obiicni, pa mi bode oci
Inace sam stavio u podesavanjima da mi je font na cijelom telefonu 'Purewhite' i sad sta god otvorim ide mi taj font, samo na Viberu ide obiicni, pa mi bode oci

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 18. Jun 2014. 14:53
- :: lg g2 d805
- :: htc one s
ljudi jel hoce neko da mi kaze kako da flashujem claudyg2 3.3, ja sam trenutno na 4.4.2 stok verziji i odradio sam rut, e sad nisam siguran da li treba da flashujem samo kk butloader i 3.3 rom ili jos nesto? i jel bih mogao posle da se samo vratim na istu verziju preko twrp posto sam odradio backup ili ce to biti problem posto ce mi telefon biti na 5.0.1? i neki link za download poterbnih fajlova. hvala pozz
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Jedno pitanje, uradio sam root telefona pre skoro godinu dana pa sada i ne znam kojim nacinom. Jel mogu sada sa uradim factory reset? Mislim da li moze i da li nece nesto da li nece da ima neke posledice?
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
Samo preko bootloader changera flesujes kk bootloader, onda restartujes recovery(iz samog bc, osvezis i recovery na novu verziju) pa fles roma. Bolji ti je iceX od cloudy 3.3. Za cm romove treba drugi bootloader.(lp ili loki)pakidrmr napisao:e sad nisam siguran da li treba da flashujem samo kk butloader i 3.3 rom ili jos nesto?
Ako zelis da se vratis na 4.4.2 samo flesujes jb bootloader iz bc, pa zeljeni rom.
Слобода или смрт
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
I mene interesuje sta je bolje.
Овако: Батерија дуже траје, камера са г4, звук је бољи и јачи, више г4 апликација. Бржи је и нема сецкања после пар дана коришћења. Нисам пробао дориманкс кернел, овај сасвим добро ради посао. Можда сам нешто прескочио. Е да овај се и даље развија, калуди је завршио своје са г2. Хвала му на свему, учинио је г2 упоредивим са новијим телефонима. 

Poslednja izmena od bestboy u Uto, 29. Dec 2015. 21:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Ja koliko znam - ne funkcionise
Cao druze ja koristim clody 3.3 vise od 4meseca rom je perfektan. Zanima me taj rom koji ti koristis dali u sebi ima ugradjen adbloc za blokiranje reklama u aplikacijama posto clody to ima i bas mi zanci ta opcija.bestboy napisao:Да, да, ту је драјвер.