LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 01. Maj 2015. 20:46
- :: d802
Re: LG G2
Da li bi neko mogao da mi pomogne ,imam cloudy 3.3,hteo bih da se vratim na official android 5.0.2 ili 4.4.2 ,kako to da uradim?
internacionalna verzija ,32 GB

internacionalna verzija ,32 GB
-
- Novajlija
Kada povezem fon sa kompom i kada se intaliraju drajveri svi se instaliraju osim " LGE AndroidNet USB Modem ",sta treba da radim,ako treba da ga skinem ,mozes li mi postaviti i link ?Hvala
-
- Novajlija
Hvala ,ne moras ,ja sam pogresio jer nisam ukljucio usb debuging mod,sad su se svi drajveri uspesno instalirali 

-
- Novajlija
Imam problem kada pokrenem lg flash tool zaustavi se na 2%.Da li zna neko u cemu je problem?

Слобода или смрт
-
- Novajlija
Sve sam uradio po uputstvu,provereno vise puta,nasao sam na netu da postoji jos dosta telefona kojima zakuca na 2%
pa bi ovo bilo potencijalno resenje http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... p-t3070383 , sta mislis o ovome(prvo bih da se posavetujem pa onda da uradim)
pa bi ovo bilo potencijalno resenje http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... p-t3070383 , sta mislis o ovome(prvo bih da se posavetujem pa onda da uradim)

bestboy, flesnu sam iceX rom, kad bootuje sistem, izbacuje mi gresku
Nažalost, proces com.android.phone je stao !!!
Hitna pomoc mi je potrebna
Sredio sam nekako.
*Deluje mi dosta sporije u odnosu na Cloudy 2,2
*Kamera lose fokusira i na G4 kameri i na Xcam, moze li se to srediti?
Nažalost, proces com.android.phone je stao !!!
Hitna pomoc mi je potrebna
Sredio sam nekako.
*Deluje mi dosta sporije u odnosu na Cloudy 2,2
*Kamera lose fokusira i na G4 kameri i na Xcam, moze li se to srediti?
Komarac,skini prvo jelly bean rom pa njega prvo fleshuj,PA TEK onda kit kat ili lollipop. I meni je zakucavao na 2% i jedino resenje mi je bilo da fleshujem prvo jelly bean,pa onda kit kat ili sta vec. Pokusaj,pa javi da li si uspeo 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Pa to valjda i treba tako,zakuca na kompu, ali na telefonu ide normalno?
dusmanic
На Xcam је ок, као и раније. Г4 камера стварно уме да зеза, зато је не користим.
Не знам како ти ради спорије, мени делује брже да ради.
Јеси очистио све сем интерне меморије пре инсталације?
На Xcam је ок, као и раније. Г4 камера стварно уме да зеза, зато је не користим.
Не знам како ти ради спорије, мени делује брже да ради.

Јеси очистио све сем интерне меморије пре инсталације?
Слобода или смрт
LG G2
Svaka cast momci, jedna od retkih tema koja zivi ovoliko dugo.
Lepo je videti i procitati sve ovo, G2 je uredjaj je bio i ostao vredan paznje!
Sa druge strane, on je primer koji dokazuje da je zapravo softver poenta svega. Proizvodjaci android telefona zaista daju "na kasicicu" sto se tice hardvera, prelaz "na sledeci" model cesto zna da bude razocarenje.
Sreca u forume, i ljude koji se bave softverom, te modeli koji su hardverski, uslovno receno, "stari" - imaju priliku da se nadju u istom košu sa poslednjim modelima.
Zelim vam da trajete, G2 je odlican telefon koji ima potencijal, i neka ova tema zivi jos dugo, jer je zaista posebna i gotovo jedinstvena na ovom forumu.
Lepo je videti i procitati sve ovo, G2 je uredjaj je bio i ostao vredan paznje!
Sa druge strane, on je primer koji dokazuje da je zapravo softver poenta svega. Proizvodjaci android telefona zaista daju "na kasicicu" sto se tice hardvera, prelaz "na sledeci" model cesto zna da bude razocarenje.
Sreca u forume, i ljude koji se bave softverom, te modeli koji su hardverski, uslovno receno, "stari" - imaju priliku da se nadju u istom košu sa poslednjim modelima.
Zelim vam da trajete, G2 je odlican telefon koji ima potencijal, i neka ova tema zivi jos dugo, jer je zaista posebna i gotovo jedinstvena na ovom forumu.
bestboy,
full wipe, sve sem interne, zna malo da zakuca IceX, dok je Cloudy radio bkao Doxa
i na Xcam isto zeza fokus, i video je taman kad se prebaci na njega
moze li se uraditi nesto za kameru, posto je vec u Romu advanced driver ?
i da, kad instaliram nesto sa play store, posle skidanja inslall traje dugo ...
full wipe, sve sem interne, zna malo da zakuca IceX, dok je Cloudy radio bkao Doxa

i na Xcam isto zeza fokus, i video je taman kad se prebaci na njega

moze li se uraditi nesto za kameru, posto je vec u Romu advanced driver ?
i da, kad instaliram nesto sa play store, posle skidanja inslall traje dugo ...