LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kizam
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 25. Feb 2015. 20:23
- :: LG G3 D858HK 3/32GB
- :: Nokia 1650
Re: LG G3
Izbačeno je bezžično punjenje (NFC i dalje ima). Rekao bih da je to sve.NemanjaNeca napisao:Zna li neko koja je razlika izmedju verzije 3/32gb i te iste samo dual sim?Da li je na ovom dual sim izbaceno nesto?
I koji mobile shop preporucujete za kupovinu?Ja sam gledao logic shop da li je kod njih originalan?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 15. Mar 2016. 17:18
- :: lg
Jos jedno pitanje na sta treba obratiti paznju kod kupovine LG G3? Kako da budem siguran da nije fake?
Bas ce neko Lg da fejkuje... 
Obrati paznju na sve.
Ukoliko nemas iskustva sa tim stvarima, povedi nekoga, polovan telefon je macka u dzaku, gledaj da kupujes uvek od afirmisanih prodavaca.
Neki saveti: ne uzimaj bez kutije, i gledaj da se imei sa kutije slaze sa onim u telefonu.
Na sajtu http://www.imei.info mozes proveriti da li je taj imei validan.
A naravno, gledaj i sve ostalo, ispitaj ispravnost i kvalitet svega, ne zuri u proveri, gledaj da oprema bude originalna, itd itd itd.

Obrati paznju na sve.
Ukoliko nemas iskustva sa tim stvarima, povedi nekoga, polovan telefon je macka u dzaku, gledaj da kupujes uvek od afirmisanih prodavaca.
Neki saveti: ne uzimaj bez kutije, i gledaj da se imei sa kutije slaze sa onim u telefonu.
Na sajtu http://www.imei.info mozes proveriti da li je taj imei validan.
A naravno, gledaj i sve ostalo, ispitaj ispravnost i kvalitet svega, ne zuri u proveri, gledaj da oprema bude originalna, itd itd itd.
-
- Slučajni prolaznik
Mislio sam na nov telefon
mala je verovatnoca da ce u mobil shop-u neko da prodaje fake telefon,ali opet nesto nisam siguran..
I sta treba da pise da bi bio ok fon MADE IN KOREA ili nesto drugo?

I sta treba da pise da bi bio ok fon MADE IN KOREA ili nesto drugo?
Poslednja izmena od NemanjaNeca u Čet, 31. Mar 2016. 20:57, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Slučajni prolaznik
Hvala na pomoci
Tako cu i da uradim,ako se sve slaze kako treba to je to.

Tako cu i da uradim,ako se sve slaze kako treba to je to.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Probao sam v30b da ažuriram OTA i preko lg pc suite i neće.
Na ota kaže da koristim zadnju verziju softvera.
Kies nađe v30c krene i prekine sa porukom " nije moguća dalja analiza u windows okruženju.. probaj ponovo".
Drajvere sam instalirao, probao lg flash tool i LGUP i rade oba.
Da li je neko ažurirao v30b-eur-xx ota ili sa pc suite.
Kies nađe v30c krene i prekine sa porukom " nije moguća dalja analiza u windows okruženju.. probaj ponovo".
- kizam
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 25. Feb 2015. 20:23
- :: LG G3 D858HK 3/32GB
- :: Nokia 1650
Hm, Kies je za Samsung telefone?bacom napisao:Probao sam v30b da ažuriram OTA i preko lg pc suite i neće.
Skini lepo v30c, pa iz LGUP ili LG MobileSupportTool flesuj.
- bacom
- Mobil manijak
Moj lapsus, normalno Lg pc suite. Imam S2 pa mi se omaklo Kies. LGUP radi dobro.
Razmišljam da ga rutujem pa da probam Xceed kernel.
V30c.zip ću posle flešovati.
Vidim da se neki vraćaju na 30b sa 30c, kažu ima više grešaka.
Ko ima iskustvo sa 30c, vredi li prelaziti na njega.
Biće tu još peglanja i novih verzija?
Ako nekome treba v30c.zip
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/d ... st66004190
Razmišljam da ga rutujem pa da probam Xceed kernel.
V30c.zip ću posle flešovati.
Vidim da se neki vraćaju na 30b sa 30c, kažu ima više grešaka.
Ko ima iskustvo sa 30c, vredi li prelaziti na njega.
Biće tu još peglanja i novih verzija?
Ako nekome treba v30c.zip
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/d ... st66004190
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Primetio sam da mi ne radi smart cleaning, to je ovo na slici.
Skenira rucno, obrisem sistemski kes, pise da je sve obrisao, zatvorim taj program i odmah otvorim i opet skeniram i vidim da nista nije obrisao.
Nece ni sam drugim programima da brise sistemski kes, imam ¨sd maid pro˝, ˝all in one˝ vec moram rucno jedno po jedno.
Da li vi mozete da brisete ili se samo meni to desava?

Skenira rucno, obrisem sistemski kes, pise da je sve obrisao, zatvorim taj program i odmah otvorim i opet skeniram i vidim da nista nije obrisao.
Nece ni sam drugim programima da brise sistemski kes, imam ¨sd maid pro˝, ˝all in one˝ vec moram rucno jedno po jedno.
Da li vi mozete da brisete ili se samo meni to desava?

Android 12
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Milcha,
Znam za to ali nisam mogao da nadjem do sada, imam android 6 pa se sve drugacije naziva i ne nalazi se na istom mestu.
Jedva da nadjem sada gde se to nalazi jer sam mislio da su izbacili to, na androidu 6 je sada to ovde:
storage&USB > internal storage > cached data
Znam za to ali nisam mogao da nadjem do sada, imam android 6 pa se sve drugacije naziva i ne nalazi se na istom mestu.
Jedva da nadjem sada gde se to nalazi jer sam mislio da su izbacili to, na androidu 6 je sada to ovde:
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
Možda je ovo uputstvo staro a možda i posluži
http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/ta ... 29386.html
http://www.pametnitelefoni.rs/saveti/ta ... 29386.html
Kupljen u handy za Vipom sklopljen ugovor i ima 4.4.2, update opcija cekirana, jeste bio rutovan i vracen na fabricka pre nego sto sam ga kupio a pre mesec dana je radjena instalacija boot loaderaDrafer napisao:Osvajac,
Zavisi da li ti je telefon kupljen kod nekog operatera pa mora prvo preko njih da ide update, zavisi i od regiona, to jest koji sada android imas.
A mozda ti je iskljucen update ili ti je rutovan telefon, onda nece nikad da skine novi android.
I ja sam na 6.0, da, da to je to, ja sam prekocio jedan korak(internal) zato sto ja nemam sd karticu pa zato nisam ni napisao...Drafer napisao:Milcha,