Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
gagana83 napisao:Pozdrav drugari
Izvinjavam se unapred ukoliko pisem na pogresnoj temi. Trazila sam temu o navigaciji ali je zakljucana.
Elem, od juce sam vlasnik telefona LG G3. Pre njega sam imala Nokia Lumiu 925.
Ono sto me interesuje je navigacija, 925 je imala Here navigaciju i super me je sluzila.
Da li ova navigacija na G3 vrsi posao ili bih trebala da instaliram neku drugu, i koju?
Da napomenem, veze nemam sa tehnikom, telefonima i navigacijom (ko i svako prosecno zensko ) i pola od ovoga sto sam procitala na temi navigacija su za mene spanska sela
Mozes HERE da instaliras. Radi bez greske, ali eto ja uz nju imam i iGO koji radi provjereno dobro
Tako da ako se odlucis za iGO, tj. da ga instaliras javi se na PP
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Pozdrav, imam jedan problem kako sam uradio apdejt na MM 30c na svoj D855. Naime svaki put kad mob ode u sleep mode odnosno kad je screen off iskljuci mi i wifi. U advanced postavkam za wifi mi je namjesteno da wifi radi always bez obzira na screen ali ne pomaže. Probao sam malo saltati te postavke ali uvjek isto. Vraćao na tvornicke postavke nekoliko puta ali nista. Da li je netko imao ili vec ima ovakav problem?
Zna li neko kada će Fulmics 5 dobiti update da popravi razne bug-ove.
Ne mogu da pročitam preko 100 novih strana za ovo vreme od izlaska. Vidim da na nekim stranama postavlja fix-eve, na primer za blutut. Kako da u toj šumi nađem fix za punjenje telefona kad je isključen, sam se uključi i zamrzne ekran.
@Milcha, jesam na S2 i smučilo mi se koliko.
Naj bolji je stock sa dobrim kernelom i obrisanim nepotrebnim apk ili custom stock based amo ga dibro napravi.
Na G3 sam imao stock ( 20h, 21a, i MM v30b, c i f sa Xceed kernelom) i
Custom Fulmics 4.2 i 5.0.
Na kraju, ako nema ništa od Fulmicsa koristiću 30b ili f sa Xceed kernelom.
To je to. Samo nema majstora da obriše toliki bloat na g3 koliko smo brisali na S2.
Fhlmics 5.0 nije loš i može se preko aroma instalera dosta obrisati. Biće on još bolji?
I posle nekog optimalnog perioda korišćenja raznih verzija softwarea, koja je po Vama najstabilnija verzija u radu po sim pitanjima (bagovi, trajanje baterije, camera i dr),
NARAVNO KADA OVOM PITAM, MISLIM DA OFICEJALNI ROM (bez dodavanja i oduzimanja) čist fabrikant
Imam problem, dolazi mi do dupliranja kontakta u imeniku. Do sad se to nije desavalo,evo vec treci put danas. Dupliraju mi se kontakti sa sim kartice u memoriju telefona. Sta raditi ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.