LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG G4
Svaka folija je zastita, samo je pitanje koliko kvari sliku koju vidis i koliko je ti je ok pod prstima. Moj savet je da uzmes tempered glass, imas ih za smesne pare na ebay ili aliexpress.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kupi zaštitno staklo. Bolja zaštita, lepše izgleda, manje se prlja, jasnija slika, trajnije rešenje. 500-1000 din na KP, pa biraj. Moja preporuka za Nillkin koji je najskuplji ali i najbolji.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
Pozdrav ljudi. Samo da pitam jel neko u skorije vreme kupio nov g4. Na kutiji kod mene pise da je napravljen na Tajvanu 03.2016 internacionalna verzija h815 i dosla mi je baterija 2900mah. Jel neko mozda zna o cemu je rec. Ja sam gledao i vidim da modeli za t-mobile imaju te manje baterije ali ovo je bez sumnje simfree i sigurno nije sa t-mobile jer bi imao njihove preinstalirane aplikacije.
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
http://www.lg.com/uk/mobile-phones/lg-H815
Battery, Max (mAh) 3,000mAh (Typ.) 2,900mAh (Min.) / Removable / Wireless Charging*
Battery, Max (mAh) 3,000mAh (Typ.) 2,900mAh (Min.) / Removable / Wireless Charging*
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Pa video sam to i ranije ali sam kontao da je to ista baterija od 3000mah pa kao tipa garantuju da baterija moze izgubiti tipa posle 1-2 god 100mah.
No , zna li neko gde mogu da nadjem bamper ali samo okvir bez zadnje strane, koji bi stitio samo coskove i lajsnu da ne sakrivam ledja, greota

No , zna li neko gde mogu da nadjem bamper ali samo okvir bez zadnje strane, koji bi stitio samo coskove i lajsnu da ne sakrivam ledja, greota

- McSkiltron
- Redovni učesnik
Nesto sam gledao Spigen ali ne znam. Kakav je kvalitet i da li su glomazne. Video sam preko neta sliku.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Baraba, sad cu te ja ponovo smarati, ali imam pitanje. jel moguce ikako bekap fajl sa s5 da ristorujem na g4. recimo samo bi mi trebale sms poruke i notes.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Ала су јебено добре слике на овом телефону, она функција у камери што има да сам подешаваш пре сликања како ће фотографија да измледа убија... данас га узех у випу за смешне паре на малом пакету

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Koji paket i koliko ucesce?
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Brate mislim da su to uklonili da toga na zalost nema na g4 isto kao i precice na tastaturi za ukljucivanje tastature za kucanje jednom rukom.
Sad moras u podesavanja pa da aktiviras one handed keyboard i isto tim putem da vratis na onu normalnu. Na mojoj g2 je bila precica kad dugo drzis na dugme podesavanja dok kucas. Ali ziv se covek na sve navikne
A sto se tice ekrana probaj sa aplikacijama sa play stora kao sto su kinScreen i smart screen.

A sto se tice ekrana probaj sa aplikacijama sa play stora kao sto su kinScreen i smart screen.
kupio sam juče telefon, dopada mi se sve sem baterije koja je katastrofalna u poređenju sa g2, očekivao sam da bude recimo 4h sot, međutim jedva sam 2 i po sata izvukao na jednom punjenju, isprobavam ovo pa ću da vidim šta i kako dalje
https://www.orduh.com/lg-g4-battery-dra ... g4_battery
ovo mi je bilo prvo punjenje
https://www.orduh.com/lg-g4-battery-dra ... g4_battery
ovo mi je bilo prvo punjenje
instagram.com/irreversible92
- McSkiltron
- Redovni učesnik
mick, mozda ste pohresno shvatili ali covek je trazio da mu se ekran ne gasi dok gleda u njega nego kad skloni pogled. Ta opcija je bila na g2 secam je se, isto tako je bilo dok gledas video kad sklonis poged on se pauzira.