LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Re: LG G3
Presao sam na 30d, sve je mnoogo brze nego na LL. Ali baterija.. Jedva 3h Sot-a na 0% osvetljenja ?! Jedino da probam hard.
Zaboravih da dodam, temperatura je ludnica. Greje se kao nikad do sad, nekad ode i do 44c. Ako se ne popravi ni posle harda, ide na oglase.
Zaboravih da dodam, temperatura je ludnica. Greje se kao nikad do sad, nekad ode i do 44c. Ako se ne popravi ni posle harda, ide na oglase.
Prilikom slikanjami izlazi poruka cannot save, tj. ne mzoe da sacuva sliku na sd kartici. Restatujrm telefon, nadje karticu, udjem u cameru i pita me da li zelim da cuvam na sd kartici, potvrdim i opet nece. Probao sam da kopiram fajlove sa kompa na karticu nece ni to. Citam podatke sa kartice bez problema(video fajlove, slike i muziku)
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: LG G3
MM se manje greje od LL i mnogo bolje radi. Ako ti reset ne pomogne flešuj 30B. Bolji je.Stoudemire napisao:Presao sam na 30d, sve je mnoogo brze nego na LL. Ali baterija.. Jedva 3h Sot-a na 0% osvetljenja ?! Jedino da probam hard.
I dani su topliji, i to uzmi u obzir. Rutuj ga pa flešuj Xceed kernel. Onda će se manje grejati.
Послато са GT-I9100
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Nakon harda, baterija na v30d znatno bolja,telefon jos brzi. Videcemo kako ce se ponasati,za sad zadovoljan.
LG G3 notifikacioni panel
Kupio sam telefon pre nekoliko dana i danas sam hteo da ga spojim na računar pomoću USB kabla, ali nemam mogućnost da u notifikacionom panelu odaberem "Media Device". Prosto ne postoji onaj deo panela gde piše "Charge only", "Media Device"....Može li se to nekako povratiti. Resetovao sam ga na fabrička podešavanja i ništa. Na telefonu je MM 6.0
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Idi u Settings > About Phone i pritiskaj konstantno Build Number dok ne otključaš Developer Options. Kad ti prikaže da je otključano, vrati se u Settings i pri dnu bi trebalo da bude ta stavka. Unutar toga pročešljaj opcije i trebalo bi da nađeš Select USB Configuration.
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
Hvala ti puno na savetu. Uspelo
Hajde da pitam još i ovo, nadam se da mi i ovde možeš pomoći. Imao sam pre G3 Huawei P9 Lite i morao sam uzeti nano SIM. Ubacio sve kontakte na nju i koristio je normalno na P9 Lite. Kada sam istu karticu ubacio u G3 imam problem sa kontaktima. Vidi ih sve i pokaže da su svi na sim kartici, ali za polovinu od njih ne prikaže broj telefona. Vidim samo ime, ikonu da je kontakt na SIM kartici ali nema broja. Resetevao sam telefon na fabrička podešavanja i opet isto. Pitao sam nekolicinu prijatelja i niko mi nije mogao dati odgovor.

Hajde da pitam još i ovo, nadam se da mi i ovde možeš pomoći. Imao sam pre G3 Huawei P9 Lite i morao sam uzeti nano SIM. Ubacio sve kontakte na nju i koristio je normalno na P9 Lite. Kada sam istu karticu ubacio u G3 imam problem sa kontaktima. Vidi ih sve i pokaže da su svi na sim kartici, ali za polovinu od njih ne prikaže broj telefona. Vidim samo ime, ikonu da je kontakt na SIM kartici ali nema broja. Resetevao sam telefon na fabrička podešavanja i opet isto. Pitao sam nekolicinu prijatelja i niko mi nije mogao dati odgovor.
- bacom
- Mobil manijak
Ovako je čovek rešio sličan problem
lepo skines ovaj program pa import from sim to sd pa onda odatle biraj gde ces na phone ili nalog.
https://play.google.com/store/apps/deta ... simcardmgr
lepo skines ovaj program pa import from sim to sd pa onda odatle biraj gde ces na phone ili nalog.
https://play.google.com/store/apps/deta ... simcardmgr
Osim sto ne mogu da cuvam sa kamere na sd kartici primetio sam i kopiranje sa sd karitce na laptop vrlo cesto puca tj. ne moze da se iskopiraju fajlovi. Sa interne bez problema kopiram na laptopa sa sd veoma tesko. Da li to znaci da je kartica kaput?
- bacom
- Mobil manijak
Verovatno. Prbaj je na dugom telefonu.
Ako kupuješ novu Uzmi klasu 10. Našao sam povoljno 32 gb sandisk class 10 bez adaptera na sd. Imam od druge kartice
http://goo.gl/gnxUcP
Ako kupuješ novu Uzmi klasu 10. Našao sam povoljno 32 gb sandisk class 10 bez adaptera na sd. Imam od druge kartice
http://goo.gl/gnxUcP
Ovu sto imam je oko 6 meseci stara Transcend 32 GB class 10. Telefon sa nje cita podatke, muziku, video klipove koje sam ranije snimao pusta, slike takodje. Kada povezem telefon sa laptopom tad nastaje problem, total commander ubaguje kada probam da pristupim telefonu a explorer pokusava da kopira i tako samo stoji prozor za kopiranje
Probao karticu u drugom telefonu(S4) radi besprekorno, iz tog telefona identcnu karticu (Trascend 32 GB class 10) probam u mom telefonu i radi bez problema. Vratim moju karticu u G3 i opet isto ne mzoe da sacuva sliku sa kamere na SD kartici
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 13. Jul 2016. 18:34
- :: Samsung Ativ S
- :: LG G3
Pozdrav svima, nisam siguran da li je bilo pitanje slicno, ali znacilo bi mi dosta ukoliko bi neko mogo da pomogne.
Nedavno sam kupio polovan G3 16gb i nakon 2 nedelje koriscenja desila mi se situacija da u sred kucanja sms poruke telefon izbaci samo plavi ekran i nista vise. Jedino resenje posle toga je vadjenje baterije i ukljucivanje telefona ali samo izbaci LG logo na pocetku i plav ekran. Tacka.
Da li je neko imao slican problem? I kako ga je resio?
Hvala svima
Nedavno sam kupio polovan G3 16gb i nakon 2 nedelje koriscenja desila mi se situacija da u sred kucanja sms poruke telefon izbaci samo plavi ekran i nista vise. Jedino resenje posle toga je vadjenje baterije i ukljucivanje telefona ali samo izbaci LG logo na pocetku i plav ekran. Tacka.
Da li je neko imao slican problem? I kako ga je resio?
Hvala svima