LG Optimus L9
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Optimus L9
Stvarno? ajde malo objasnite kako je najbolje da update odradimo..... Super !
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
JB
Jeste mene isto muci imam jedno lose iskustvo preko samsung kies-a ono jeste ovo je preko pc suite ali nzm plasim se moze da napisete po stavkama sta sve treba da nista ne bi poslo po zlu
dali fon treba da bude na 100% itd.. najbolje kaosto rekoh po stavkama 
Edit: mislio sam na 100% baterija i dali treba da se uradi neki backup, da se vadi memorijska kartica? i jos nesot dali je sa JB sredjeno ono sa aplikacijama?

Edit: mislio sam na 100% baterija i dali treba da se uradi neki backup, da se vadi memorijska kartica? i jos nesot dali je sa JB sredjeno ono sa aplikacijama?

Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 14. Mar 2013. 01:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje u istoj temi, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje u istoj temi, koristi opciju "izmeni".
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Cvoruga kako si odradio update ? Ja sam video da je izasla beta verzija JB-a za 4x,ali nista za nas L9.. jel imas 760 ili 768 ?
ajde cvoruga javljaj se
covek pustio buvu i ode
a mi da se tripujemo ovde 
EDIT I:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=39091108 nasao sam ovo
EDIT II:
samo za p760 kazu...http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-f ... -beta.html
Da li moze i P768 sa tim ROM-om ?

EDIT I:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=39091108 nasao sam ovo
EDIT II:
samo za p760 kazu...http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-f ... -beta.html
Da li moze i P768 sa tim ROM-om ?
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
cvoruga aj leba ti napisi mi kako da uradim update

- artifex
- Mobil manijak
cvoruga, Evo skidam ovaj 20b ... Samo mi reci preko cega falshujem? Fajl je .kdz ... jel preko Lg PC Suite ili nesto drugo ???
jel vi imate p760 ili p768? cvoruga i arty -
laziccc, i artifex, lepo piše da posedujem L7??? Pročitao sam i javljam vama koji imate L9.
Uostalom

Srećno, pa javite šta ste uradili
Uostalom
Evo šta kaže sajt, danas izašao updatelaziccc napisao:samo za p760 kazu...http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-f ... -beta.html

Srećno, pa javite šta ste uradili

evo lik je roknuo ovaj rom na p765 i odusevljen je.. iako je za p760 tako da moze
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2189107
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2189107
Ja sam uradio update preko LG-jevog alata. Jednostavno spojio aparat, prebacio ga u SW update mod i ostalo je sam odradio. Ako nekom treba detalja neka se javi. Meni bi jako pomoglo ako bi mi neko na PP poslao link za IGO Primo 9.6.7.281004 za p760. U napred hvala.
- artifex
- Mobil manijak
cvoruga, Extra izgleda... Bootloader otkljucan??? Meni ovo nesto mnogo sporo skida...19 kb/s ,jel i tebi tako skidalo ili je do mog neta ???
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
ljudi imam problem!!! poceo sam update softvera preko pc suite i skinuo ga je i sve je bilo ok dok nije poceo da ga instalira :O tad se iskljucio tj win je izbacio da je program prestao da radi pravilno i ja sam kliknuo da izadje iz programa telefon je ukljucen nisam ga izkljucivao niti smem ia na njemu pise "S/W Upgrade Please wait while upgrading..." pokrenuo sam LGMobile Support Tool tamo pise sledece : "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." pa bih molio za pomoc sto pre!
((
Edit: uhhh to radi izvadio sam bateriju i ponovo je vratio i radi sad
nema ja da ga update boli me uvo za jb kad nista nije sigurno
zamalo da dobijemm srcku 

Edit: uhhh to radi izvadio sam bateriju i ponovo je vratio i radi sad

Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 14. Mar 2013. 01:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Trebalo je da pokreneš PC Suite za LG, koji si valjda skinuo. Tamo možeš da proveriš verziju SW koja je i da pokreneš update. Malo čačkaj tamo i stoji nešto tipa "Urgent phone recovery" ili tako nešto, nemam sada ispred sebe pa ne mogu tačno da ti napišem. To će ti pokrenuti instalaciju novog SW iz početka. I meni se to desilo što i tebi, ali sam ga ovako odradio. Inače JB po meni izgleda mnooogo lepše nego stara verzija. O unapređenju drugih karakteristika, još je rano.
E sad ja da pitam nešto. Kad sam na mom SGS2 radi upgrade SW na ICS posle toga sam morao da uradim hard reset, ako se tako zove, da bi sve leglo kako treba jer se telefon brljavio. Da li to važi i za LG?
Da li "Qslide" može da se ukloni iz Notification Bar-a? Da li može pomoć oko ubacivanja IGO-a? Imam dva foldera. U jednom je "iGOprimo v9.6.7.235654 thin-v1.1.apk For Jelly Bean 4.1.1.apk", a u drugom rekao bih, IGO za rezoluciju ekrana 960x540 (sadrži Content, data..... istalo). Šta sa kojim od ovih foldera treba da uradim? Napominjem da su mi svi podaci na računaru, pa nekako treba da završe na telefonu . Hvala u napred.
E sad ja da pitam nešto. Kad sam na mom SGS2 radi upgrade SW na ICS posle toga sam morao da uradim hard reset, ako se tako zove, da bi sve leglo kako treba jer se telefon brljavio. Da li to važi i za LG?
Da li "Qslide" može da se ukloni iz Notification Bar-a? Da li može pomoć oko ubacivanja IGO-a? Imam dva foldera. U jednom je "iGOprimo v9.6.7.235654 thin-v1.1.apk For Jelly Bean 4.1.1.apk", a u drugom rekao bih, IGO za rezoluciju ekrana 960x540 (sadrži Content, data..... istalo). Šta sa kojim od ovih foldera treba da uradim? Napominjem da su mi svi podaci na računaru, pa nekako treba da završe na telefonu . Hvala u napred.
- artifex
- Mobil manijak
varicak, Sesti put pokusavam da uradim update ali mi stalno prekine download....
Pokusao sam i preko KDZ programa ,ali ni to nece. Ne znam sta da radim vise
Ako ima neko ideju neka me prosvetli 

Stvarno ne znam u čemu može da bude problem. Ja sam deaktivirao anti virus program jer mi je u prvom pokušaju pukao upload SW i telefon. A download je išao bez problema.
- artifex
- Mobil manijak
Sad sam update PC Suite mozda je do toga bilo...Evo sad skida videcemo dokle ce da stigne
Poslao sam ti pp za igo,nadam se da si video

Jesam, večeras pokušavam da ubacim. Hvala! (Da nemaš možda i ovu noviju verziju za 480 x 800 - SGS2) I kako da deinstaliram IGO iz telefona ako ga već imam?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: LG Optimus L9
Ako ti treba igo z atu rezoluciju javi mi s ena pp i napisi z akoju rezokuciju treba pa cu ti sve objasniti
Note IV N9100 dual