Vremenski tacno 2 sata i 15 minuta za skidanje i instalaciju novog firmware-a, sa internetom brzine 10Mb/s. Bateriju je potrebno napuniti 100%, telefon je iz VIPa i nije rutovan, stara verzija softvera je D80210b a nova D80210e). Ono sto sam odmah primetio je da je ubacena jos jedna home stranica (kao sto sam rekao u prethodnom postu) sa nazivom "Did you know". Izgleda slicno kao HTC-ov Blinkfeed ali su ovde u pitanju video uputstva za koriscenje funkcija telefona i objasnjenja za recimo kameru, KnockOn funkciju, pozadinske tastere, bateriju ... Da bi se ova home strana pokrenula, potrebna je internet veza. U principu nista posebno i nista znacajno. Za korisnike aplikacije D3GO, informacije da ova glupava aplikacija i dalje ne radi nakon update-a softwera, i da i dalje prijavljuje da je telefon rutovan (i ako je prilkom update-a na ekranu telefona, pri dnu, stajao natpis Unroot). Pisao sam SBB-u i developerima aplikacije, ali odgovor nikakav nisam dobio. Telefon sa novim firmware-om radi normalno, za sada ne primecujem neke velike novine, ali cu kasnije preneti moje utiske...