LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: LG G3

Post od kvaka33 »

Mozda da ga opet flesnes,cistu instalaciju?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Slobo G3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Sep 2014. 09:15
:: lg g3

Post od Slobo G3 »

kvaka33 napisao:Mozda da ga opet flesnes,cistu instalaciju?
Mislis da skinem KDZ fajl koji mu nudi po IMEI broju i da ga odradim sa LG Flash Tool 2014

Verzija koju mi nudi (KDZ fajl) je ista na koju mi je i uradio update V20C, jedino da probam ne sa ovim update nego da ga izdignem sa LG Flash Tool 2014

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Da ,onda tako preko lg flash tools
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Liksi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Mar 2015. 20:13
:: lg
:: samsung

Post od Liksi »

Htela bih da mi neko pomogne,

Imam probelm sto mi neke od beleski u notesu - Beleskama (QickMemo+) nece otvoriti vec kada na njoj kliknem otvori mi praznu belesku a kada zelim da iz programa beleski da izadjem tu istu belesku mi obrise. Inace pre nego je otvorim vidim jedan deo te beleske ali samim klikom na njoj to nestaje. Imam u kompu kopiju istih u .lgm formatu probala sam da ih vratim u mob ali se opet isto desi nakon otvaranja.
Postoji li neko resenje ili neki program pomocu kog mogu na kompu da otvorim te beleske sa ekstenzijom .lgm pa bi ih lako prepisala i unela kao nove a nove koje unesem mob ne brise i otvara ih lepo.
Oucknotebok+ mi pravi problem neke od beleski mi nece otvoriti vec ih otvori kao praznu a pri izlasku je obrise. Sta bih mogla i koji program da koristim da ih ocitam (otvorim) jer ih imam na kompu u LGM formatu,. Dakle kojim bi programom mogla da ih otvorim sa tom ekstenzijom. Backup ne reseva problem isto se dogadja.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Krece sredjivanje bloat-a i uspavljivanje aplikacija,pa da vidimo sta ce baterija da kaze :D

Slika

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Op, op kolega pao je rut :) Ja sam mislio odavno si to odradio, kad ono tek sada ;)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

acamatic, hteo sam da sacekam da prodje par ciklusa punjenja,i da vidim kakva je baterija bez root-a,brisanja bloat-a,uspavljivanja aplikacija. Baterija je tada izgurala 5.30h SOT-a uz nekih 40 sati rada (kacio rezultate u temi)
Sada ce da vidimo kakvo ce stanje biti sa totalnim sredjivanjem :D

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ma dobro ja se šalim malo, naravno da treba prvo da se vidi kako radi uređaj bez sređivanja, što je i normalno, al kako mogu videti on radi savršeno u fabričkom stanju..

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Upravo to. Sacuvao rezultate bez root-a i sredjivanja. Nakon root-a videcemo kako ce se pokazati baterija.
Na najnovijoj verziji nisam uspeo bag da mu nadjem za sada,sve radi savrseno.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

kutijagreha, upravo sam prodao S5 star dva meseca za 320e i doplaticu jos 10e za nov G3 16GB.Najvise me povuklo to sto ga hvalis,pa rekoh valjda covek zna sta prica :) Ne znam da li ce mi doci sa kitkat-om ali u svakom slucaju ako mi ponudi najnoviju verziju da li i za nov telefon treba uraditi hard reset?Za G3 je cini mi se istovremeni pritisak na power i volume down,pa kad se pojavi logo LG otpustanje i onda opet istovremeno pritisnuti ta dva tastera?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Neces pogresiti sa izborom. Ja sam isto imao G2,i sve sto je na G2 bio problem,sa G3 su resili.
Meni je telefon dosao sa KK. Telefon sa KK je bio uzasno spor,malo je falilo da ga prodam.
Nakon sto sam ubacio 20h verziju lizalice,telefon se preporodio. Prosto sve leti.
Prelaskom sa KK na LL obavezan je hard reset,bez obzira sto uzimas nov fon,i odma radis update.
Ulazak u reset menu upravo radis kako si napisao

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Masina je stigla :) Sad cemo videti da li je bio vredan prelaska sa S5 :)
Slika

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

kovach81, ali samo realno poređenje se boduje :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

kovach81, uradi update na 20h verziju. Pa daj realno poredjenje. Neka te dobro sluzi :wink:

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Hvala ljudi :) Kad sam ga upalio bio je na kitkat-u 4.4.2 verzija v10d.Ponudio je update od oko 500mb i azurirao sam ga.To je bio lolipop 5.0 verzija verzija v20e da bi mi odma ponudio sledece azuriranje od 87mb.Medjutim,imam samo 17 posto baterije tako da ne mogu da instaliram dopunu.Mozda je to bio v20h.Kad ispraznim do kraja bateriju i napunim,onda cu instalirati.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

kovach81, Ja lično bi odmah skinuo KDZ fajl i uradio CSE Flash i ćao ... bez tih sitnih OTA apdejtova :wink: , sve rešeno za 10 minuta .

KDZ : http://lg-firmware-rom.com/
16 godina na forumu MOBILNISVET

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Za sada sam jako zadovoljan,definitivno brze radi nego S5.Oba su mi bila na lolipop 5.0 sa stock rom,nisam ubacio nikakav custom rom.Najvise sam S5 promenio zbog kamere,spor autofokus i treba jako mirna ruka.Evo dve fotografije,jeste da nisu mozda merodavne jer nisu nacinjene jedna za drugom,ali mislim da G3 pravi ostrije slike.Postavicu i neke nocne,ali vec su neki clanovi postavljali tako da mislim da je G3 pobednik u foto testu :) Inace sve je automatik,i slike sam morao malo smanjiti posto se ne moze na dodaj.rs preci vise od 5MB.
Slika
Slika
Prva slika je sa G3,druga sa S5.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Jos samo da dodam,da je kutija bio u pravu za sve sto je napisao o G3 tako da mislim da nema potreba da pisem dalje jer bi se svelo na isto.U svakom slucaju,odlican model i vredi preci sa G2.Cak sam gledao game testove S5 i G3,i definitivno na G3 ima manje laga nego na S5.Evo primera na igrici GTA San Andreas.
https://www.youtube.com/watch?v=f9w2fJJhmnI

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

kovach81, Drago mi je sto nisi pogresio u izboru,i sto si zadovoljan sa telefonom :) O kameri je izlisno govoriti,sve se vidi.
Moj ti je savet da telefon rutujes,i da pocistis bloat (najvise me nervirao onaj glupi antivirus)
Kasnije kacim ss rezultate. Vidno bolja baterija kada se ociste sistemske aplikacije
Hvala :) Ja samo realno kazem kako stoje stvari :) Oboje smo presli sa G2. Sve sto je na G2 bio problem,to su na G3 ispeglali. Tako da je to samo prica da ne donosi nista posebno prelazak. Ko je presao sa G2 na G3 zna o cemu pricam.
Za koji dan stize 5.0.1 :)

sinisa.stojnev
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2015. 19:46

Post od sinisa.stojnev »

Pozdrav svima, hteo bih da pitam da li se isplati prelazak sa KK na LL pre svega zbog baterije posto sam cuo da se ljudi dosta zale da im se smanjlo trajanje baterije na LL? E sad, meni nudi verziju za apdejt v20e, da li je to najnovija verzija softwera ili ce mi se pojaviti naredna kad budem instalirao ovu? Hvala unapred.

Odgovori