Ni ja jos uvek nisam dobio update, provaravao i na fonu i na pc. Mozda sto mi je 32gb verzija, pa ce malo kasniti i nisam preko operatera kupio.Martin Mystere napisao:Ja proveravao malopre i kazu da nema nista novo od upgradea za mene - imam poslednju verziju D80210b...
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Re: LG G2
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Kod mene je verovatno razlog zato što mi telefon nije evropska verzija...
Narode, svako moze skinuti najnoviji firmware sa linka:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Skinite Hungary Open 16G verziju (ova verzija je u VIPovim telefonima koji inace dolaze iz LG centrale u Madjarskoj).
Preko KDZ Update-ra se uradi flash, i za pola sata sve gotovo...
EDIT:
https://support.box.com/hc/en-us/articl ... motion-FAQ
Box daje promo 50 GB za sve korisnike LG telefona. Ova ponuda vazi vec mesec dana, a traje do 30/09/2014.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Skinite Hungary Open 16G verziju (ova verzija je u VIPovim telefonima koji inace dolaze iz LG centrale u Madjarskoj).
Preko KDZ Update-ra se uradi flash, i za pola sata sve gotovo...
EDIT:
https://support.box.com/hc/en-us/articl ... motion-FAQ
Box daje promo 50 GB za sve korisnike LG telefona. Ova ponuda vazi vec mesec dana, a traje do 30/09/2014.
Re: Одг: LG G2
Koja je cena za G2?
Predobar fon, kontam da naslednik moje S2ke bude G2.
Predobar fon, kontam da naslednik moje S2ke bude G2.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Moze da se nadje za ispod 400 evrica i to za obe verzije - i od 16 Gb i za 32 Gb.
EDIT:
Jel zna neko postoji li neki launcher osim ovog stock da moze da radi double tap screen on and off?
EDIT:
Jel zna neko postoji li neki launcher osim ovog stock da moze da radi double tap screen on and off?
Pitanje u vezi videa po dnevnom svetlu: ima li seckanja uvek, ili povremeno, ređe nego često, kojekude? Neki uzorci videa su ok, nema seckanja, dok se na nekima čini da fali svaki drugi frejm, ili je to zato što je 60fps video prikazan kao 30 fps?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Au, meni samo nije jasna ta brojka od 2 miliona prodatih primeraka. Kad gledam ovaj forum i još neke naše ispada da je pola od tog broja prodato kod nas
. Sinoć sam snimao neku utakmicu u hali, prvih nekoliko sekundi je totalno van fokusa, ali je posle snimak O.K. Takođe kada noću slikam a uključeni je blic, treba mu dosta dugo ( 2 - 3 sekunde) da fokusira, dok bez blica odmah slika.

The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Pokazi nam snimak,hocu i ja da vidim kako je to kad je neko pijan na splavu.
Seljacko sam dete,prodao sam kravu i pola praseta da bi kupio sebi ovaj tel.
Seljacko sam dete,prodao sam kravu i pola praseta da bi kupio sebi ovaj tel.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
evo otkljucah telefon sa mreze konacno i to 600 dinara samo,ovi po servisima po 1500 trazili
jeste mi primetno manji od note2 ali stvarno kida za sada
videcemo kako ce.se.pokazati nakon par nedelja
eto Bahemoth uskoro kad.lg postane.kao samsung bezimo na neki novi neiskvareni brend ahaha
jeste mi primetno manji od note2 ali stvarno kida za sada
videcemo kako ce.se.pokazati nakon par nedelja
eto Bahemoth uskoro kad.lg postane.kao samsung bezimo na neki novi neiskvareni brend ahaha
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Meizu
Prodao sam Samsung i Iphone,otkacih se.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Kvaka33, ti se vrati u tabor lg
Mene samo zanima kod g2 podrska zajednice, posto na lg ne moz' da se oslonis.
U dilemi sam dal da ga pazarim zato sto znam da ce za mesec dana da mi dosadi lg ui, pa da imam neku opciju za custom romove.

Mene samo zanima kod g2 podrska zajednice, posto na lg ne moz' da se oslonis.
U dilemi sam dal da ga pazarim zato sto znam da ce za mesec dana da mi dosadi lg ui, pa da imam neku opciju za custom romove.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
mrkixxx, moja velika ljubav je bio lg g pro ,medjutim posto realno nista nisam dobivao prelaskom na sa nota 2 na njega nisam ga ni uzeo( mada me dobro svrbelo),uvek sam tvrdio da ce lg biti dobra firma,lg4xhd je to pokazao,lg g dokazao,lg g pro potvrdio i G2 zakucao,mislim da takav odnos cena kvalitet (sa konacnom pravom podrskom redovnom i brzom nadogradnjom softvera)nema trenutno niko ,po meni naravno
Ako budu pametni i grunu malo vise love u reklamu napravice cudo ,a onda Bahemoth i ja bezimo na Meizu ahaha
inace apdejtvovao sam ga ,trajalo je toliko da sam mislio da se nikada nece zavrsiti ahaha,ne znam zasto to toliko traje
ali ok sve ispalo dobio sam transparentni bar a to mi se jako svidja ,malo me nerviraju tasteri na ekranu i malo mi fali olovka za neko moje pisanje beleski ,malo mu je zvuk na zvucnicima losiji od note 2 (cini mi se),na kameru nemam primedbi ,meni je ona odlicna,sve ostalo je vrh od ekrana ,launchera itd
da, izgled mu je fenomenalan kao i izrada
imas vec romove za njega i to odlicne koliko sam video ,naravno nece skoro stici samsung po pitanju toga ali ...nema idealno...
Ako budu pametni i grunu malo vise love u reklamu napravice cudo ,a onda Bahemoth i ja bezimo na Meizu ahaha
inace apdejtvovao sam ga ,trajalo je toliko da sam mislio da se nikada nece zavrsiti ahaha,ne znam zasto to toliko traje
ali ok sve ispalo dobio sam transparentni bar a to mi se jako svidja ,malo me nerviraju tasteri na ekranu i malo mi fali olovka za neko moje pisanje beleski ,malo mu je zvuk na zvucnicima losiji od note 2 (cini mi se),na kameru nemam primedbi ,meni je ona odlicna,sve ostalo je vrh od ekrana ,launchera itd
da, izgled mu je fenomenalan kao i izrada
imas vec romove za njega i to odlicne koliko sam video ,naravno nece skoro stici samsung po pitanju toga ali ...nema idealno...
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Napravio sam mali test video snimka u nocnim uslovima izmedju G2 i Iphone 4s. I pored superiornije kamere G2 (bar bi tako trebalo biti), ciji je video zapis 10 puta veci (351 MB vs 34 MB) i u full HD naspram HD rezoluciji, po mom licnom misljenju iPhone pravi nesto bolji video. Pogledajte video, pa prosudite sami. Iskreno se nadam da ce u nekom od narednih firmware-a LG poboljsati softver kamere kao sto je uradjeno na Nexus 5.
http://youtu.be/fZ7Pm3ce6eQ
http://youtu.be/fZ7Pm3ce6eQ
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To ti je ono, kad vec imam para jer sam bogat i kad sam vec resio da ih potrosim, daj onda lepo da kupim galaksi. Ili ajfon. Snobovi su svuda isti, i kod nas i na zapadu i u americi.iKe napisao:Au, meni samo nije jasna ta brojka od 2 miliona prodatih primeraka.
A najjace, danas, jedan moj drug koji blage veze o telefonima nema, niti ga to uopste zanima u zivotu (jos uvek nosi neku nokiju iz 2004), ja mu pokazem sta sam kupio i on - galaksi? Ja kao, ne LG. I on, brate galaksi je telefon... mislim dobar je i tvoj, vidi se, al galaksi je galaksi. A covek ga u rukama nije drzao. Drzao onaj galaxy s3 mini, razumes, ostalo cuo legende na ulici i po kladionici i to je bilo dovoljno da se istripuje.
A ironija G2 ga jede za dorucak. Ispeglan do savrsenstva. Ali kome je to bitno uopste?
Medjutim, iskren da budem, uvek sam kupovao telefone koje nema bas svaka susa, tako da mi je malo i drago, iako ne mogu da verujem da me je za ovakvu masinu tako uke**lo. Mislio sam da ce da ga fura svaki drugi jer se prodaje za dzabe bukvalno. Ali kad vec dajes pare izgleda da je logika da je bolje da das jos malo da i drugi vide koliki si baja patak, i onda kupis galaksi - sto je sigurno, sigurno.
Medjutim, mislim da to ima veze i sa novim nexusom, ruku na srce. Ali sto se mene tice neka svi kupuju neksuse samo, ne bunim seiKe napisao:Au, meni samo nije jasna ta brojka od 2 miliona prodatih primeraka.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja jos nisam sreo nekoga ko ima G2,a Galaxy ima svako.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG G2
Svako ima galaxy u fabrickom stanju i zvoni mu fabricka melodija. Ja takve ljude niti razumem, niti ih smtram da ga koriste, vec im sluzi samo kao predmet prestiza i to je za mene krajnji idiotizam. Imati nesto samo radi toga da se pokazemo u drustvu je tipicno srpska bolest
Note IV N9100 dual