LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: LG Nexus 4
Baraba,ja sam takodje na PA 3.97 i franco 176 . Sve radi fluidno i baterija traje poprilicno dugo...Koristio sam jedno vreme i srmaphore kernel ali sam vratio na franco zbog gamma podesavanja
- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Ne treba PA3.97 su pre neki dan izbacili,ja furam Halfebreed PA kernal zbog boja bas su exstra,probaj taj za promenu....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Jaza Vizantijac, kako drži baterija sa tim kernelom? Ja koji god stavim displej mi bude 2,5 sata. Osvetljenje na 50% i upaljen 3G. Možda treba nekako da wipujem bateriju? Znam kako to ide na samsungu, ne znam kako na LG? Posle toga baterija se popravi, radi se kada se menja dosta romova, a u zadnje vreme stalno nešto čačkam, nisam ni ispraznio fon do kraja, malo malo pa punjač, možda i zbog toga. Da probam da je ispraznim do kraja i punim dok se ne napuni. Tako 2-3 puta, možda to odradi wipe baterije.
- artifex
- Mobil manijak
Baraba,skini sa playstora 'battery calibration' i onda odradi par ciklusa punjenja
- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Meni sa Halfebreed PA kernalom drzi oko 3 sata na VIP skrndavoj 3G mrezi,na telenoru ide i do 4 -4.5 sata...sad kad flesujes PA 3.97 nemoj nijedan kernal da flesujes Halfebreed ide uz PA....
Vidim da ima korisnika koji već duže vrijeme posjeduju ovaj telefon pa me zanima kako se pokazao sobzirom da se baterija nemože vaditi.
Dali je neko možda imao kakvih problema zbog te baterije? Odnosno dali se nekome desilo da se telefon tako zbagovao, npr. zbog neke aplikacije da bi jedino vađenje baterije pomoglo?
Imam namjeru uzeti ovaj telefon ali me najviše plaši to što se baterija nemože vaditi. Preko nedostatka SD slota bi prešao ali me ova baterija plaši.
Dali je neko možda imao kakvih problema zbog te baterije? Odnosno dali se nekome desilo da se telefon tako zbagovao, npr. zbog neke aplikacije da bi jedino vađenje baterije pomoglo?
Imam namjeru uzeti ovaj telefon ali me najviše plaši to što se baterija nemože vaditi. Preko nedostatka SD slota bi prešao ali me ova baterija plaši.
Ja sam danas flesovao PA 3.98 i franco kernel, sve radi kako treba i za sada baterija traje vise nego sto mi je trajala na MIUI-u.
- Baraba
Onda da odradim kalibraciju.
Kad pre nov 3.98? Ovo tesko ispratiti. Primetio sam da na 3.97 mnogo brze pokrece Viber kada se odgovara na popup? Ili je to do franco kernela?
Kad pre nov 3.98? Ovo tesko ispratiti. Primetio sam da na 3.97 mnogo brze pokrece Viber kada se odgovara na popup? Ili je to do franco kernela?
- artifex
- Mobil manijak
Ja koristim 3.98 sa faux kernelom.Baterija traje solidno ,kernel je poprilicno brz i stabilan i najveca prednost-faux sound.Jednostavno,eargasm 

- Baraba
Moracu da ga probam, bas zbog zvuka.
I evo PA 3.97 sa franco, do sad najbolje sa baterijom, ne mogu da verujem da sam ovoliko izukao. 50% osvetlhenje, 3G upaljen:
http://img.tapatalk.com/d/13/08/21/y2y6evab.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/08/21/u6abupa9.jpg
I evo PA 3.97 sa franco, do sad najbolje sa baterijom, ne mogu da verujem da sam ovoliko izukao. 50% osvetlhenje, 3G upaljen:
http://img.tapatalk.com/d/13/08/21/y2y6evab.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/08/21/u6abupa9.jpg
- artifex
- Mobil manijak
Baraba jesi dobio pp ?
I jos jedna prednost faux-a je sto ne razbija 'root' i sto touch2wake radi bez greske
I jos jedna prednost faux-a je sto ne razbija 'root' i sto touch2wake radi bez greske

- Baraba
Verovatno jesam, ali nije popup iskocio i nisam gledao. Sada cu pogledati.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
- :: Lg G flex 2
- :: nokia lumia 920
Da li moze Google chrome da uklapa tekst u ekran pri zumiranju? Nikako ne mogu to da nadjem.
@artifex nebitno i da razbije root imas zip koji flesujes pa ga vrati i kao da se nista nije desilo
- artifex
- Mobil manijak
@lesa,znam ali mi je nekako bolji superuser od supersu 

http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/quvehe7a.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/myje7ega.jpg
Paranoid sa franko kernelom
http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/myje7ega.jpg
Paranoid sa franko kernelom
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 27. Feb 2013. 11:42
- :: Xperia x8
- :: Xperia p
Ljudi...IMam Nexus 4 na JB...Sve je super nmg se pozaliti radi kao sat.Ali imam jedan problem.Kada snimam klip tj kada ga vec snimim i krenem da gledam prvih mozda 5 sekundi je super ali onda pocne da kasni slika za zvukom.Nmg da se usklade nikako.POmagajte molim vas sta da radim? 

@vukota5 a jel tako snima ili kad pustas. jesi prebacio video na komp ili da probas sa nekim drugim plejerom sa marketa?? ako ne kad vec imas N4, custom rom i cao... 

- Baraba
Gledas na telefonu ill PC? Kojim playerom?
- Baraba
Faux kernel ne nađoh na xda? Faux Sound ne radi sa PA kernelom. Da li radi sa franco, jer kod mene ne radi (bila je neka starija verzija franco kada sam probao, moguće i da sam nešto pogrešno odradio ako vama radi)? Sa kojim radi a da podržava poslednju verziju PA i 4.3?artifex napisao:Ja koristim 3.98 sa faux kernelom.Baterija traje solidno ,kernel je poprilicno brz i stabilan i najveca prednost-faux sound.Jednostavno,eargasm
Inače, izašao PA 3.99. Kojom bzinom izbacuje, ne stignem da odradim kalibraciju baterije

Bolje radi 3.99, ne znam da li tripujem ali boje su mu bolje na 3.99. Definitivno update na 3.99