Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Skini v11.0 CFS i skini ovo: http://db.tt/BbRj6PAa .Flashuj kernel pa flashuj ovaj zip fajl(JSStoJWR) i to je to. Ako hoces da koristis 'touch control' izaberi bponury stock modified module.
Burazer ima dilemu juriti nexus 4 sada i pazariti za nekih 230-250e polovan ili cekati nexus 5/5s (koliko ih vec izadje prema novim informacijama) i dalji pad cene nexus 4ke?
Razmiljam sada, ne vidim da moze doci do toliko drasticnog pada cene starijeg modela kada izbace novi, kakve su vase procene? Plasim se da ce N5 da bude toliko dobar da cu zeleti njega a necu moci da docekam stabilizaciju cene pa cu da se zaletim i puknem novac sto najvise mrzim
Pazi ako budes cekao n5 verovatno ces se nacekati jer kod nas nece doci u prodaju pre 2014. Ali mi nije jasno sto ovi nasi bezobaznici ne spuste cenu na 200 evra.Pogotovo sto se verzija od 8 GB u USA rasprodala i google nece izbacivati nove posiljke . Samo se nadam na nece opet napraviti google sra*e oko kupovine sledeceg modela sa playstora kao sto je bio slucaj sa n4...
Pa i ja se isto pitam, vidim da valjaju za po 300 evra i dalje, ovih od 8gb i nema nesto preterano mnogo. Ja sam bratu savetovao da vidi da nadje 4ku do nekih 230 ako moze, ne bi trebalo da ima preterane gubitke ako pozeli da predje kasnije na novi model - kako stvari stoje sledece godine
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.