LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Baraba, S2 mi nikad nije brisao slike i muziku,samo sms,kontakte i pozive.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: LG G2

Post od Baraba »

Koliko prisećam briše i samsung, baš ću proveriti.
A kod LG piše lepo:
Slika

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Kad odradis hard reset i samsung brise sve podatke. Zato je dobar drop box i sinhronizacija sa njim i kao google nalozi. Slike sve bekapovane, kontakti takodje i onda si ok. Inace, ja radim i pre updatea factory reset, a vrlo cesto i posle. Volim da sve legne na svoje :)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Brise podatke,kojima sam prethodno uradio backup,ne brise slike,klipove i muziku u telefonu.
Kad sam prodavao Samsung,prebacio sam backup fajlove u lg da mogu lako da vratim posle neke stvari,ali i to mi je obrisao.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Behemoth, na s2 si sigurno imao memorijsku karticu i sve ti je bilo na njoj, prilikom reseta se sve iz telefona brise, sa kartice ne, za nju ima posebna opcija, a g2 nema mem.karticu

EDIT:
kutijagreha, ja nikada mobilni net ne gasim, a kada sam kuci onda wifi ili gde ga ima (u kaficu, kod druga, komsije...) :D

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

MakiRocket, Nisam imao memorijsku karticu,sve je bilo na memoriji telefona.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Behemoth, Bas cudna stvar, imao sam i s2 i s3, note2, s4 i svi su mi brisali kod factory reseta sve iz memorije telefona, a slike i muzika su mi bili ka kartici i to nije brisano, samo sam je prebacao iz fona u fon

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Sad kad sam prodavao tel,uradio sam factory reset a muziku i slike sam morao rucno da brisem.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

MakiRocket, I meni su samsunzi brisali sve kada se vraća na fabrička podešavanja.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Baraba, trebalo bi da je isto tako kod svakog proizvodjaca, imao sam htc, sony, samsung sada lg, (android koristim od gingerbread, pa na dalje) i uvek je tako bilo

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

I na xperiama se takodje brise sve kada se vraca na fabricka podesavanja, osim onoga sto je na mem kartici... a lg g2 nema mem karticu tako da ce njemu sve da obrise.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Onda je moj S2 bio neki special edition :D
Nikad mi se nista od multimedije nije brisalo,sve sam morao rucno da brisem.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Na G2 sam video opciju 'aspect ratio correction' koja prilagodjava uglavnom starije aplikacije sa nizom rezolucijom da se pravilno prikazu na HD ekranu, pa me zanima da li je to standardna android 4.x opcija ili jos jedna genijalnost LG-ja (kazem genijalnost jer telefon ne prestaje da me odusevljava opcijama, a pri tome sistem radi savrseno ispeglano. A da na pricam sto sam sve "sistemske opcije" dobio odmah iz kutije, nisam morao da se cimam da sa marketa skidam za svaku sitnicu raznorazne aplikacije sumnjivog kvaliteta i optimizacije).

Slika
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Behemoth, nije specijalan, samo ti je na G2 verovatno bilo obeleženo "Erase internal storage" koje se nalazi u meniju za reset telefona kad spustiš ekran na dole. :wink:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

U pravu je Behemoth, i meni na G Nex-u nije brisao ništa od slika, muzike i filmova, samo kontakte, poruke i aplikacije. A on nije imao memorijsku karticu.

Lobachewsky, mislim da ta opcija ne postoji na fabričkom androidu. I meni se baš sviđa kako je LG odradio software-ski deo. Jeste da je UI malo šaren, ali ima sve što mi treba.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Lobachewsky, LG.

iKe, možda ne gnex, na N4 brisalo je sve, tako sam pobrisao iz njega sve pre prodaje :)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

S2 nije brisao multimediju ali se ne secam da li je bila na memoriji telefona ili na kartici.
LG G2 Black,16GB

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

iKe, Baraba, ta mi je stvar recimo genijalna, kao i ono kada te neko zove, ne izbaci te iz trenutne aplikacije i ne prekrije ceo ekran, nego elegantno se pojavi poziv u prozorcicu na vrhu ekrana. Isto vazi i za poruke - mozes da odgovoris odmah, a da ne izlazis iz trenutne aplikacije. I naravno, aplikacije u prizorcicima koristim svakodnevno. Ma genijalno je sve. Nadam se da su ove opcije samo "prototip" za neki buduci zvanicni android, jer ne znam kako cu bez svih ovih opcija kad dodje vreme za novi fon. :D I opet kazem da rade sve ovako podmazano.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: LG G2

Post od Android83 »

Behemoth napisao:DA LI JE MOGUCE DA JE TELEFON TOLIKO JEBENO GLUP,PA KOJI K PRAVI BACKUP AKO OBRISE ISTI FAJL PRI FACTORY RESET.
ovom postu sam se toliko ismijao da me stomsk zabolio. Oprosti drugar...zao mi je sto se to dogodilo ali post ti je extra.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Evo konacno dobih i ja update. Koja je kod vas verzija softvera posle update-a? Kod mene je D80210f-SEA-XX

Odgovori