LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Cini mi se kao da baterija krace traje posle update-a?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Re: Одг: LG G2
Tu si upravu. Svi telefoni koji su dobili 4.3 apdejt imaju taj problem....poboljsanja se slabije osjete tako da nemam rijeci hvale. Ja na note samo imam meni drugaciji..malo vise sexy izgleda. Ostalo nista. A baterija drasticno losija
Nismo dobili 4.3 vec neke sistemske zakrpe.Ovo je moj utisak
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Baraba,
Kada ces ti moci da kazes za auto focus,na stock kameri pri ovom novo apdejtu?
Kada ces ti moci da kazes za auto focus,na stock kameri pri ovom novo apdejtu?

radi malo brze i meni se cini,i za video,ali nisam probao da snimam i da slikam u slabijem osvetljenju pa ne mogu da tvrdim definitivno
Ma,riknula mi baterija na 6630,moj zivot ti je kao holivud.
Iphone sam probao da osposobim za moje potrebe,nema sanse i vratio sam ga.
Iphone sam probao da osposobim za moje potrebe,nema sanse i vratio sam ga.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Meni se sve uvek brisalo kod hard reseta,ali obzirom da sve bekapujem na komp ,ne zanima me sta ce biti kad odradim hard reset a tu je i Box za neke stvari
Posle updejta ,baterija mi je i dalje dobra,deluje mi telefon brzi i naravno transparentni bar
Uskoro ce 4.4 pa cemo videti kako i sta
Posle updejta ,baterija mi je i dalje dobra,deluje mi telefon brzi i naravno transparentni bar
Uskoro ce 4.4 pa cemo videti kako i sta
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A pa lepo je videti da nas nekolicina ima G2
Prelistao sam temu, video da su neki od vas uradili apdejt, procitao muke i cekanja, utiske...
Ali da li je neko od vas ko je rutovao probao G2 Xposed Premium Beta 1.9?
Navodno sa tim moze da se sredjuje kompletan nav bar i padajuci meni
Da li je neko uspeo da potera Smart Remote koji radi na Samsungu i HTC-u ili koristite ovaj QuickRemote?
Sto se apdejta na 4.4 tice, nisam nigde nasao nesto konkretno, samo uopsteno da ce biti u prvom kvartalu...

Prelistao sam temu, video da su neki od vas uradili apdejt, procitao muke i cekanja, utiske...
Ali da li je neko od vas ko je rutovao probao G2 Xposed Premium Beta 1.9?
Navodno sa tim moze da se sredjuje kompletan nav bar i padajuci meni

Da li je neko uspeo da potera Smart Remote koji radi na Samsungu i HTC-u ili koristite ovaj QuickRemote?
Sto se apdejta na 4.4 tice, nisam nigde nasao nesto konkretno, samo uopsteno da ce biti u prvom kvartalu...
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Cesto se postavlja pitanje oko otkljucavanja telefona i garancije u tom slucaju.Informisao sam se na vise mesta i dobio odgovore:
Svako otkljucavanje je ujedno i gubljenje garancije.Isto pravilo je u Vip-u i Telenoru (Mts nisam kontaktirao).Nije bitan nacin otkljucavanja vec gde se otkljucava,(priznaje se samo njihov servis a oni to nece da urade dok traje ugovorna obaveza),.Ove odgovore sam dobio usmeno i pismeno od oba operatera.Zbog toga jos ne kupujem telefon jer trazim sa Mts mreze a najpovoljniji telefoni su sa Vipa i Telenora (350-370e,po oglasima).Za buduce kupce,da znaju-NEMA garancije ako se otkljuca telefon.
Svako otkljucavanje je ujedno i gubljenje garancije.Isto pravilo je u Vip-u i Telenoru (Mts nisam kontaktirao).Nije bitan nacin otkljucavanja vec gde se otkljucava,(priznaje se samo njihov servis a oni to nece da urade dok traje ugovorna obaveza),.Ove odgovore sam dobio usmeno i pismeno od oba operatera.Zbog toga jos ne kupujem telefon jer trazim sa Mts mreze a najpovoljniji telefoni su sa Vipa i Telenora (350-370e,po oglasima).Za buduce kupce,da znaju-NEMA garancije ako se otkljuca telefon.
LG G2 Black,16GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jesi uzeo ti ovo? Ako nisi, uzeo bih i ja jednu.Baraba napisao:Hoće li neko da uzima spigen? Ima popust:
http://www.spigen.com/brands/lg.html
http://www.amazon.com/SPIGEN-Protective ... s.tr+0.5mm
Meni se te najvise svidjaju, mada mi je skroz dobra i ova sledeca
http://www.dayjoybuy.com/luxury-aluminu ... -1693.html
Trenutno imam neku Teracell, tanka je, lepo je legla, ali...
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Upravo sam uradio update, zavrsio je za 45minuta na brzini neta 10mbs.
Ja sam zainteresovan za ovu futrolu ako imate opciju da narucite.
Ja sam zainteresovan za ovu futrolu ako imate opciju da narucite.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, radi Xposed. Nisam još ništa naručio od zatita.
AnGeL oF LoVe, a kako će da znaju ako si ga otključao kodom? Ne mogu da saznaju nikako, niti oni sami u servisu znaju da li je bio zaključan ili ne (kada ima i zaključanih i sim free).
AnGeL oF LoVe, a kako će da znaju ako si ga otključao kodom? Ne mogu da saznaju nikako, niti oni sami u servisu znaju da li je bio zaključan ili ne (kada ima i zaključanih i sim free).
Novi klip 4.4 Lg g2
http://www.youtube.com/watch?v=x_YNsuMx ... pp=desktop
http://www.youtube.com/watch?v=x_YNsuMx ... pp=desktop