Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Gde gresan na barabu da se ljuti
Bogu hvala pa kod G3 nisu nista zeznuli Ali su update-om G2-ojke direktno poslali korisnicima poruku da predju na G3. Bas je bezobrazan taj potez. Pregrst zahteva oko kamere,i nista.
I sad me zanima kako će korisnike G3 prebaciti na G4? Koje je tvoje mišljenje?
Htc je tu uprskao, sa M8 na M9 nikako (ajde i da ima bolji zvuk, ali koliko još od ovoga može bolje jbt, i ovako pomera mozak). Samsung ima najviše šansi da korisnike S5 prebace na S6, odlično su sada odigrali.
Mislim da će ih apple u septembru sve oduvati sa 6s.
Još nisam našao kompletan uredjaj, najbliži tome je M8 sa dobrom kamerom, tako sam polagao nade u M9. Sad mi se ne menja M8, jer znam da ni jedan neće imati zvuk kao on. Teram i dalje M8 plus 808.
Navodno je mnogo bolji ekran i kamera. Ali to je slaba karta na koju igraju. Ja cu svakako preci na G4,zbog te kamere. Citam forum kod nasih komsija. Gotovo da niko nece preci sa G3 na G4.
Ajde da vidimo koliko je kamera bolja, kada se neko dokopa G4. Još nisam otvarao temu slike sa mob. Čekam da sklopim pc i da dobijem net, neću da gledam preko fona
Za pare koje trenutno traze ni lud ne bih presao, a kad padne na 400e onda bih mozda presao. Do tada jedino mozda zamena za note 4 bude, nista drugo mi trenutno ne izgleda kao prelazak na bolje.
Baraba napisao:
Još nisam našao kompletan uredjaj, najbliži tome je M8 sa dobrom kamerom, tako sam polagao nade u M9. Sad mi se ne menja M8, jer znam da ni jedan neće imati zvuk kao on. Teram i dalje M8 plus 808.
Bas zato sto ne postoji,tako cesto menjas telefone
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
I ja sam se opasno zagrejao za G4, čekam testove soc-a, grafike, memorije, ako to bude zadovoljavajuće, čim padne cena menjam G2.
Jedino me brine ovaj S808, pošto je ovo jedini telefon koji ga ima i još se ne zna kako se ponaša pri dužem opterećenju.
Cini mi se da je sicna prica kao za N2 i N4. Ne vredi prelazak sa G3 na G4 po meni. G3 ce i daje biti sjajan aparat. Treba ipak videti aparat uzivo i malo ga iscackati pa da vidimo da li su ovim postigli neki boom
Mare, Žile i ostali. Ok, ti razlozi što mi navodite važi i za bilo koji drugi telefon. Ne postoji konkretan razlog kao rešenje nekog manjka da se rutuje. Brisanje bloat-a? Disable app koje ne koristim i sa svim mojim uključujući fb i messenger skoro uvek imam preko 500mb ram slobodno. Reklame? Pozivam se na ono što baraba reče. Bolji softver? Ne sumnjam da sigurno ima rom koji radi nešto fluidnije i čistije. Ali to je toliko minorna razlika... ok, kažem opet da razumem ja vaše razloge i iz istih sam ja radio root na prethodnim telefonima ali ljudi, dobrodošli ste svi da se igrate sa telefonom do mile volje da vidite o čemu vam pričam. Nema ni najmanje potrebe. Jedino ajde za neke fanove poput Marka, ovo za low light kameru je donekle ok razlog. A za bateriju sam zaboravio da kažem da pogledaš u temi SS imaju dva čini mi se i oba identičan rezultat 30h ukupno i 5h30min sot do 6h. Davno beše pa možda malo osciluju cifre ali pogledajte.
Dostupan od 30.05. u Nemackoj.
Cena? Povoljnije od prognoza, verzija sa plasticnim poklopcem je jeftinija od SGS6 - 32GB.
Ako se dobro secam, u startu su skuplji 100e u odnosu na G3 modele prosle godine.
vojkan85, moj licni utisak je da su trebali da 'sidju sa cenom' za najmanje jos 50e, a neka cena koja sa namece kao najrealnija, za 'plasticni' 550e odnosno 'kozni' - 600e.
To su inace i bile cene po kojima je u pocetku prodavan G3 (2 i 3GB), sad da li je ovo ispravna odluka - videcemo.
P.S. Ono sto je meni licno najcudnije je da su poslednjih godina svi proizvodjaci 'prozivali' Apple zbog njihove cenovne politike, a onda su HTC, Motorola, Samsung i na moje veliko iznenadjenje LG dosli na isti ako ne i visi nivo (pricam o ceni).
Poslednja izmena od Fox u Pet, 01. Maj 2015. 20:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Vaša poruka sadrži 47 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.