LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Re: LG Nexus 4
Ja sam uzeo od lika u NS mislim da je MobilniNS nick, covek je korektan-salje i proverenom kurirskom sluzbom. Mene je izasao 265€ nisam trazio garanciju jer sa istom mogu da se obrisem, kao i kod vecine prodavnicica i svercera. Moj predlog je LogicShop, cena je ista ali sam hteo tel odmah pa sam licno otisao u NS.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Aha kod Dragana (MobilniNS) si kupio , ja od njega stalno kupujem telefone ... novi neotpakovani uz odlične cene .
16 godina na forumu MOBILNISVET
I ja sam uzimao dosta telefona kod Dragana,super je lik i maksimalno korektan:)
- DrBrMr
- Redovni učesnik
Da
inace , gledao sam onu nillkin oblogu sto je zoreli merka-verujem da je bumper bolja zastita za ivice jer na istoj su uglovi korektno zasticeni ali deo izmedju njih-gornjs i donja ivica :/ nisam bas siguran. Bumper stize u ponedeljak kao i neke antiglare folije pa cu videti kako ce sve vec leci na tel.

- zoreli
- Moderator
Re: Одг: LG Nexus 4
Baraba
Признајем требао сам те раније послушати а не да кидам живце са ј**еним. Самунговим тач визом
Признајем требао сам те раније послушати а не да кидам живце са ј**еним. Самунговим тач визом

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Te cene koje pominjete vrte se i u radnjama u BG, nisu u pitanju radnje sa sajta naravno.
zoreli, platio si danak mučenjem sa TW, to ti je dovoljna kazna
I kako radi N4? Si probao PA rom?
zoreli, platio si danak mučenjem sa TW, to ti je dovoljna kazna

- zoreli
- Moderator
Re: Одг: LG Nexus 4
Radi zaista brzo/upeglano prava milina koristiti ga. Jedino sa HTC One sam bio tako zadovoljan
... koristim ovaj Nexus 5 port sa 4.4 KitKat , fantastično izgleda i još bolje radi. Jedini fon koji me privlači da uzmem je G2
... naravno i Nexus 5 , ali doplaćivati 170-200€ (sa Nex4) je suludo .
... koristim ovaj Nexus 5 port sa 4.4 KitKat , fantastično izgleda i još bolje radi. Jedini fon koji me privlači da uzmem je G2

- Baraba
zoreli, menjaj za G2 jedino ako ne budeš zadovoljan baterijom i ako ti kamera igra bitnu ulogu. Podesi gama podešavanja ako već nisu (ne znam kako je na tom romu). Dobićeš potpuno nov displej, neće biti bled kao sa stock 4.3.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Da li se zna kad ce tacno biti pusten OTA update za 4.4?
I da li ima nekih bitnih razlika u odnosu na 4.3 ili ne? Sem sto manje ram memorije zauzima. Da li ima jos nekih novina?
I da li ima nekih bitnih razlika u odnosu na 4.3 ili ne? Sem sto manje ram memorije zauzima. Da li ima jos nekih novina?

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ima dosta novina,novi runtime zvani ART,izmenjen interfejs za nijansu.Lepse izgleda sad,minimalisticko.Onda tu je i podrska za printing...itd pogledaj po youtubu malo
Kako treba da bude podeseno da bi se dobile bolje bolje?Baraba napisao:zoreli, Podesi gama podešavanja ako već nisu (ne znam kako je na tom romu). Dobićeš potpuno nov displej, neće biti bled kao sa stock 4.3.
- artifex
- Mobil manijak
Motoman, na kom si romu i kom kernelu pa cu ti reci kako da promenis...
Trenutno sam na cm11 i tu imaju ta gama podesavanja, al nesto ne bih sam da cackam to..
- artifex
- Mobil manijak
Aj okaci screenshoot tog podesavanja da vidim kako izgleda,nisam koristio cm od sedmice...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Da li se nekom desava da na stock romu kad dva ili vise puta brzo klikne po displeju ili na nekoj ikoni da se uveca slika kao double tap to zum? Meni se to desavalo na 422 i na 43 pa rekoh da pitam. Kolega hoce da uzme n4, ali nije u fazonu customizacije, pa me zamolio da proverim. Hvala

Evo screenshot-a. Mada vise nisam na cm11, dosta laguje u odnosu na ostale 4.4 romove ali zato PSX leti

- Baraba
Ja sam podešavao iz franco app, a tu odabereš kakav želiš displej tipa natural, ips, amoled, s3 itd. Ali potreban je i franco kernel. CM nisam ubacio ni jednom, stalno sam vozio PA.
- DrBrMr
- Redovni učesnik
Onaj bumper sto sam uzeo, korektno je odradjen, sad kvalitet u odnosu na original ne mogu da koment. jer ga nisam drzao u ruci-mada sve se poklapa kako treba od velicine,preko otvora, do dugmica sa telefonom, mada mi se cini da je ipak"plasticniji" onaj mekani deo od originala. Ko bude uzimao antiglare folije moja preporuka je da uzme one "sjajne", ja sam uzeo u "mat" varijanti i nekako mi je shugav osecaj pri dodiru iste, kao da koci prst-osecaj je poput prevlacenja prsta preko novinskog papira 

- artifex
- Mobil manijak
Jel imaju ovakva podesavanja u PSX-u?? Koliko ja znam,ne bi trebalo da ima posto rom ide sa stock kernelom??
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Ljudi,sutra mi stize nexus..ako moze neko da mi baci link za otkljucavanje bootloadera(how to),i neki rom,kernel, savet,bio bih srecan za pocetak,posle cu sam da cackam
...

Diogenes985