LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Da li je neko iskopo changelog za G2 sta donosi update na kit kat?
Zanima me da vidim da li su stavili poboljsanje za kameru koji svi najavljuju,kako bi znao dal da telefon prodajem zbog toga ili ne.
Oni mozda izbace update tek (kako su azurni) u martu,a do tada pasce mi cena na oglasima
Ako ima to poboljsanje u novinama ovaj telefon ce jos dugo,dugo da se zadrzi kod mene
Zanima me da vidim da li su stavili poboljsanje za kameru koji svi najavljuju,kako bi znao dal da telefon prodajem zbog toga ili ne.
Oni mozda izbace update tek (kako su azurni) u martu,a do tada pasce mi cena na oglasima
Ako ima to poboljsanje u novinama ovaj telefon ce jos dugo,dugo da se zadrzi kod mene
Po svoj prilici akcenat bi trebao biti na kameri sa 4.4,a ostalo otkud znam,mozda jos bolja optimizacija(kao da je ova losa),verovatno bolje trajanje baterije i naravno,da imas najnoviji softver.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa logicno bi bilo da se dotera kamera, mozda malo zvuk, jos bolja autonomija baterije, 4.4 svakako donosi vise rama..
Zvanicni changelog neces nigde ni naci dok ne krene apdejt izvan Koreje pa kad se neko smiluje da napise razlike, a do tada cemo i mi dobiti 4.4
LG sumnjam da ce izbaciti pre toga neko zvanicno obavestenje.
Zvanicni changelog neces nigde ni naci dok ne krene apdejt izvan Koreje pa kad se neko smiluje da napise razlike, a do tada cemo i mi dobiti 4.4

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sam cuo da neki sto su imali problem sa prebacivanjem sa wifi-a na mobile data,kao i da su to resili,kao i to da ce 4.4 da u samom startu uzimati manje rama.
Eh sad,sta znam,to su samo nagadjanja,ali prosto ne mogu da verujem da evo vec mesec dana kako je kit kat izasao u koreji,da nema nigde zvanicna informacija oko toga. I ovi korejci na xda,niko da sastavi par prostoprosirenih recenica,i odgonetnu sumnju nas koji cekamo
Ipak,ko prvi iskopa informaciju novina 4.4 sistema za nas uredjaj,neka okaci ovde
Eh sad,sta znam,to su samo nagadjanja,ali prosto ne mogu da verujem da evo vec mesec dana kako je kit kat izasao u koreji,da nema nigde zvanicna informacija oko toga. I ovi korejci na xda,niko da sastavi par prostoprosirenih recenica,i odgonetnu sumnju nas koji cekamo
Ipak,ko prvi iskopa informaciju novina 4.4 sistema za nas uredjaj,neka okaci ovde
Meni u sustini taj 4.4 nista ne znaci,ne snimam nocu,za slikanje imam digitalac ako bas izadjem negde i necu mutne slike.
Samo da ne ukenjaju trajanje baterije,onda cu mozda uraditi update,u suprotnom ostajem na 4.2
Samo da ne ukenjaju trajanje baterije,onda cu mozda uraditi update,u suprotnom ostajem na 4.2
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sam im barem 5 mail-a poslao oko tog bag-a oko kamere.
U svetu su prodali 2 miliona ovog uredjaja da je bar trecina korisnika to isto ukazala,verujem da su videli gde je problem i po kom pitanju ce resiti isti
Ipak je ovo njihov trenutno najjaci model,ne verujem da bi krenuli u nekom smeru da opet korisnike vrlo lako izgube,a cini mi se da su tek krenuli u ozbiljnju kampanju kako bi dobro ugrozili Samsung
U svetu su prodali 2 miliona ovog uredjaja da je bar trecina korisnika to isto ukazala,verujem da su videli gde je problem i po kom pitanju ce resiti isti
Ipak je ovo njihov trenutno najjaci model,ne verujem da bi krenuli u nekom smeru da opet korisnike vrlo lako izgube,a cini mi se da su tek krenuli u ozbiljnju kampanju kako bi dobro ugrozili Samsung
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
@kutija, ja nisam čekao, mislio sam ako poprave kameru i zvuk lako ću se vratiti na G2 (ali iP5 pusta korene duboko, teško se ovo menja). Mada planiram da se vratim ako sve to poprave, fali ta baterija. Ono sto hocu da kažem da ako ne možeš da cekas jer ti je kamera preko neophodna menjaj, ako ti nije kamera preko neophodna strpi se još malo (da ne rizikujes sada da prodaš odlican G2 a kasnije uzmeš neki sa falinkama).
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ma za 400e kolko sam dao ocu da mi telefon u low light uslovima snima 60fps,a ne 14-15fps
Za 400e kolko sam dao ocu telefon gde autofocus radi kao doxa
Za 400e kolko sam dao,ne zelim da cekam 4-5 sekundi kako bi slikao u low light uslovima i tacka
Jednostavno ocu da za ulozen novac imam ekvivalentan softwer hardweru koji je ubacen u telefonu
Ne zelim i necu da vidim da devojkin s2,koji je telefon vec evo skoro 3 godine star,bolje snima nocu video zapis nego moj g2
Jednostavno ako smo se mi otvorili dosta za ovaj aparat,neka se oni otvore dobrim apdejtom,inace u protivnom ce mene zauvek izgubiti kao i mnostvo korisnika
Za 400e kolko sam dao ocu telefon gde autofocus radi kao doxa
Za 400e kolko sam dao,ne zelim da cekam 4-5 sekundi kako bi slikao u low light uslovima i tacka
Jednostavno ocu da za ulozen novac imam ekvivalentan softwer hardweru koji je ubacen u telefonu
Ne zelim i necu da vidim da devojkin s2,koji je telefon vec evo skoro 3 godine star,bolje snima nocu video zapis nego moj g2
Jednostavno ako smo se mi otvorili dosta za ovaj aparat,neka se oni otvore dobrim apdejtom,inace u protivnom ce mene zauvek izgubiti kao i mnostvo korisnika
Jbg onda daj 500e da imas lag u celom telefonu.Nista nije idealno
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Znam druze da nista nije idealno,ali bas toliko propusta vezano za kameru ne ide.
Mada,ako ne uvrste u update to,ima na xda tema kako da se namesti kamera,pa cu onda to uraditi
Sve u svemu fon vredi svaku paru,da ne bude da mu samo mane trazim (ali kako kazu stari ljudi,daj mi njegove mane,sa vrlinama cu lako
)
Mada,ako ne uvrste u update to,ima na xda tema kako da se namesti kamera,pa cu onda to uraditi
Sve u svemu fon vredi svaku paru,da ne bude da mu samo mane trazim (ali kako kazu stari ljudi,daj mi njegove mane,sa vrlinama cu lako

- Azimuth
- Moderator
Opusti se i uzivaj, nisu ni oni maloumni pa da prave takve kardinane propuste. Svesni su gde postoji problem i na tome ce poraditi ljudi koji su dobrano placeni da ovaj telefon ucine jos boljim
Znam da smo svi nestrpljivi ali jbg, tesko da se moze preko reda doci do apdejta.

Znam da smo svi nestrpljivi ali jbg, tesko da se moze preko reda doci do apdejta.
Realno,koji top model je dobio 4.4 a da nije Nexus i GE modeli?
Nijedan koliko ja znam.Ispravite me ako gresim
Nijedan koliko ja znam.Ispravite me ako gresim
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Htc one i Note 3 od pre neki dan ,to je ono sto ja znam 

Da li je globalno ili samo po regionima?Posto G2 ima kit kat za koreju vec neko vreme.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG G2 dobija Android 4.4 krajem marta
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... ajem_marta
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... ajem_marta
- Azimuth
- Moderator
Pa logicno je da ce dobiti, samo je pitanje vremena. Ne bi me cudilo da se tokom ovih oprecnih izjava koje citamo po netu samo na displejima pojavi da imamo apdejt
Kontam da tamo u LG-ju nisu bas toliki debili pa da ovo "malo" novih korisnika izgube tako sto nece dati kitket za flagship uredjaj.

Kontam da tamo u LG-ju nisu bas toliki debili pa da ovo "malo" novih korisnika izgube tako sto nece dati kitket za flagship uredjaj.