LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Re: LG Nexus 4

Post od DrBrMr »

I ja imam isti problem s viberom.

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Pa pazi kad hocu neku sliku direktno iz viber-a da posaljem on me izbaci na home screen samo. A kad udjem u galeriju i izaberem sliku koju hocu da posljem preko viber-a on je posalje normalno. Ne desava se to samo meni vec i mom drugaru.
I Hangout mi ne radi isto. Kad mi neko pise nista mi ne stize, a drugima stize kad ja pisem
Nisam uradio factory reset. Pa cemu onda OTA update ako ja svaki put moram ga vratim na fabricki? Imam bas dosta toga u telefonu. :/

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

Evo ja opet da se javimm...ma nema ja sam lerma neopevani...elem,juce mi mob isklizne dok sam gledao tv sa kreveta,sva sreca pa na tepih koji je 1x2 m....i nista ne pukne,ali sam sada primetio,nisam to primetio ranije,da kada stisnem mob sa strane,po sredini moba gde je power dugnme,on krckaaa eeej.....popizdeo sam..nije staklo crklo nije nista,ali krcka kao da je kinez plastikanjac..kada stisnem mob sa bokova u tom nivou,to krckanje prestane..popizdeo sam..nisam ni stigao da mu kupim bummper i sl...jel zna neko sta to moze da bude,posto je staklo ok ,sve je ok,ali na sredini telefona kada pritisnem malo jace,cujem to skicanje i krcanje i grrr :D ...pri normalnom drzanu moba i cackanju to se ne cuje,ali cim malo,ali malo jace pritisnem slucajno taj deo,kkkkkrrrrccc skiiiik...slucajno sam primetio nocas,kada sam ga bas tu malo jace pritisnuo
Diogenes985

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Mladene,sad sam ja proverio to sa viberom.Kad hocu iz vibera crashuje,a kad hocu iz galerije radi lepo. To je 100% do aplikacije koja nije skroz ispeglana za KK. A sto se tice factory reseta,ti nemoj da ga radis ali onda zivi sa tim bagovima koje donosi update.Ako hoces da se nadjemo na kafi da vidis kako leti ovaj moj sa 4.4 i semaphore kernelom :)) diogenes985 ,kad vec imas toliko zamerki prodaj ga i resen problem..

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Boze sacuvaj. Toliko sam zeleo Nexus-a i sad da ga prodajem. :)
Uradio sam factory reset i sve ispocetka instalirao. Mogu reci da telefon stvarno za sad lepo radi, videcemo kako ce da se pokaze. Pu pu da ga ne ureknem. E pa to se i meni desava sa Viber-om. Inace i dalje Viber crash-uje tako da je definitivno do aplikacije.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Evo ja sam proverio to sa Viberom i kod mene nema nikakvih problema sa kačenjem/ubacivanjem/slanjem slika bilo iz galerije ili direktno iz Vibera , sve radi kao sat ... :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

I meni Viber radi normalno mada neke druge aplikacije mi crash-uju tipa uSound. Ajde da pitam jos jednom, da li neko mozda zna gde mogu nabaviti SIM fiokicu za N4? Neki savet gde da trazim?

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Nije da imamo samo nas par tih problema, vec njih dosta. Evo sa jednog drugog foruma decko je poslao poruku viber timu i dobio je odogovr od njih:
"This is a known issue and we are currently working on a solution to release in our next version update.
To work around this issue you can send photos from "Photos" or "Gallery" and not from "Recent"
We apologize for the inconvenience and thank you for your patience."

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Mala digresija, danas sam obisao 10tak radnji po Nisu, da vidim dal imaju nexus 4 i 5. Kao sto sam vec negde napisao osim u u jednoj radnji , niko nije ni cuo za niti ima n4. Za peticu i da ne pominjem. A i taj sto ima n4 , je onaj prvi model, bez "sisica" na fw 4.2. U manjim sredinama samsung je zakon i to je to. Ja sam mesecima prodavao svoj n4, i mislim da je taj oglas bio jedini u Nisu. Tuga, ali istinito.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

mrkixxx napisao:Mala digresija, danas sam obisao 10tak radnji po Nisu, da vidim dal imaju nexus 4 i 5. Kao sto sam vec negde napisao osim u u jednoj radnji , niko nije ni cuo za niti ima n4. Za peticu i da ne pominjem. A i taj sto ima n4 , je onaj prvi model, bez "sisica" na fw 4.2. U manjim sredinama samsung je zakon i to je to. Ja sam mesecima prodavao svoj n4, i mislim da je taj oglas bio jedini u Nisu. Tuga, ali istinito.

U Pozarevcu ista stvar...jedna radnja ima N4 ali da se naruci hhaha..ostali me belo gledali.uzas...uzput jedno pitanje....kada se fon stavi na punjac,da li led lampica svetli? Posto znam da je svetlela na par romova a sada na poslednjem Cataclysm ne....puni se fon ali ne svetli led
Diogenes985

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ne stock nije svetlela.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Sa app Light Flow može da se uključi da svetli crveno kad se puni i zeleno kad je napunjen. Inače mogu potvrditi da sa novim Franco Kernelom (za 4.4) baterija i do 20% duže traje .

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Mislim da je bolja app light manager.. I sa njom moze sve to, ali mnogo manje trosi bateriju
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Za Light Manager ti treba root za odredjene aplikacije da bi diodica treperila koliko se secam, jer sam ga koristio bio. Dok za LightFlow nije potreban.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

mladen_bgd, uhhh mislim da si upravu.. Moja greska :uhuh:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Potrošnja baterije je duplo veća pri surfanju preko 3G mreže nego preko WIFI ... i to se baš drastično primeti . :o

Ovaj Franco kernel ima baš dobra podešavanja, pojačao sam zvuk na zvučniku i slušalicama (muzika otkida) , namestio sam boje "Galaxy S4 Look" :) ... baš dobro.

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Poz svima, samo da se javim nakon svih peripetija koje sam imao.
Odradio sam ceo postupak otkljucavanja i rutovanja iz pocetka i ponovo isti problem sa Nexus 5 portom, nema sanse da ga flesuje. Umesto njega ubacio sam Purity rom + Semaphore kernel, znaci prezadovoljan kako sada sve radi. Rezultati na benchmarkovima su drasticno skocili ali ono sto je najvaznije baterija mi mnoooogo duze traje nego na stock 4.3. Sjajno, bas sam zadovoljan. :) :)
zoreli, Koji ti je bolji kernel, franco ili semaphore?

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

noviandroidas

Slika

A novi Google launcher skini odavde: http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291676903

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Ovaj Purity vec ima novi launcher. Reci mi samo pomocu kog programa podesavas displej sa franco kernelom? Ima njegova app ali se placa...

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Probaj sa trickster mod,imas ga na play store:)

Odgovori