LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: LG G2

Post od Azimuth »

Sto bi znacilo da kada bih ga otkljucao da bi nestalo ono 220-05 ali bi se pojavilo nesto drugo?
Meni cudno samo to sto MakiRocket ima F verziju, ti imas B, a ja E. Isti telefon ne bi smeo da ima razlicite verzije softvera, pa ni da se razlicito zovu. Ne znam u cemu je fora sa ovim.
Ovo mi je prvi LG telefoncic pa nisam bas pohvatao sve oznake u ovih 20tak dana :roll:

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Azimuth napisao:Sto bi znacilo da kada bih ga otkljucao da bi nestalo ono 220-05 ali bi se pojavilo nesto drugo?
Verovatno bi ti ostalo u zavisnosti od toga ko je operater i ciju karticu koristis, znaci 220-01, 220-03 ili 220-05 (u ovom slucaju). Meni je kartica Telenora ali mi nije automatski povukao taj broj nego je ostao na HKG-xx.

mdark90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
:: Note 4
:: SAMSUNG GALAXY S3min

Post od mdark90 »

MakiRocket napisao:Kod mene je D80210f-SEA-XX. Bila je i kpd mene b verzija, ali ja nisam dobio e nego f update, mozda zato sto je 32gb.
Kod mene je identicno.
Ja sam ga kupio kao farbricki simfree,mada kada hocu da skinem neku aplikaciju sa play storea(putem weba) izbaci mi naziv uredjaja Telenor LGE LG-D802.E sad, da li se Telenor odnosi na mrezu sa koje je skinut(u tom slucaju sam obmanut) ili na trenutnu mrezu koja se koristi?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa cekaj, ako bih ga otkljucao, i stavio mu open europe oficijalni rom tj ovaj koji imam trenutno u telefonu, tada ne bi smeo da ima taj sufiks 220-05/03/01. Prosto bi morao da se ponasa kao fabricki sim free. Tako barem sve to funkcionise na Samsungu, a pretpostavljam da bi trebao i na drugim brendovima.

Kakva konfuzija oko softvera :D

mdark90, to da li je sa mreze skidan ili nije ces skontati kad odes tamo u apdejt centar pa na apdejt aplikacija i tu ako vidis neke koje su vezana za nekog operatera onda znas da je skinut, i obrnuto.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

MakiRocket napisao:Kod mene je D80210f-SEA-XX. Bila je i kpd mene b verzija, ali ja nisam dobio e nego f update, mozda zato sto je 32gb.
Ma i kod mene je 32 GB sim free verzija, ali ja nikako da dobijem ni e ni f. Btw. sta mu je to SEA? Nekako mi ne ide ni uz jednu zemlju (ni J. Koreju, ni bilo koju evropsku, niti Singapur, SAD...).

@ Azimuth

U pravu si, trebao bi da prikaze EUR-xx, ja sam samo ostavio mogucnost da mozda povuce sa kartice podatke, mada kod mene nije...

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ja mislim da je south east Asia. Btw kod mene je C verzija.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam, nisam pametan. Ni gugl ne zna odgovor :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ne cackaj ništa ako ti sve radi kako treba.

Aleksandarr
Banned
Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
:: lg g2
:: Huawei p1

Post od Aleksandarr »

Ljudi dobro vece evo padobranca :) .Kupio sam tel pre ned dana ,nemam zamerke isim poprilicno slabog fps-a kamere po noci i glupave glare folije koje nmg dazalepim bez makar 1 babla,osim da odem u hiperbaricnu komoru :D .Elem ima li neke vesti o 4.4?veliki pozz...

Ljudi zasto mi na antutu previse varira
rezultat,s'obzirim da nije rutovan postigao sam
rekord 35980 a zna da bude i 23000,sta uraditi
da rezultat bude najbolji?

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Suska se suska.Kit kat ce uskoro,cim se toliko pise o njemu. http://mondo.rs/a653677/Mob-IT/Vesti/LG ... odmah.html
LG G2 Black,16GB

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Aleksandarr, Sto je procesor vise zagrejan manji ces skor imati na antutu.
To se zove thermal throttling,procitaj na guglu o cemu se radi.
A za kit kat niko zvanicno nista ne zna,sve su neka nagadjanja,ali kad god dosao dobrodosao :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Izadjes na mraz i izvuces 40 000 :)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

Chobby88, a za to mora root?Ipak cu izabrati da ne radim anttutu :)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Za sta mora root?

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

Evo plasticno da odg.Da bi se manipulisalo procesorom i tim temp je potreban root,da ili ne .Daj neki savet

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Ne.
Kucas u dialer 3845#*802# i u ton hidden meniju imas opciju thermal daemon mitigation,ali ne bih ti preporucio da to cackas,neki su imali problema s pregrevanjem telefona nakon ukljucivanja te opcije.
Ako ti telefon radi dobro,ne diraj nista:)

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

A reci mi zasto ponekad ekran pocne da mi treperi i smanji svetlo,kao da se ekstremno pregrejao pa se desava onaj crash :?

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

LG je ubacio neku glupost(content adaptive brightnes) da se brightness podesava u odnosu na pozadinu koja je trenutno na ekranu pa se desava da nekada treperi displej zbog toga,a to nije moguce iskljuciti.
A to za smanjenje osvetljenja mi se nije desavalo,doduse nikada se nije ni ugrejao telefon,a koristim sve zivo na njemu sem igara.
Optimus G je imao opciju da kad se ugreje obara brightnes kako bi se brze ohladio,verovatno su tu glupost i ovde implementirali.

Aleksandarr
Banned

Post od Aleksandarr »

Ok hvala drug,jos nesto usao sam uonaj meni za procesor termal.....meni je to off jel tako i treba?

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

da,
tako treba da bude.

Odgovori