LG KS20

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
dejan038
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 23. Dec 2009. 23:53

Post od dejan038 »

Resio sam problem sa WiFi-jem, bio sam do centra i pokusavao sam se konektovati i posle vise pokusaja uspeo sam ,sta je to bilo neznam,dodjem kuci opet nece ,ko sto rece Dimi mozda je kvar u mom ruteru,ali se moj komsija konektuje bez problema sa Nokijom N82 ( znaci nije to ),i instalirao sam Spb Keyboard ponovo sam udario pass.i resen problem evo sljakam ceo dan.U svakom slucaju hvala svima koji su pokusavali da mi pomognu i naravno Dimi89 koji se potrudio :) PS mozda su neki gremlini, ko zna.....

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

zdravo svima...

imam samo jedno pitanje za sve vas, da li je skoro izasao rom za ks 20?? to bi vjerujem DIMI trebao da zna..ako i jeste moze link da se skine. Hvala unapred
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Hirurg na koj ROM mislis _ Fabricki ili cooked _ Fabricki nikad nece da izadje dok cooked izadju s vremena na vreme.Imasd na xda'forumu da skines 6.1 i 6.5 romove... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

mislim na cooked, rekao si da ce posle nove godine da ce lik objaviti dobru verziju...pa pitam informativno :) pozz

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Nije jos izbacio novu verziju 6.1 WM-a jer jos radi na njegovom poboljsanju i ubacivanju novih stvari.Ali zato ako si zainteresovan mogu da ti dam link WM-a 6.5 koji je za sad najbolji za LG ks20 i vec 5-6 dana radi na mom telefonu bez problema cak i posle instaliranja mnostvo aplikacija.Problem sa baterijom(problem je u tome sto izbacuje sa vremena na vreme obavestenje da je baterija pri kraju iako je puna ili polu prazna) mada to meni ne predstavlja nikakakav problem,iako nema naznaka da ce to ikad da se resi sto se tice naseg modela. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

moze link...ako nije frka...ovaj 6.1 sto imam, desava se cesto da kad neko zove ne mogu da se javim...i onda moram vadim bateriju inace zvoni dok ima baterije...to mi bezze...kad bi mogao novi 6,1?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Stvarno ne znam kad ce da izadje svi ga zeljno iscekujemo ali covek ceka novi extendir da bi ga ubacio u svoj rom i javio se neki problem sa bluetoothom tako da i to trenutno resava.

Evo linka ka downloadu 6.5 WM-a build 23618 by Arthemus (u folderu je samo .bin fajl ostale fajlove mozes da nabavis tako sto ces da skines bilo koj 6.5 rom i ubacis .bin fajl od Arthemusa u taj folder i naravno owervritujes stari .bin fajl)

http://www.mediafire.com/?jojzymnwq3y 8)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

hvala probacu :)
mada islim da nas telefon nije bas uradjen za 6.5...a naravno cekacu tu finalnu verziju 6.1...
i pitanjce jel probao ko...neku navigaciju instalirati na ovaj tel? i koju?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Naravno da sam probao.Najvise mi se svidja iGo i super radi.Sto se tice 6.5 WM-a sa ovom verzijom koju sam ti dao imas 40-45mb-a memorije slobodno kad instaliras ROM tako da poruke+muzika + jos koji program u pozadini lagano radi bez seckanja.Naravno ni ovaj ROM nije savrsen ali je trenutno najbolji WM 6.5 koji postoji za nas telefon. 8)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

dimi kralju, s obzirom da si expert, i0 da si i meni licno pokazao kako se rom instalira, a umijes to da objasnis jako slikovito, ne bi bilo lose da ovde jedan postic posvetis tome :)))

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Nazalost nema nas mnogo koji imamo LGks20(mozda je to i dobro) a i vecina onih koji ga imaju nisu zainteresovani za ikakve promene na njemu niti ucestvuju u ovj temi.Ako nas bude nekoliko koji pratimo ovu temu meni nije tesko da izbacujem sve apdejte koje nadjem za ovaj telefon i neke korisne stvari niti da objasnim kako se flesuje telefon ili menjaju neke stvari.Postavicu slike kako sam ja odradio moj WM 6.5 (promenio sam mu nekoliko stvari da izgleda lepse) pa ako ti se nesto od toga svidja ili bi hteo nesto slicno tome da ubacis pomocicu ti. 8)

Evo slike :Slika Kao sto vidis promeni osam toolbar icons,promenjen je font,ubaceni su novi titan paneli,promenjen je ceo start toolbar ijos neke sitnije izmene.... 8)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

dimi ajd kad saznas da je se pojavio taj zadnji rom 6,1 javi ovdje da ga nabacim :) posto nervira me ovaj 6.5...baterija....bezze

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Dobra vest za sve one koje je batery beckup error na WM 6.5 ROM-ovima nervirao, taj problem je sada resen.Izaso je .cab fajl koji uspesno resava ovaj problem.Posaljite mi poruku na PP da vam dam link do fajla. 8)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

pitanje za dimi89

dimi jel izasao kakav dobar rom za ovaj tel u zadnje vrijeme....ja imam nekakav 6.5 al i nisam zadovoljan nesto njegovim radom...gubi se ponekad :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

hirurg, kao sto sma ti i obecao napisacu cim Spocky izbaci novi ROM.Sto se tice 6.5 ROM-ova oni izlaze ceste i ROM-ove koje je skuvao Rickou su veoma dobri i zaista su brzi sa minimalnim bagovima.Koji ROM trenutno koristis ?

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

6.5 ce os 5.2.23618 ( build 23618 art)

ima bagova dosta...izbaci mi propusten poziv od unazad 7 dana i sl

ima li kakva preporuka

hvala expertu :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

hirurg, pokusaj sa 25007 build-om avi ga hvale i kazu da je zaista dobar,brz i stabilan.Ja sam ga probao i dobar je.Ja trenutno koristim WM 6.0 stock rom do kne izadje Kiss 5 ROM a onda cemo da vidimo sta ce da bude.

misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

Pozdrav za Dimija89!!! Evo citajuci ovaj forum odlucio sam se da moj prvi WM fon bude LG ks20, za te pare je super... E sada, ja sam novajlija u ovim vodama a odmah bih da menjam rom (ovaj moj je na francuskom) i da ubacim nesto za lakse rukovanje prstima, da li ima neki wm6.5 rom da radi lepo ili nekako da se 6.x preradi? sta su spb shell? uopste kako se instaliraju programi ovde, a prvo kako da promenim rom, koji je najbolji i na sta da obratim paznju da ne sje*em fon?
android ili wp8 ?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

misadjole, cestitam na super izboru i neka te dugo sluzi. Za pocetak SPB Shell je program koji ti omogucava da skinujes svoj WM telefon.Za pocetak bih ti preporucio da se malo bolje upoznas sa svojim telefonom i samom WM platformom.Sto se tice instalacije programa programi za WM platformu imaju ekstenziju .cab (mnogi mesaju ove fajlove za .zip fajlovima jer imaju istu ikonicu) koji se instaliraju direktno sa telefona.Najvaznija stvar koju trebas da znas je ta da moras da pre prvog flesa telefona napravis kopiju .nv2 fajla u kome su sadrzani podaci o tvom telefonu i bez kod telefon ne moze da radi kao telefon vec ce ti biti obican PPC uredjaj.Mozes da pogledas temu > Win Mobile korisne aplikacije i upoznas se bolje sa nekim dobrim win mobile aplikacijama.Za sva ostala pitanja slobodno se obrati u ovoj temi.

misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

hvala na brzom odgovoru, za pocetak da li samo da citam xda i uputstva za flashovanje i koji rom je dobar?
kako da znam da li je branded ili unbranded, kad se upali ispise lg pa internet 3g+, nema nigde na njemu oznake (vodafone...), iza baterije pise sfr (francuska oznaka)?
Poslednja izmena od misadjole u Uto, 11. Maj 2010. 17:51, izmenjeno 1 put ukupno.
android ili wp8 ?

Odgovori