LG optimus L7

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
:: G2

Re: LG optimus L7

Post od bojanra »

Ja nista od navedenih problema nisam imao, sve mi je odradio sto bi rekli ko po loju :D Ne znam meni leti brate fon a stucao mi je dok nisam otkacio u setingsu da mi se aplikacije same gase prilikom izlaska iz njih, cim sam to odstiklirao poleteo mi je 8)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Ja ni neću odmah da radim update, dok ne izađu prvi patch-evi

sHoLe92x
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Mar 2013. 20:17
:: LG l7 - Nokia 5800XM

Post od sHoLe92x »

bojanra napisao:Ja nista od navedenih problema nisam imao, sve mi je odradio sto bi rekli ko po loju :D Ne znam meni leti brate fon a stucao mi je dok nisam otkacio u setingsu da mi se aplikacije same gase prilikom izlaska iz njih, cim sam to odstiklirao poleteo mi je 8)
Nemam pojma, meni trosi 264MB RAM-a, 125MB mi pokazuje u najboljem slucaju slobodno... Pre update-a je znao da ode i na 190MB
Na kom mestu si odstiklirao to gasenje aplikacija pri izlasku?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Shole Settings->developer options -> dont keep activities ostavi nestiklirano

flekica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Apr 2013. 18:54
:: lg 7 p700
:: sony miro

Post od flekica »

@bojanra hvala za link, malo sam se mucio, ali uspeo sam da uradim upgrade na JB i prvi utisci nisu senzacija. Sve u svemu jeste bolje, mozda malo brze i vise opcija u ponudi i to je to. Da je 1gb rama bilo bi razbijanje , ovako sasvim dovoljno za normalnog korisnika.

sHoLe92x
Novajlija
Novajlija

Post od sHoLe92x »

Ja osecam i vidim lag, nista preterano ali dovoljno da me nervira :dry: Nisam ocekivao da leti, ali nisam ni da mi nema ikonica po sekundu 2 kad zatvorim aplikaciju, vratim se iz opcija i slicno... Bukvalno za sve ima 1-2sec. laga... I ako ima 512mb RAM-a, i pise mi da koristi 290, nema te matematike koja ce da mi izracuna 97 slobodno :wacko: Kako da pogasim ove procese u pozadini tipa Google+, yt, fb, gmaps, chrome? Ako ce to uopste pomoci.
Ili dajte neki predlog kako da ga ubrzam

LukicK2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Apr 2013. 12:42
:: LG L7
:: Nokia C3

Post od LukicK2 »

Prvo da se zahvalim na pp bojanra-u ali mislim da cu sacekati zvanican update. :)
sHoLe92x napisao:Kako da pogasim ove procese u pozadini tipa Google+, yt, fb, gmaps, chrome? Ako ce to uopste pomoci.
Probaj sa aplikacijom "Clean Master", mislim da je to ono što tebi treba. :)
LukicK2 napisao:@sHoLe92x
Povodom tvog pitanja za task killer, držiš jedino dugme na tel i otvoriće ti se sve aplikacije. Samo ih "gurni" u desko i ugašene su. :)
I imam jedno pitanje, kako namestiti da me podseća na poruke, recimo kad dobijem poruku i ne čujem telefon već on sam posle, recimo 1 min, da se čuje ima nepročitana poruka?

Je l' može neko da proba da mi odgovori na moje prethodno pitanje vezano za poruke? Jako me nervira sto je ton poruke jako kratak i često ga ne čujem. Kad bi moglo da se namesti da telefon sam podseća na neproičitanu poruku na svakih min ili dva... :)

Dalje, telefon je počeo jako da me nervira. Čini mi se da ništa ne radi kako treba. Mnogo puta mi je do sada zakucai, čak i prilikom izlaska iz poruka, ulazak u imenik mi je noćna mora. Po par sekudi mu treba... Razmišljam se da ga prodam posle dva meseca korišćenja. A pri tom nisam neki zahtevan korisnik.

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
:: G2

Post od bojanra »

Prvi deo pitanja tj odgovor, novim update-om imas da namestis da ti na svaka dva min stize obavestenje dok god ne procitas poruku a drugi deo ppitanja tj moj odgovor je da se to resilo bar u mom slucaju takodje novim update-om, desavalo mi se isto ali toga vise nema 8)

sHoLe92x
Novajlija
Novajlija

Post od sHoLe92x »

Pa meni se jos uvek desava zestok lag pri zatvaranju/otvaranju inbox-a, imenika, call log-a... Tako da mislim da je sve do podesavanja...

djole661
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Apr 2013. 23:37
:: optimus L7

Post od djole661 »

moze pomoc kako da uradim apdejt ali da ga bas opisete,i kako da namestim da mi ocita i mem karticu..?! prvi mi je android fon pa ako moze pomoc

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Evo da se i ja javim. Sinoc sam odlucio da instaliram novi android i slucajno sam proverio da li je mozda VIP izbacio zvanican upgrade, kad ono stvarno, software mi prijavio da postoji svezija verzija. Znaci imam instaliran zvanican VIP-ov upgrade i mogu vam reci da sam za sada prezadovoljan. Ispocetka je bilo sve sporo jer je detaljno skenirao SD karticu itd. ali nakon malo strpljenja sve je proradilo savrseno. Tacno je da pojede vise memorije, ali sve igrice mi rade bez problema kao i do sada. Pretpostavljam da sistem ume sam da oslobodi dovoljno memorije kad se za to ukaze potreba.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

LukicK2 napisao:Dalje, telefon je počeo jako da me nervira. Čini mi se da ništa ne radi kako treba. Mnogo puta mi je do sada zakucai, čak i prilikom izlaska iz poruka, ulazak u imenik mi je noćna mora. Po par sekudi mu treba
Ovo nije do L7, nego do Androida, Samsung S3 koji je zver za L7 pa mu treba određeno vreme da uđe u imanik i dialer.
djole661 napisao:kako da namestim da mi ocita i mem karticu..?!
Ako sam dobro razumeo pitanje, odgovor je treba ti neki file manager, pogledaj na GP, ima ih koliko hoćeš, ja npr koristim Astro

sHoLe92x
Novajlija
Novajlija

Post od sHoLe92x »

Moze li mi neko reci kako da odradim donwgrade, posle cega planiram da instaliram zvanicni update?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Cvoruga,S3 ima lag zbog Exynos procesora,a nisu hteli da daju drajvere da developeri srede taj problem...

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

artifex, eto vidiš, nisam to znao, ali kad i sprava od 350 evra laguje a jok neće od 150 :wink:

Shubiglajzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
:: LG NEXUS

Post od Shubiglajzer »

Uradio sam update na 4.1.2 i prvi utisci su super.
Malo sam se namučio da instaliram PC suite, nešto mi je tražio, ja samo klikao jes, jes jes i gotovo.
Uglavnom, uspeo sam, a to je za mene veliki supeh, pošto ne znam engleski, a i totalni sam laik :)

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Moze neko da mi kaze ili da tutorial kako da stavim jelly bean bio bih mu zahvalan?moja android verzija je 4.0.3. v10e-sep-08-2012

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

stefi90, vidi prethodnu stranicu :wink:

Shubiglajzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
:: LG NEXUS

Одг: LG optimus L7

Post od Shubiglajzer »

Može li mi neko napisati kako da vidim gde je koja aplikacija snimljena- instalirana, na felefonu ili sd kartici?
Hvala :roll:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Apps - Settings - Apps.

Ako nisi root-ovao ne možeš da instaliraš na SD 8)

Odgovori