LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Ako bude za 450e 16gb ja ga uzimam u razmatranje 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: LG Nexus 4
Ovk je fantasticna masina i ne ih imao nista protiv da ga posedujem. Kako ih samo budze ... Telefoni postaju bukvalno jaci od pojedinih racunara
Note IV N9100 dual
Ja sam se vala skroz o'ladio od ovog telefona.
Cekacu nesto drugo, jer mi je moj trenutni model jos uvek i vise nego odlican...

Cekacu nesto drugo, jer mi je moj trenutni model jos uvek i vise nego odlican...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Green, to se i meni desilo.. Samo sto sam na prodao moj gnex sa polomljenim ekranom pa sam morao da kupim tel neki, jer sam bio kao riba na suvom
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Sta znam ja se nisam oladio jer iz dana u da me S3 nervira, prvo me nervira Samsung jer nece da pusti kod da bi ljudi radili na Exynos cipu, onda to povlaci drugu stvar koja je slaba podrska zajednice... Generalno on jeste dobar telefon al je dobar onome ko ga koristi za sms, web, mail, poruke i ostale osnovne stvari, meni koji volim da se igram sa OS-om je katastrofalan....
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Za exynos si u pravu.. Ali nadajmo se boljoj podrsci.. Ja na Note 2 i dalje drzim stock , iako sam svojevremeno bio flashaholic... Stock mi u potpunosti zadovoljava potrebe.. A za nexus 4 sam citao da mu puca staklo i pozadi i napred..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Layne_Staley, ma raspada se generalno nexus 4 sve sam to ispratio, ne mora da bude nexus moze da bude bilo sta sto izadje ako se ja strpim al on je trenutno prvi u redu. A obecao je Samsung da ce pustiti kod videcemo i to :/
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
lesa0208, hahaha raspada se
Uvek bilo sa prvim serijama koje google izbacuje.. I gnex je imao manu, tj hw gresku antene...

Ma to je poznato da prve serije budu falicne, al to bi do sada trebalo da se sredi i da uredjaji hardverski budu stabilni.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ćale je naručio za sebe ovaj telefon iz Amerike preko strica koji živi tamo. 
Cena je neverovatna, 350$ za verziju 16GB i 300$ za verziju 8GB. Mislim da je naručio ovu od 8GB (300$) jer i na sadasnjem iPhone-u 3GS ne koristi više od 2-3GB.
Jedva čekam da stigne za 10-ak dana da vidimo i to čudo. Naravno, napraviću "mini review" čim budem imao viška vremena.

Cena je neverovatna, 350$ za verziju 16GB i 300$ za verziju 8GB. Mislim da je naručio ovu od 8GB (300$) jer i na sadasnjem iPhone-u 3GS ne koristi više od 2-3GB.

Jedva čekam da stigne za 10-ak dana da vidimo i to čudo. Naravno, napraviću "mini review" čim budem imao viška vremena.

pa da. cena je takva jer su samo ''zamenili'' evro dolarom... kod nas ce biti 350eur model od 16gb... 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
luca, ne... Vidis to je za neupucenoe
Kod njih je takva cena bez poreza. Znaci kada platis sav porez, ispadne isto kao i kod nas.. Veruj mi raspitao sam se sve, ali dzaba, kada se "rasprodao" za 20 minuta... A i krs je atm... PRve serije su jezive.. Raspadaju se kao sto je lesa rekao

Kod njih je takva cena bez poreza. Znaci kada platis sav porez, ispadne isto kao i kod nas.. Veruj mi raspitao sam se sve, ali dzaba, kada se "rasprodao" za 20 minuta... A i krs je atm... PRve serije su jezive.. Raspadaju se kao sto je lesa rekao
ne znam kako mogu to da dozvole... em je zadnji model Google phone-a, em je zadnji voz LG-ju da se malo iscupa
evo sad tek je LG 2x dobio update na 4.0...

evo sad tek je LG 2x dobio update na 4.0...

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Moze im se
I prosle prve serije proslog nexus-a (gnex) su imali velike hw greske.. To ih prati kao senka..
Koliko se samo pljuje po izradi samsunga i ostalih proizvodjaca, a kad se google upari sa nekim, prve serije su katastrofa.. Gnex je bio samsungov, ali je opet imao falinke...

I prosle prve serije proslog nexus-a (gnex) su imali velike hw greske.. To ih prati kao senka..
Koliko se samo pljuje po izradi samsunga i ostalih proizvodjaca, a kad se google upari sa nekim, prve serije su katastrofa.. Gnex je bio samsungov, ali je opet imao falinke...
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Nažalost, ispostavilo se da mora da se čeka na ovaj telefon od 3-5 nedelja jer je tolika pomama za njim i u USA da ga nema u prodavnicama, a kako stric dolazi za 9 dana, ćale se odlučio za iPhone 4S. 

- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Ja sam ga imao neki dan iz Engleske ali 239 funti kod njih....to mi je previse, plus slanje, jos ako mi ga ovi nasi ocarine i lupe porez....preko 500 da ispadne, tako da cu sacekati da mi neko iz Amerike donese ili eventualno posalje....mada sam se ohladio malo od svih tih gluposti koje ga prate....aj sto su prve serije, to sa staklom sto puca ne verujem da ce se resiti uopste.....a i prilicno sam zadovoljan sa ovim mojim Asusom...imam utisak da cu ovaj prckati par meseci i onda preci na Asus Padfone 2 kada dodje kod nas i malo mu padne cena.....jak je kao i Nexus, i senzorski tasteri su mu ispod ekrana, a ne na ekranu kao na Nexusu, tako da mu ne smanjuju 4,7 inca ekran, a plus sto mi se svidja ovaj koncept telefon i tablet i netbook u jednom 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pitao sam zvanicni LG u Srbiji da li ce imati ovaj telefon legalno,evo odgovora
LG Srbija Nexus 4 je i dalje dostupan samo u 10 zemalja. Očekuje se da početkom 2013 bude pušten u širu prodaju, a kako se mi, LG predstavništvo, nalazimo i u Srbiji, očekujemo da će doći i kod nas
LG Srbija Nexus 4 je i dalje dostupan samo u 10 zemalja. Očekuje se da početkom 2013 bude pušten u širu prodaju, a kako se mi, LG predstavništvo, nalazimo i u Srbiji, očekujemo da će doći i kod nas
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Behemoth, hvala za info.
Definitivno sam odustao od ovog modela, on dok stigne i dok se svi ugrade prođe voz a izlaze nove zverine, i sada mu je cena kao S3 i skuplje izađe N4 (mislim na preprodaju). Sada da se razišljam između N4 i S3 presudio bi S3 (bolji audio čip, dosta bolja baterija, mem. kartica, bolje obe kamere i video zapis).
Definitivno sam odustao od ovog modela, on dok stigne i dok se svi ugrade prođe voz a izlaze nove zverine, i sada mu je cena kao S3 i skuplje izađe N4 (mislim na preprodaju). Sada da se razišljam između N4 i S3 presudio bi S3 (bolji audio čip, dosta bolja baterija, mem. kartica, bolje obe kamere i video zapis).