Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
kvaka33 napisao:ja ne nadjoh da postoji dual lte
ali ako kupujes za nasu zemlju lte ti i ne treba, kod nas ne postoji,samim tim ga i ne mozes koristiti
Pa ima na kupujem prodajem takav telefon dual sim, nesto skuplji od redovnog samo ne znam da li i ti dual sim imaju 4G i kako to funkcionise na androidu sa dve kartice.
A bice i kod nas uskoro 4G.
jako prijatno sam iznenadjen kamerom po danu ovim telefonom,jedina mana je slab blic u mraku,al dobro,inace su slike bolje nego na S3 samsungu po danu,uporedjivao sam.Takodje baterija je sjajna,kao i telefon koji ne stuca uospte i to sa stock romom i svim onim glupostima nekim instaliranim,zvuk sjajan u slusalici,zaista bolja opcija od s4 mini svakako
pa to ti je uredu sto se tice baterije,ako si 4 sata na netu,plus pozivi itd....slikanje dan ipo je vise nego odlicno,meni 2 izgura i ne stedim ga uopste
I ja potvrdjujem sve sto je @majkon80 napisao.. Baterija mi je najprijatnije iznenadjenje na ovom telefonu, maltene gura kao veliki G2..
Da se razumemo, nemam ja telefon, ima ga moja cimerka..
Samo nisam siguran za kameru. Ja imam LG, i volim LG, nisam ljubitelj Samsunga ali bas da ima bolju kameru nego S3 ja licno nisam siguran.. Meni su slike sa njega ok ali nista sad specijalno..
Uporedjivao sam,licno posto u kuci imam i s3 i g2 mini,ako zelis mogu da ti opet okacim da vidis da jeste bolji za nijansu,jeste da je na prvu loptu skoro isto,ali ako pazljivije pogledas bolje su na g2 mini
Verujem ja tebi stvarno, ali znamo da G2 fabricki nema neku kameru, G2 mini moze samo da ima istu ili goru kameru.. A S3 ima proverenu dobru kameru, ali ko zna, sve je moguce.
Ja sam uporedjivao G2 mini sa mojim Optimus G (G1) i rezultati su vrlo zanimljivi..
Po danu Optimus G pravi vidno bolju fotografiju, a po mraku G2 mini prima vise svetlosti pa tada on pravi bolju sliku.
kakav je zvuk u slušalici prilikom razgovora i kako drži signal gde je slabija pokrivenost?
čak i neke, hajmo reći, nezavisne recenzije manje poznatih portala su ove dve stvari navele i kao najveće dve slabosti ovog modela. naravno, verovatno su imali out of box verzije softvera.
Kvalitet zvuka u slusalici odlican, cak stavise i preglasan pa moras malo smanjiti dok pricas. Sto se pokrivenosti signalom tice je normalna, u tunelima i slicnim mestima neces naravno imati signal ali ja licno nisam imao problema sa dostupnoscu na nepristupacnim mestima, da tako kazem.
Apolo napisao:Kvalitet zvuka u slusalici odlican, cak stavise i preglasan pa moras malo smanjiti dok pricas. Sto se pokrivenosti signalom tice je normalna, u tunelima i slicnim mestima neces naravno imati signal ali ja licno nisam imao problema sa dostupnoscu na nepristupacnim mestima, da tako kazem.
Apolo napisao:Kvalitet zvuka u slusalici odlican, cak stavise i preglasan pa moras malo smanjiti dok pricas. Sto se pokrivenosti signalom tice je normalna, u tunelima i slicnim mestima neces naravno imati signal ali ja licno nisam imao problema sa dostupnoscu na nepristupacnim mestima, da tako kazem.
hvala na informacijama.
sad ne znam jeli to karakteristika LG telefona, ali ja sam recimo sa nexus 5 znao među zgradama na trenutak izgubiti signal, što mi se nije dešavalo sa nekim prijašnjim modelima (sony, htc, nokia...). pa zato pitam.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.