LG Nexus 5X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: LG Nexus 5X
Video sam 16GB nove za 250-260e, za te pare ja mu ne vidim mane. Čak i za više love ne vidim bolji izbor.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Da, slabija verzija je povoljnija. Dobra je cena samo 16gb ne deluje nekako dovoljno posto nema sd kartice, ili gresim. Mada na g3 gde imam 32gb mi je uvek oko 7-8gb zauzeto, posto samo skladistim slike, ne i pesme.
Festina lente.
Apolo, U odnosu na G3 je telefon avion...............
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Baraba
Nije slabija, hardver je isti (nije kao kod G3 gde jača verzija ima više RAM), već manje memorije za čuvanje podataka 16GB vs 32GB. Da li se uklapaš sa 16GB to je do tebe, imaš danas dosta oblaka ako za manjka memorije.
- Apolo
- Expert
telep, Nisam nisam imao prilike da probam Nexus, ali sudeci po review-ovima i poredjenjima zaista radi ko avion 
Baraba, Nisam bio dovoljno koncizan, mislio sam na verziju od 16gb kada sam rekao slabija verzija, znam da obe imaju 2gb rama. Imao sam dosad i Lumiju 830 sa 16gb koja ima sd karticu ali mi nije bila potrebna, inace sve slike odmah lete na Cloud, kontam da bih se uklopio. Sto se customizacije tice, mogucnosti su iste kao i na ostalim Android telefonima?

Baraba, Nisam bio dovoljno koncizan, mislio sam na verziju od 16gb kada sam rekao slabija verzija, znam da obe imaju 2gb rama. Imao sam dosad i Lumiju 830 sa 16gb koja ima sd karticu ali mi nije bila potrebna, inace sve slike odmah lete na Cloud, kontam da bih se uklopio. Sto se customizacije tice, mogucnosti su iste kao i na ostalim Android telefonima?
Festina lente.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Iste su mogucnosti. Cak je i najbolja podrska na xda
Ne mozes da izgubis garanciju, a mozes da se igras koliko hoces.
Naravno ako zelis da root-ujes i da se zezas, malo ga ubrzas sa iskljucivanjem enkripcije itd. Sve je na tebi.
5X je ispred G3 u svemu. Kamera, 20% bolja baterija, konstantne performanse na duze staze itd.

Naravno ako zelis da root-ujes i da se zezas, malo ga ubrzas sa iskljucivanjem enkripcije itd. Sve je na tebi.
5X je ispred G3 u svemu. Kamera, 20% bolja baterija, konstantne performanse na duze staze itd.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Apolo
- Expert
Ne bavim se root-ovanjem, prosečan sam korisnik. Koristim telefon takav kakav jeste, ali zato pažljivo biram
Kamera me je baš prijatno iznenadila, a ako je i baterija bolja nego na g3 to je onda još jedan plus posto na mom g3 prosto curi. Planirao sam za mesec-dva možda da prodam g3 pa mi se 5x nekako nametnuo kao zamena, a i cena mu je dobra. Koliko od ovih 16gb ostane na raspolaganju korisniku?

Festina lente.
Oko 10gb.
- Zile995
- Expert
Jbg curi na G3. Progledaces sa 5X... Ljudi guraju oko 5h SoT, nekad zna da bude i vise.Apolo napisao:Ne bavim se root-ovanjem, prosečan sam korisnik. Koristim telefon takav kakav jeste, ali zato pažljivo biramKamera me je baš prijatno iznenadila, a ako je i baterija bolja nego na g3 to je onda još jedan plus posto na mom g3 prosto curi. Planirao sam za mesec-dva možda da prodam g3 pa mi se 5x nekako nametnuo kao zamena, a i cena mu je dobra. Koliko od ovih 16gb ostane na raspolaganju korisniku?
Mislim da ostane oko 10-10.5GB, tako nesto.
10,7gb da budemo skroz precizni
meni je slobodno uglavnom 3-4gb, imam 80ak app i deezer za muziku 

- Apolo
- Expert
Hvala svima na savetima i informacijama, definitivno telefon za razmotriti 

Festina lente.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Moze li neko da mi kaze koliko ima s.o.t. na ovom telefonu.imam s6 i zamenio bih ga za ovaj posto mi jedva dobaci 4h s.o.t.da li je ovde situacija bolja sto se tice baterije posto vidim da je sve ostalo extra
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Zile995
- Expert
Oko 5h-5h:30m... LaganoMikrikorisnik napisao:Moze li neko da mi kaze koliko ima s.o.t. na ovom telefonu.imam s6 i zamenio bih ga za ovaj posto mi jedva dobaci 4h s.o.t.da li je ovde situacija bolja sto se tice baterije posto vidim da je sve ostalo extra

- Baraba
Mikrikorisnik, uvaci prvo neki v6 i podesi lepo, pročešljaj temu, pisao sam o S6 i ostavljao linkove, gura više od 4 sata displeja.
bata bogdan, nije pitao za 6p, i 6p je ogroman, baš i nije egal sa 5x da se preporuči, ni po ceni ni po veličini.
Zile995, malo mi je neverovatno da izvuče to na 3G/4G sa automatikom i svim popaljenim.
Fize94, koliko izvlačiš sa svim popaljenim na stock, ili već čemu si?
bata bogdan, nije pitao za 6p, i 6p je ogroman, baš i nije egal sa 5x da se preporuči, ni po ceni ni po veličini.
Zile995, malo mi je neverovatno da izvuče to na 3G/4G sa automatikom i svim popaljenim.
Fize94, koliko izvlačiš sa svim popaljenim na stock, ili već čemu si?
Ja izvlacim 4:30-5h sot,auto brightnes wi fi/lte stalno ukljuceni,lokacija mi je iskljucena.
Od aplikacija koristim viber/tapatalk/falcon pro/instagram i razne aplikacije za vesti.
Igre ne igram.
Od aplikacija koristim viber/tapatalk/falcon pro/instagram i razne aplikacije za vesti.
Igre ne igram.
Kao @chobby88 slično s tim da odigram koju igricu, izadjem na 4 ipo sot, nekad bude 5 zavisi od odnosa lte/wifi... Purenex i elementalx..
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Bitna stvar - upaljen mobilni net apsolutno ništa ne znači ako se ne koristi tj ako si istovremeno prikačen na WiFi. Dakle nemojte pisati "popaljeno" nego toliko i toliko na WiFi toliko na mobilnom.
Iz mog iskustva baterija na 5X slabija od G4.
Iz mog iskustva baterija na 5X slabija od G4.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
A da se vratite na temu, a to je LG Nexus 5x.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Mrsko mi da rutujem s6 jer zbog glupavog knox a mogu da izgubim garanciju.koliko sam razumeo 5x moze da se rutuje i posle vrati na fabricki i garancija ostaje.inace mi je sve extra nego dobih pre par dana neki apdejt od 14mb i on mi razvali bateriju.u stand by rezimu mi sve ok ali cim uzmem da ga koristim skida bateriju kao lud.sve sam probao i nema sanse da mi prebaci 4h sot od tog apdejta.zato se razmisljam da uzmem ovaj nexus i resim muke.koliko vidim nisam bas primetio da se neko konkretno zali na neki problem kod njega.meni je 5h sot taman ako moze toliko.igrice bas retko igram.uglavnom surfujem netom.viber.jedno sat vremena razgovora i.t.d.sad vidim da je cena ok pa mozda bih mogao da probam