Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Sve u svemu, 4.4 po prici ovog lika donosi poboljsanje kamere i jos neke sitnice.
Ukupno gledano, zadovoljniji je nego sto je bio pre apdejta.
Pa fino, drago mi je
Ako je on zadovoljniji sa novim 4.4, kako li ce tek nama biti kad sa 4.2.2 predjeno na 4.4
1. Da se vratiš na stock rom. Ima tema na xda. Tako dobijaš softver bez tragova root-a, recovery-ja koji onda može da se OTA ažurira. Meni je malo frka da to radim, mada deluje jednostavno, pre bih uradio na seldeći način:
2. Da nađeš .zip od apdejta i da ga instaliraš preko recovery-ja, kao i svaki drugi ROM. Samo treba voditi računa šta se briše u recovery meniju da bi osali podaci.
Nikako ne ažuriraj OTA ako imaš custom recovery, neće moći sistem da se pokrene bez malo komandne linije i neće se instalirati ažuriranje. Ako je samo rutovan, onda može OTA.
Lobachewsky napisao:Kolege, da li moze neko ko ima LG G2, a nije prenosio broj kod drugog operatera da okaci print scr manuelne pretrage mreza u ovu temu.
Zanima nas da li se ono RAT vidi kod svih brojeva ili samo kod onih koji su preneti na drugu mrezu.
Ne mora screenshot, ako je cimanje, samo pogledajte i napisite u temi sa linka iznad. Videcete vec na trecoj strani na sta tacno mislim.
Azimuth napisao:Nisam ga ni rutovao a ni recovery mu menjao. Sve što sam uradio je onaj apdejt sa prethodnih strana.
Ja sam svoj samo rutovao, jer koristim više aplikacija kojima treba root, između ostalih tasker, tb, xposed framework, qiuck boot... Stavio sam twrp zbog bekapa.
Pojavili su se par dobrih rom-ova i jedan odličan kernel, ali s obzirom da sve i ovako radi sjajno sačekaću oficijelni kitkat.
Sad sam se razocarao.Do sada sam bio ubedjen da imam naj displej na telefonu ali,gledajuci ove snimke,sokirao sam se.Zar je moguce da isti proizvodjac napravi znacajno razlicite displeje ili softverski zabrlja oko osvetelenja istih? http://forum.xda-developers.com/showthr ... 881&page=5
Veliki pozdrav svim vlasnicima G2, ''imho'' the best of 2013, saberi oduzmi... moj pik za novi mob.
Jedina moja veca zamerka i ujedno i pitanje - sav taj LG bloatware u nottif.bar je nemoguce odstraniti? Jedino menjanjem roma? Vrlo mi je bitna ''kastomizacija'' nott. bara.
pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.