AnGeL oF LoVe, pa dobro, odgovori mi onda na ono sta sam te pitao?
Na osnovu slika sa XDA sta hoces da kazes, za koliko posto si ti stekao utisak da nexus 5 ima bolji ekran od G2, pa te ovo toliko okupira? Tacno je da nisam imao nexus 5, ali razlika u kvalitetima ta dva ekrana na "testu" je prevelika za ono koliko kvalitet na G2 ostavlja prostora da bude. Jednostavno ali tako je, bar do 2015-te. Ne mozes ti da tvrdis da su na XDA objektivni samo zato sto si video ekrane na fotografijama, kada kamera deformise prikaz.
AnGeL oF LoVe napisao:Da napomenem,da i ako je sve istina u testu na XDA,nikada ne bih menjao G2 za N5 samo zbog displeja.
U zelji da budes objektivan, masis sustinu - G2 se kupuje zbog ekrana, ne pravi se kompromis oko istog.
A ti to sto neko hoce da ti skrene paznju na poentu nazivaj durenjem. Ali cisto da znas "objektivnost" nije trazenje dlake u jajetu, a da ovamo od drveta ne vidis sumu. Slucajno si naleteo na korisnike G2-ojke. Da si naleteo na vlasnike iPhona i krenuo da tupis o kvalitetu reprodukcije muzike, ili na vlasnike One-a i krenuo da tupis o kvalitetu zvucnika, nokije o kameri, ista bi reakcija bila, nadam se da me razumes.
Moje misljenje sam izneo boldovano u postu iznad (to je najvaznije u celoj prici) a ti to nazivaj durenje, kako god, samo vodi racuna da od silne objektivnosti od drveca na kraju ne vidis sumu.
Na kraju krajeva kako to mislis "cak i da je sve istina u testu na XDA" - pa majka mu stara, ako imas G2 ko sto kazes valjda imas oci da vidis prikaz ekrana, ne treba ti nexus 5 da bi uporedio slike iz testa sa tvojim ekranom, zar ne?
U svakom slucaju, da se ne raspisem previse, voleo bih da mi odgovoris na ono pitanje gore, cisto da bih te bolje razumeo i da bi mi neke stvari bile jasnije.