LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G3
Za bateriju bez roota ne možeš ništa previše da uradiš - disable aplikacija, Greenify.. Uz root, odmah Titanium pored Greenify, i Cloudy rom + Gabriel kernel (meni se pokazala kao najbolja kombinacija).
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da se niko na forumu od vlasnika nije žalio na to. Postoji taj problem, ali nema pravila kad se javlja. Zavisi jednostavno kakav ti primerak zapadne. Međutim, to podleže garanciji, tako da ukoliko kupuješ npr od operatera, bez brige, moraju ti zameniti u slučaju da dođe do toga.
Hvala na odgovoru, uzimam u jednoj prodavnici, isto dobijam garanciju 2 godine, ali se nadam da necu imati tih problema. Pitacu vas kad uzmem telefon ako se nesto ne snadjem, jedino ne znam da li je pametno odmah update na 5.0, sta gubim, sta dobijam?
Aha, mozda ce i moj doci sa LP. Da li je punjenje preko noci stetno za bateriju ili nije? Posto neki kazu da to ne utice na trajanje i zivotni vek ovih novih baterija. I kad kupim telefon sta da uradim da snjim da bih izvukao max iz baterije? Za Sony mi je pisalo da ga prvo dopunim pa tek onda prvi put upalim i ne znam da li da je prvi put potpuno potrosim dok se ne ugasi ili sta vec. Koji je vas savet?
Nestore meni je pukao okvir dole samo oko mic. Kod ir nisam cuo jos da je nekom pukao...
Za ostale, vredi li da idem da se cimam sa radnjom u kojoj sam kupio ili ne? Nije od operatera uzet, ali je u garanciji.
Za ostale, vredi li da idem da se cimam sa radnjom u kojoj sam kupio ili ne? Nije od operatera uzet, ali je u garanciji.
Somi, radi ti telefon normalno ili samo vizuelno smeta, mislim ne razdvaja se dole plastika? Ja visim dosta na xda pogotovu kad treba da kupim novi telefon pa mi se cini da sam negde procitao da puca i kod IR.
Nestor, ma normalno sve radi, ako bi ga nosio u silikonu ne bi se ni videlo, izgleda kao crtica koju ne mozes da obrises, nista se ne razdvaja.
Apolo pa imas u temi gomilu slika sa g3 tako da prelistaj malo i videces sam, lepo radi, ja nemam problema a nisam video da se neko zalio na telefon da baguje itd...
Apolo pa imas u temi gomilu slika sa g3 tako da prelistaj malo i videces sam, lepo radi, ja nemam problema a nisam video da se neko zalio na telefon da baguje itd...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
NestorC, i ziv covek,pa se desi da pukne
Lepo imas garanciju i mozes da servisiras. Kao sto na Samsungu moze samo od sebe lajsna da se oljusti,tako moze i ovo. Nema pravila
Sve ima svoje,uzmi ili ostavi 

@kutijagreha, ma uzimam telefon, sutra ga narucujem pa se nadam da ce sve biti ok. Samo kazem da je steta sto se to desava, pogotovo sto je flagship 
Ali kupio me je velikim ekranom i svidja mi se LG UI, ima dosta opcija za vizuelne promene pa mogu da se igram malo, da mi ne dosadi, samo ne znam kako mu rade one teme, nigde nisam nasao nesto o tome i nadam se da ce mi baterija trajati od ujutru do uvece uz moje koriscenje

Ali kupio me je velikim ekranom i svidja mi se LG UI, ima dosta opcija za vizuelne promene pa mogu da se igram malo, da mi ne dosadi, samo ne znam kako mu rade one teme, nigde nisam nasao nesto o tome i nadam se da ce mi baterija trajati od ujutru do uvece uz moje koriscenje

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
NestorC, do sada sam namestao bar jedno 6-7 G3-ojke. Telefoni su bili do 6 meseci stari. Nijedan nije imao taj problem. Bilo je mnogo vise problema kod pocetnih serija telefona. Pricam za pucanje plastike.
Sto se tice tema,moze da se skida koliko hoces,i namesta,ali otom potom. Nabavi ti G3 pa cemo lagano sve korak po korak
Sto se tice tema,moze da se skida koliko hoces,i namesta,ali otom potom. Nabavi ti G3 pa cemo lagano sve korak po korak

@kutijagreha, Sta je najbolje uraditi oko prvog punjenja, skroz isprazniti pa onda do 100%, odmah napuniti pre nego sto ga prvi put upalim ili nesto drugo? 
I gde nabaviti tempered glass za njega, video sam na kupujemprodajem ali nisu neka poznata imena ili je sve to isto, i hocu da uzmem onu nillkin quick cirle futrolu, ima magnet sa strane i ne mora da se skida poklopac telefona, mislim da je to bolja opcija? Hvala na odgovoru

I gde nabaviti tempered glass za njega, video sam na kupujemprodajem ali nisu neka poznata imena ili je sve to isto, i hocu da uzmem onu nillkin quick cirle futrolu, ima magnet sa strane i ne mora da se skida poklopac telefona, mislim da je to bolja opcija? Hvala na odgovoru

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Promenih brdo samsunga, sve u S seriji, po nekoliko komada u različitim bojama. I nikad se nije oljustila lajsna, niti je pukla. Prvo negativno iskustvo imam sa G3.kutijagreha napisao:Kao sto na Samsungu moze samo od sebe lajsna da se oljusti,tako moze i ovo.
Zato, imam svako pravo da pljujem G3 i LG. I G2, hebo ih update, kada osnovne stvari ne znaju da isprave. Sramota.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Baraba, e vidis. A ja bas video brdo Samsunga gde je ta lajsna uzasna. Danas video dve N4-orke,lajsna promenila boju. Ono smesno izgleda. Dakle,kako se kome zalomi 
Inace,da se prelistaju teme G2 i G3 sa jedne strane,i S4 i S5 sa druge strane,pa da vidimo cija lajsna ima veci problem

Inace,da se prelistaju teme G2 i G3 sa jedne strane,i S4 i S5 sa druge strane,pa da vidimo cija lajsna ima veci problem

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
janka_88, vidis kod tebe nije bilo,tako je i baraba ovde izolovan slucaj. Bar se do sada nije niko zalio 
Inace kada smo kod toga,standardna recenica na KP za Samsung telefone ''Na lajsni tragovi koriscenja,sto je i normalno kod Samsung modela''

Inace kada smo kod toga,standardna recenica na KP za Samsung telefone ''Na lajsni tragovi koriscenja,sto je i normalno kod Samsung modela''