LG optimus L7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Одг: LG optimus L7
Kada sam imao samsung galaxy ace, kad udjem u pregled aplikacija, pisalo je gde je instalirana aplikacija, da li na felefon ili sd karticu. Neke sam mogao i da prebacim sa telefona na karticu i obratno, a neke su iskljucivo instalirane na telefon. To ne mogu ovde na lg l7 sa androidom 4.1.2 da vidim.
Re: LG optimus L7
Shubiglajzer,
cvoruga napisao:Ako nisi root-ovao ne možeš da instaliraš na SD
- boskovicmilorad
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 16. Apr 2013. 21:07
- :: optimus L7
Kupio sam ovaj LGP 700 u januaru ove god. u prodavnici. Sada kada je izasao Jelly Bean za njega u Srbiji, hteo sam da ga instaliram. Shodno tome registrovao sam mob. na LG sajtu, skinuo drajvere, LG PC suite i LG support tool. Kada povezem mob na racunar preko USBa (izabran rač.softver) on mi na ekranu računara izbaci prozor Computer -CD Drive(F:) LGE Mobile sa 7 fajlova ( Tools, LGA AutoRun.exe, Config.ini i još neka 3 fajla) a na mobu onaj krug "povezivanje" se neprestano vrti i nikako da se poveze. Na LG PC suite ne vidi se mob kao Device. Ovo isto se desava kada se povezem na LG support tool. Moje znanje o mobilnim tel.je malo pa mi nije jasno šta se ovo dešava. Napominjem da mob. radi sjajno i bez ikakvih problema. Mesec dana posle kupovine sam ga ažurirao na V10k takođe bez problema(OTE prenos).
Da li grešim ja ili je do telefona?
Hvala unapred, Milorad
Da li grešim ja ili je do telefona?
Hvala unapred, Milorad
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
A kako da pokrenem igo navigaciju? Citao sam na nekom forumu da imaju problema sa igo od kada su instalirali android 4.1.
Ako vec ne moze igo, ima li koja navigacija da moze, ali da je na srpskom?
Ako vec ne moze igo, ima li koja navigacija da moze, ali da je na srpskom?
boskovicmilorad uninstaliraj sve to, skini PC Suite, ako koristiš W7 ne trebaju ti driveri, meni je XP prvavio problem, nije video SD .
Shubiglajzer NDrive
Shubiglajzer NDrive

- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
Koristim xp. Vec sam instalirao pc suite. Kad pokrenem igo, vrti, vrti, pa izadje i ne pokrene ga. On mi je najzgodniji jer je na srpskom, svi ostali su na engleskom, a ja ucio ruski jos u proslom veku
Shubiglajzer sam program ima 3 komande koje koristiš, i glas koji te navodi je na našem
ubacio sam jb i posle par dana koriscenja mogu da kazem da jedina mana je baterija
,neverovatno ni dan ne moze da mi izdrzi:(,niti igram igrice,niti idem nesto na net,samo sms,pozivi..imate savet neki kako da se resim ovog problema?da izdrzi bar dan i po a ne pola dana ili cu zaista kupiti novi tel.

stefi90, proveri da ti ne rade neke app u pozadini, ugasi live wallpaper.
Ja sam baš zadovoljan baterijom
Ja sam baš zadovoljan baterijom

nemam live wallpaper,aplikacije ne rade u pozadini,nema koja da radi kad imam samo par i te koje imam ne koristim
ljudi, kakva vam je kamera i da li se update na 4.1.2 vrsi kao na npr. htc-u - udjes u sistem update i ako ga ima samo klikes ok i on sam radi sve, ili - postoje neke cake oko registracije nekog account-a, tako sam cuo... 

luca, evo par primera kamere, pa presudi sam, upotrebljiva mu je kamera, slikano je sa L9, ali nema veze, iste kamere imaju.
Slike, pogledaj što je kačio artifex
Slike, pogledaj što je kačio artifex
pa nisu lose za jedan LG
to ce biti mojoj zeni prvi telefon normalan (touch, android itd) i mislim da ce biti zadovoljna...

to ce biti mojoj zeni prvi telefon normalan (touch, android itd) i mislim da ce biti zadovoljna...
luca, evo još neke, klikni.
Nije LG loš uopšte, samo nije mainstream i ne ulaže u agresivan marketing kao Samsung.
Moj stari LG GT540
je pravio bolje fotke od moje Nokie 5800 xm.
Ako te još nešto zanima pitaj, ali mislim da za manje para ne možeš kupiti lepši beli telefon.
I pošto je supruga početnik, mislim da nema potrebe žuriti sa update-om na JB, ICS radi just fine
Nije LG loš uopšte, samo nije mainstream i ne ulaže u agresivan marketing kao Samsung.
Moj stari LG GT540

Ako te još nešto zanima pitaj, ali mislim da za manje para ne možeš kupiti lepši beli telefon.
I pošto je supruga početnik, mislim da nema potrebe žuriti sa update-om na JB, ICS radi just fine

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
luca, Ne treba ti nikakav account,ako ne nudi update direktno sa telefona najlakse ti je preko LG support toola... Kamera je ok,sasvim pristojna 

svako ko ocekuje da ce dobiti nesto puno od jb gresi
,sve sam probao i dalje pokusavam i ne vredi jede bateriju samo tako,ostanite na onome sto ste bili u pocetku jer ovaj tel.nije za jelly bean ko sta pricao....ajde neka mi neko kaze kako da:
1.rutujem l7 jelly bean verz.(to pitam da bi obrisao aplikacije koje su u samom sistemu da vidim koja to jede toliko bateriju i da je obrisem ako to ne pomogne onda...
2.kako da se vratim na prethodnu verziju

1.rutujem l7 jelly bean verz.(to pitam da bi obrisao aplikacije koje su u samom sistemu da vidim koja to jede toliko bateriju i da je obrisem ako to ne pomogne onda...
2.kako da se vratim na prethodnu verziju
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Meni ne jede bateriju, tel mi je posle updateo poleteo, mnoge aplikacije u samom radu su mi se popravile, govori u svoje ime da ti update ne valja a ne uopsteno... 

bojanra-reci mi koliko ti izdrzi baterija i koja ti je verzija?meni ni pola dana ne izdrzi fon
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Baterija mi izdrzi ceo dan (od ujutru do uvece), 24 sata sam non stop online, igrice ne igram a to kolje bateriju... Verzija je v20a
pozz
pozz
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Meni izdrzi baterija i preko dva dana, a koristim JB. Internet mi je iskljucen kad ga ne koristim, wifi koristim takodje po potrebi, igrice slabo igram. Znaci ako ti telefon sluzi uglavnom za telefoniranje i kucanje poruka, baterija bi trebala da ti traje preko 2 dana.