LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: LG Nexus 4

Post od fannY »

Baraba, izgleda da ti je S3 sudjen. :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

UK predstavnik gugla je bacio krivicu na LG u vezi dostave telefona.
http://www.theverge.com/2012/12/17/3775 ... nd-erratic

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Google Nexus 4 vs. Samsung Galaxy S III: Fan favorites
http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_ ... ew-864.php

S3ka ga šije :D

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Baraba, tako je bilo i sa Galaxy Nexusom i S2, ali ja bih i ovog puta pre uzeo Nexusa.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

opet se pojavio u oglasima jedan od 8GB za 400EUR... da li je to mozda onaj isti od pre nekog vremena ili novi, samo me zanima... :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ali 8Gb :x

Slika

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa to je malo... mada ako se gleda da ga mozes spajati na sve i svasta onda se i gubi potreba za vecom fixnom memorijom... :unsure:
ja da imam para sad, uzeo bi ga... :wink:
svidja mi se sto nije super amoled ekran... :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Baš ću da ga spojim na eksterni hdd u kolima ili na trčanju ili u nekom hodu :uhuh:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja mislim da je luca mislio na dropbox ili box ili neki slican could servis :D Mada, mozda i gresim...

Slazem se da je 8 gb malo... 2 hd igre od gamelofta pojedu 3 gb k'o nista :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Da je verzija od 16 GB uzeo bih odmah :D 14 GB slobodno,za mene extra posto ne igram te HD igrice(najjaca igrica koju sam igrao na telefonu bila je jetpack joyride i to je to ) .Ali dopada mi se sto se sve cesce pojavljuje u oglasima :D Meni je samo steta sto ujak nije uspeo da ga nabavi u Spaniji,ali postoji i kombinacija da ga u januaru uzme u londonu :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Layne - mislio sam izmedju ostalog i na to... mada, kada pogledas i model od 16GB ima ''samo'' 13-14GB slobodno... :dry: :dry: :dry:
meni, trenutno, ne bi trebalo vise memorije jer sam najcesce u stanu ili u krugu od 3km oko kuce... nemam potrebu za vecom prenosivom memorijom... a imam i netbook... al' da je malo - malo je...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: LG Nexus 4

Post od toda81 »

Ja mislim da ni jednom modelu ako pise da ima 16gb nije sve dostupno, a i to je normalno jer deo ide na system. Imao sam s plus 8gb i imao je cini mi se 6gb dostupno, sada s2 16gb i dostupno je cini mi se 13-14 gb. To je sasvim normalno i nisu vam zakinuli na memoriji ;)
Note IV N9100 dual

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

toda81, potpuno si u pravu,tako je kod svakog telefona,i bilo kog modela.Ni ja na mojoj N8-ici nemam full 16gb...
Ma sada je barem lako,uvek mozes biti povezan sa nekim cloud servisom i da te briga,mada za danasnje vreme ne znam da li bih uzeo nesto ispod 16gb..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da, sve ispod 16gb bi bilo malo, bar meni, a i mnogima, mada ima i onih kojima je to previse. Sto se GB tice nikad ih nije previse ;) Ja svasta cuvam u telefonu tako da je vise prostora uvek dobrodoslo
Note IV N9100 dual

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Pitanje je koliko je slobodno od tih 16gb , postoje razne varijacije naprimer kod One S slobodno je samo 9,7 gb što je sramota dok kod N8 sam imao 14 gb slobodno (a tu je bio i mmc slot) , na One X od 32 gb slobodno je 25 ... itd , ali uzeti Nexus 4 sa 8 gb je stvarno bezveze , šta da čovek radi sa 5,8 gb slobodnih , akrobatiku ???

A što se tiče cene evo šta kažu stručnjaci:

It seems that Google's Play Store will be the only storefront offering the latest Nexus handset at the astonishing starting price of $300 (or EUR 300). Everywhere else, where LG is going to be the supplier of the device, it's going to cost much more than that. Spain's Phone House, for example, which is a counterpart of the UK's Carphone Warehouse, reports that LG has offered the device at a recommended price of EUR 599 - twice as expensive as what Google has announced! Similar information is coming from sources in Austria and Denmark, too, with reported prices ranging from EUR 549 to EUR 599.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

zoreli napisao:uzeti Nexus 4 sa 8 gb je stvarno bezveze , šta da čovek radi sa 5,8 gb slobodnih , akrobatiku ???
Sta da radi? Pa normalan korisnik sigurno nece trpati celu muzicku, fotografsku i filmsku kolekciju u telefon. O aplikacijama da ne pricamo. Vama bre ni 350GB u telefonu ne bi bilo dovoljno, jer ste postali toliko razmazeni da to nije normalno... :roll:
I onda tipicne zalbe zasto mi telefon koci, zastajkuje, laguje, secka, usporava. Nije to uvek zbog manjka RAM memorije, Android fragmentacije i ostalih fora. Napunite telefon sranjima i onda jos ocekujete da radi kao najbrzi kompjuter na svetu. :roll:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Green zaboravio si nesto jako bitno kod nexusa a to je da tih 8 i 16gb sto ima mu je ujedno i inferna i eksterna memorija, tako da dovoljno je da instaliras nesto aplikacija i ode vec pola memorije, takodje i pesme sa kvalitetnim zvukom nisu 1 megabast itd itd. Da je 8gb malo za danasnje pojmove jeste malo.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

lesa0208, svejedno, i dalje smatram da ste vi kojima je nikad dosta memorije razmazeni. Sav taj "manjak" moze veoma veoma lako da se kompenzuje samo najosnovnijim stvarima koje bi se cuvale u telefonu. I opet bi vam ostalo i vise nego dovoljno prostora. To sto vam je omogucena pohrana svega i svacega u telefonu, ne mora da znaci da je ponudjen prostor nedovoljan.
Malo vam je memorije u telefonu, malo vam je u memorijskim karticama, malo vam je prostora na Dropboxu i ostalim servisima... mislim zaista... :roll:

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Svakako se slazem sa @Green. Uostalom kome treba ogromna memorija neka uzme neki drugi uredjaj koji ima mogucnost ubacivanja memorijske kartice i problem resen.Ja na svom telefonu imam 3 GB podataka sa 150 pesama,120 aplikacija i veliki broj slika i video snimaka.Naravno nemam igrice od po 5 GB jer mi mobilni svakako ne sluzi za takve gluposti.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ubaciš iGO, 150-200 pesama, fotografije i video snimci ... Eto 5 gb kao od šale bar kod mene (ništa igrice, filmovi ... itd) , kome ni to ne treba neka uzme lepo Nokiu 3310 i uživa , i bez palamuđenja ovde o "bespotrebnim" gigabajtima, da se takvi likovi pitaju i dalje bi u kompjutere stavljali hard diskove od 4 gb i furali win 98.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori